Back to Question Center
0

10 Këshilla SEO Për WordPress Websites Nga Semalt

1 answers:

Makinat e kërkimit vetëm kujdesen për disa "gjëra të teknologjisë" si alt tags, emrat e skedarëve,dhe fjalë kyçe. Të kuptuarit se si funksionojnë këto "gjëra të teknologjisë" mund të sjellin sukses në biznes, kur neglizhimi i tyre mund të funksionojë kundër jush.

Artem Abgarian, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt ,jep këshilla të vlefshme se si të vihet re në internet me faqen e internetit të WordPress-it - îµî½ï…î´î±ï„î¹îºî· îºïîµî¼î± ï€ïî¿ïƒï‰ï€î¿ï… î±ï€î¹î²î¹ï„î±.

  • Përmbajtja është optimizimi më i mirë. Optimizimi është i efektshëm vetëm nëse mbështetetup nga përmbajtja unike dhe cilësore. Tekste dhe fjalë kyçe nxjerrin në pah temën e një postimi. Përmbajtja duhet të përqëndrohet në nevojat e vizitorëve dhe jo në kërkimmotorët. Gjithashtu duhet të jetë i lexueshëm dhe i kuptueshëm.
  • Shkëmbimi i lidhjeve të pasme. Nëse kjo shkëmbim është bërë si duhet dhe lidhjet vijnë ngarelevante, faqet e internetit të autoritetit të lartë që ofrojnë të njëjtën përmbajtje në faqen tuaj, ajo do t'ju japë përfitime të mëdha.
  • Caktimi i emrave të duhur në skedarët e imazheve. Duke u mbështetur në imazhet më relevante dhetekstet e përmbajtura në një postim, Google tregon të gjitha rezultatet që lidhen me to bazuar në pyetjen e bërë. Është e këshillueshme që të përdorni fjalë kyçe të një specifikesubjekt në foto, duke kujtuar të përdorin alt tag dhe etiketat e titullit për të rritur dukshmërinë dhe optimizimin.
  • Permalinks të shkurtër që përfshijnë fjalë kyçe. Pëlqime të kuptueshme janë të dobishmepër biznesin. Në një permalink, vetëm katër fjalët e para janë të rëndësishme, pasi Google i lë të gjitha fjalët që ndjekin..
  • Temat e motorëve të optimizuar të motorëve. Disa tema të internetit përdorin shumë kod për të krijuarparaqitjen dhe dizajnin. Google duhet të zvarritet përmes kodit burimor për të peshuar përmbajtjen përkatëse. Më e komplikuar është kodi, aq më pakpërmbajtja dhe densiteti i fjalëve të marra. Performanca është një faktor kyç në përcaktimin e renditjes së kërkimit, gjë që është arsyeja përse përmirësohen temat me performancë të shpejtërangut të biznesit të Google.
  • Krijo një sitemap në formatin XML. Ajo merr lehtë për të përmbushur këtë detyrë kur përdorniShtesat e sitemapsave të Google XML. Burime të tjera për t'u përdorur përfshijnë Optimizer Website dhe Webmaster Central.
  • Përcaktoni përmbajtjen informative ose fjalë kyçe. Çelësat h1-h6 ndihmojnë për të nxjerrë në pahtitra, titra, ose mesazhe të rëndësishme për një artikull.
  • Postimet e rrjetit social. Postimi në rrjetet sociale është i kujdesshëm për optimizimin e SEO.Sa më shumë që promovon ndonjë vlerë për SEO, postimet duhet të jenë të ndryshme dhe jo vetëm në lidhje me biznesin. Kjo do t'ju ndihmojë të ndërtoni një komunikim të madhmes jush dhe auditorit tuaj.
  • Mbajtja nga praktika SEO e hatit të zi. Është pothuajse e pamundur të mashtrosh Googleme përdorimin e kapelës së zezë ose faqet HTML të pasqyruara, pasi Google do t'i gjejë dhe do të vendosë dënime të rënda.
  • Duke punuar me platformën e duhur. Shmangni përdorimin e Flash-it pasi që është e padukshme për kërkimmotorë dhe në vend të kësaj, përdorni WordPress.

SEO përmirëson vëllimin ose cilësinë e trafikut në një faqe interneti të dhënë. Motorë kërkimi ndihmojnënë arritjen e kësaj duke ngarë trafikun nëpërmjet rezultateve të kërkimit "natyral" ose "të papaguar". Teoria prapa kësaj është se një faqe e mëparshme, ose më e lartëshfaqet në radhën e rezultateve, numri më i madh i vizitorëve që do të marrë.

November 27, 2017