Back to Question Center
0

10 mënyra për të rritur shitjet e ecommerce tuaj të provuar nga semtalt

1 answers:

Në fakt, pronarët e bizneseve eCommerce po bëjnë shumë paranga produktet e tyre. Një studim i kohëve të fundit nga Statista ka treguar se shitjet me pakicë eCommerce në mbarë botëndo të arrijë në 2.86 trilion dollarë amerikanë në vitin 2018. Për fat të keq, ju nuk bëni vetëm ndërtimin e një eCommercedyqan dhe presin që konsumatorët të përmbytin faqen tuaj. Duhet të filloni fushatat e marketingut të suksesshëmpër të tërhequr interesin e blerësve - south america vacations beach.

Lajm i mirë është se me strategjitë e mëposhtme të marketingut të provuara nga Semalt Digital Services ju dorrit shitjet e e-shitjes. Ivan Konovalov, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , jep këshilla të rëndësishmenë çfarë taktikash duhet të zbatojnë dyqanet eCommerce në mënyrë që të përparojnë.

1. Përdorimi i shitjes dhe shitjes së tepërt

Shitje dhe shitja e ndërsjelltë janë mënyra të sigurta të zjarrit që mund të punësoni për të rritur shitjet në internet. Cross-shitjesështë mënyra e prezantimit të produkteve të lidhura së bashku me atë që konsumatori po mendon të blejë. Ai jep njëkonsumatorit një shumë të produkteve plotësuese për të zgjedhur. Up-shitja është akti i shitjes së një eprori më të lartëversion i një produkti që një klient po blen. Kjo metodë lejon klientit tuaj të shohë të njëjtin produktme karakteristika të përparuara dhe një çmim më të lartë.

Këto teknika të shitjes janë të dizajnuara për të inkurajuar konsumatorët të blejnë produkte të tjera. E vërteta është se kurkonsumatorët shohin më shumë se çka kanë nevojë, ata do të motivohen për të blerë më shumë. Shumë studime kanë treguarse shitja dhe ndër-shitja inkurajojnë konsumatorët që të kthehen për më shumë.

2. Përmirësimi i Dizajnit të Faqes

Në epokën dixhitale të sotme, keni nevojë për një dizajn të personalizuar të internetit për të tërhequr dhe angazhuar klientët potencialë. juajDyqani eCommerce është pjesë e kompanisë dhe dizajni i saj duhet të pasqyrojë se sa profesional është markë juaj.Në fakt, fushatat tuaja promocionale duhet të fillojnë nga dyqani juaj. Specialistët e çrregullimeve kanë zbuluarfakti që konsumatorët më shpesh e shmangin dyqanin në internet në qoftë se nuk i ka përshtatje të rëndësishme.

Ndërtimi i një dyqani të mirë-dizajnuar eCommerce është një hap i rëndësishëm drejt tejkalimit të konkurrentëve. Nëse jeduke planifikuar të ridizajnojë dyqanin tuaj, atëherë sigurohuni që ai të ketë një dizajn të përgjegjshëm, i cili u jep konsumatorëve njëpërvoja e mrekullueshme e blerjeve. Në fakt, ju do të bëni më shumë shitje kur ta bëni të lehtë për njerëzittë lundruar dhe të gjeni produkte në faqen e internetit.

3. Bëni faqen tuaj të lëvizshme miqësore

Brenda pak viteve të fundit, shumë tableta të rinj dhe smartphones kanë ardhur në treg.rritur ndjeshëm numrin e blerësve në internet. Studimet tregojnë se numri i blerësve celularëka tejkaluar atë të përdorimit të desktopit. Në këtë epokë dixhitale, duke e bërë dyqan tuaj eCommerce përkryer miratuarpër pajisje të ndryshme të lëvizshme është pjesë thelbësore e suksesit tuaj të biznesit.

Edhe Google rrit renditjen e kërkimit të celularëve për faqet e internetit që shfaqen në mënyrën e duhur në pajisjet mobile.Për të krijuar një version celular të faqes tënde aktuale të internetit, mund të përdorni një platformë konvertimi ose celularplugins. Krijimi i një dyqani celular miqësor eCommerce është një mënyrë e mirë që mund të punësoni për të ekspozuar biznesin tuajpër blerësit celularë. Duke optimizuar celularin e dyqanit, ju do të rritni normat e konvertimit dhe do të rrisni shitjet.

4. Përdorni imazhet e produktit të cilësisë së mirë

Mos përdorni imazhin e produktit vetëm për hir të shtimit të imazheve. Imazhet e produkteve tuaja duhet të kenënjë cilësi të lartë. Është e vërtetë se marrja e imazheve të produkteve profesionale mund të jetë një detyrë e frikshme, porështë gjithashtu e vërtetë se ata mund të ndihmojnë në tërheqjen e klientëve potencialë në dyqanin tuaj. Ekspertët tanë kanë dëshmuar shumëherë që shtimi i imazheve të gjalla të imazhit me opsionet e zmadhimit inkurajon konsumatorët potencialë për të blerë produktin.

5. Përmirësoni përshkrimet e faqes së produktit

Përshkrimet e faqes tënde të produktit kanë potencial për të tërhequr klientët që të bëjnë një blerje. Sigurohuju keni përshkruar karakteristika të dobishme që i bëjnë klientët të interesuar. Mbani motivimin e tyre më poshtëgyp. Vendet më të njohura të eCommerce si Amazon tregojnë tiparet kryesore të produkteve të tyre për të përmirësuar shitjet.

Përshkrimet duhet të jenë të përcaktuara mirë në mënyrë që çdo klient potencial që i lexon ato do të inkurajohetpër të ndërmarrë veprime. Ju mund të përdorni plumbat tërheqëse të shkurtër për të shfaqur tiparet kryesore të produktit. Pa dyshimse do të humbni shumë shitjet kur detajet që supozohet të inkurajojnë tuajinkonsumatorët për të bërë një blerje janë të fshehura në një përshkrim.

6. Krijo Produkte të Shkurtra Promocionale Videos

Fushata Video është një strategji e rëndësishme e marketingut e shumë dyqaneve eCommerce, që përdoren për tërritja e shitjeve. Konsumatorët e sotshëm të aktivizuar nga celulari preferojnë të shikojnë videot më shumë se llojet e tjerae përmbajtjes. Krijoni video interesante interesante të promovimit të produkteve tuaja, përfshini të rëndësishmetiparet e produkteve tuaja që mund të kapin vëmendjen e klientëve. Integroje këto video në faqe të ndryshme web të produktit.

Ju gjithashtu mund të ngarkoni videot e produktit në të gjitha faqet e njohura video për të rritur ekspozimin. mosharroni të zgjedhni videot tuaja për SEO duke shtuar fjalë kyçe për titullin dhe përshkrimin e videos. jumund të shtoni adresën tuaj të internetit si tekst në përshkrimin për të përzënë edhe trafikun.

7. Krijo një Proposition Vlera Unike

Diversiteti i madh që ekziston në fushën e eCommerce e bën të vështirë për kompanitëpër të vendosur veten larg nga konkurrenca. Pa marrë parasysh sa unike ju mendoni se produktet tuajajanë, ka ndoshta një tjetër dyqan atje, i cili ofron të njëjtën ose të ngjashmeprodukteve në tregun tuaj të synuar. Nëse është kështu, atëherë çfarë mund të bëni për të bërë markën tuajdalin nga gamën e mijëra markave të tjera? Një propozim me vlerë të veçantë është ajodo ta bëjë markën tuaj të veçantë. Ju duhet të shkruani një propozim të mirë me vlerë unike që adresonvlera produktin tuaj. Sigurimi i tij, ju do të shkëlqeni në konkurrencë dhe do të gëzoni përfitimet e udhëheqjes.

Një propozim me vlerë të veçantë mund të integrohet në faqen tuaj, faqen e produktit dhe shpalljenfaqe për të rritur normat e konvertimit. Duke pasur njohuri se çfarë përcakton markën tuaj nga të tjerëtmarkat do t'ju ndihmojnë të drejtoni një biznes të suksesshëm të eCommerce. Kjo strategji mund t'ju ndihmojë të veçoni nga konkurrentët tuaj.

8. Oferta e Kthimeve të Lira dhe të Lehta

Kjo taktikë marketingu mund të motivojë klientët potencialë për të blerë nga ju dhe për të përmirësuar shitjet në mënyrë eksponenciale.Kthimet e produkteve online kanë ndihmuar shumë marka e-tregtie për të fituar besnikërinë e klientit dhe për t'i bërë ata të gatshëm të kthehen për më shumë.

Kthimet në internet me pakicë janë të zakonshme në biznesin eCommerce dhe klientët do të kthejnë produktetata bleu nga koha në kohë. Klienti juaj mund të vendosë të kthejë një produkt që është dëmtuarose nuk u përshtatën mirë. Konsumatorët kthehen përafërsisht nga një në tre produkte. Në të vërtetë,shumica e blerësve shqyrtojnë politikën e kthimit përpara se të bëjnë një blerje.

Nëse klientët potencialë e dinë se mund të kthehen lirisht mallrat, ato kanë më shumë gjasakthehuni përsëri. Studimi i kryer nga Wall Street Journal ka konfirmuar se më të mirëtklientët janë ato me normat më të larta të kthimit. Zbatimi i kësaj politike në tuajpraktika do t'ju ndihmojë të shmangni humbjen e shitjeve të mëdha dhe mundësive të biznesit.

9. Paraqitni produktet në faqen tuaj të brendshme

Faqja juaj në shtëpi është një nga pjesët më të rëndësishme të faqes suaj të eCommerce kështu që duhete përdorin atë për të mbajtur klientët të angazhuar. Shfaqni produktet më të shitur në mënyrë që klientët potencialëmund t'i shohin qartë ato. Ka më shumë gjasa që çdo blerës që vjen në dyqanin tuaj të eCommercenëpërmjet faqeve të tjera mund të vendosë të vizitojë faqen kryesore për të parë produktet e tjera. Pra, duke e vendosur tuajinproduktet më të njohura në faqen kryesore në mënyrë të pashmangshme rrit shitjet.

10. Oferta e opsioneve të shumëfishta të dorëzimit

Ofrimi i klientëve me disa opsione shpërndarëse do të rrisë shitjet tuaja. çuditërisht,por bizneset që shesin produkte cilësore ofrojnë një eksperiencë të jashtëzakonshme online shumëshpesh dështojnë kur është fjala për shpërndarjen. Nëse jeni duke shkuar për të motivuar konsumatorët për të blerë ngaju, atëherë jini gati të ofroni mundësi të shumëfishta të shpërndarjes. Një strategji e tillë e dobishme e marketingutështë e lehtë për t'u zbatuar, por ju ndihmon të shmangni humbjen e klientëve potencialë dhe le të shkojë tek konkurrentët tuaj.

Është e qartë se interneti ka ndryshuar mënyrën se si njerëzit kërkojnë dhe blejnë produkte. këtoditë me një pajisje desktop ose celular mund të blini gjithçka që ju nevojitet në internet. Njerëzit janëgjithnjë e më të gatshëm për t'u bashkuar në biznesin eCommerce. Për të vazhduar me ritmin e rritjespopullariteti i blerjeve në internet, ju jeni i mirëpritur t'i referoheni asistencës profesionale të ofruar nga Semalt Digital Services .

November 27, 2017