Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për t'u bërë kërkim i Amazon Top?

1 answers:

Për të marrë një ide të mirë se si të bëheni hulumtues të Amazon TOP, ju duhet të merrni një pasqyrë të qartë të asaj që sjell shitja në Amazon. Për të siguruar që ju të ndërtoni në mënyrë korrekte fushatën tuaj të marketingut, shikoni këtë post për të parë aspektet e optimizimit që duhet të dini. Ky post do t'i hapë sytë Amazonit për thesarin dhe do t'ju ndihmojë të mbledhni para atje pa asnjë përpjekje - curso de fotografia digital.

Kërkimet që po shfletojnë në Amazon lundroni në faqen kryesore të produktit dhe pastaj klikoni mbi ofertat e paraqitura më poshtë përshkrimin e produktit për të kontrolluar propozimet më të disponueshme. Megjithatë, gjëja e parë që blerësit Amazon zakonisht kontrollojnë është kuti e blerjes. Ky seksion tregon variantin më të mirë brenda vendndodhjes së tregut. Sipas të dhënave statistikore, 56 miliardë dollarë shitjet e Amazon prej 62 miliardë dollarësh ndodhin pikërisht këtu. Blerësit e dinë se ata mund të mbështeten në zgjedhjen e Amazon, sepse ai merr në konsideratë aspekte të ndryshme si çmimi, cilësia, rëndësia, e kështu me radhë. Duke përdorur kutinë e blerjes, klientët mund të fillojnë procesin e blerjes duke shtuar produkte të drejtën për karrocat e tyre të blerjeve.

Për shkak të konkurrencës së lartë në Amazon, nuk është detyrë e lehtë të bëhet shitësi me tipare që fiton kutinë e blerjes. Kjo nuk do të thotë se nëse renditet lartë në Amazon SERP, ju do të bëheni shitës me tipare. Për të fituar kutinë e blerjes, duhet të ndiqni udhëzimet e Amazon dhe të jeni të vlefshëm për klientët tuaj.

 1. Çmimet konkurruese
)

Ju duhet t'i siguroni përdoruesit me një çmim konkurrues për të fituar një kuti të blerjes. Ai përfshin jo vetëm një kosto të produktit, por edhe kosto të transportit. Blerësit që kërkojnë produktet e kërkuara në Amazon mund të krahasojnë të gjitha çmimet dhe me shumë gjasa do të zgjedhin çmimin më të ulët në treg. Për të mbajtur çmimin konkurrues, duhet të kryeni analiza konkurruese në baza të rregullta. Për më tepër, është e arsyeshme të përdoren mjete të rivlerësimit.

Ofertat tuaja duhet të garojnë si më shumë shitës që ka, ai ngjitet në krye.

Për të fituar një kuti të blerë në Amazon, ju duhet të keni një histori të gjatë dhe pozitive të shitjes. Amazon merr parasysh kritikat e klientëve tuaj dhe numrin mesatar të blerjeve në muaj. Si rregull, produktet që kohët e fundit janë shfaqur në treg Amazon nuk mund të bëhen shitës me tipare.

Shumë faktorë të tjerë ndikojnë në zgjedhjen e Amazon të një shitësi me tipare. Megjithatë, faktorët e përmendur më lart janë më të fuqishmit. Zgjidhja më efektive këtu është të siguroheni që çdo transaksion që merrni nëpërmjet Amazonit të funksiononi mirë. Ju duhet të siguroni klientët me mbështetjen më të mirë të klientëve dhe të qëndroni të dobishëm..Amazon Përmbushja

Përmbushja e Amazon është një program i projektuar nga Amazon për të ndihmuar tregtarët online të shitjes me pakicë të produkteve të tyre. Duke përdorur këtë program, ju mund të dërgoni mallin tuaj në një nga qendrat e shumta të Amazon-it për t'u plotësuar. Do të thotë që çdo herë që një klient blen produkte nga ti, Amazon i lëshon ato. Ky program ju ndihmon të kurseni kohën tuaj dhe të fokusoheni në aspekte të tjera të drejtimit të biznesit tuaj. Amazon merr shumë aspekte të anijeve dhe të shërbimit ndaj klientit, si dhe zgjerimin e mundësive të prodhimeve tuaja tek anëtarët e Amazon Prime dhe ndihmon për të fituar një kuti të blerjes.

Këshilla për të bërë produktet tuaj TOP kërkuar në Amazon

 • Shqyrtimet pozitive të produktit janë thelbësore për gradën tuaj të lartë në Amazon. Duhet të theksohet se ne flasim për rishikimet në listën tuaj të produktit, por jo për reagime në profilin tuaj të shitësit. Që nga azhurnimi i fundit i algoritmeve të Amazon, është e ndaluar të iniciojë përdoruesit që të lënë komente në këmbim të dhuratave, zbritjeve, etj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të merrni komente organikisht. Një nga mënyrat më të mira për ta bërë këtë është dhënia e klientëve tuaj me përvojën më të mirë tregtare. Provoni më së miri për të gjeneruar përshtypje pozitive të produktit, pasi ato çojnë në renditje më të larta dhe më shumë trafik kërkimesh, dhe më pas më shumë urdhra dhe shitje.
 • Është me rëndësi të futni termat e kërkimit tuaj të synuar në titullin e produktit, përshkrimin dhe pikat e plumbit. Së pari, duhet të bëni një kërkim fjalësh dhe të gjeni sa më të përshtatshëm për termat e kërkimit të biznesit që mund të përdoren për promovimin e listës suaj. Në fazën e dytë, ju duhet të përdorni këto fjalë kyçe strategjike në titullin dhe përshkrimin tuaj për të bërë renditjen tuaj të mirë-optimizuar dhe të dukshëm në faqen e rezultateve të kërkimit të Amazon. Megjithatë, ju nuk duhet të trullos listën tuaj me fjalë kyçe, sepse algoritmi i Amazon tani bëhet më i zgjuar dhe ju mund të ndëshkoheni për të. Kjo është arsyeja pse bëni titullin tuaj të natyrshëm, të saktë dhe të angazhuar për t'i bërë blerësit të klikoni mbi të nga rezultatet e kërkimit. Për të thjeshtuar fushatën tuaj të kërkimit për fjalë kyçe, mund të përdorni një nga mjetet e automatizuara sugjeruese si Google Keyword Planner ose Amazon Keyword Tool.

  Një listë e mirë-optimizuar e produktit mund të ju ndihmojë për të fituar shitje afatgjatë. Në artikujt tanë të mëparshëm, ne dha mësime të detajuara se si ta bënim listën tuaj efikase. Kjo është arsyeja pse këtu do të numëroj vetëm faktorët bazë të optimizimit të listës së produktit që mund të ndikojnë pozitivisht në normën tuaj të klikimeve dhe konvertimin:

  1. emri i markës Trustable dhe i kapur;
  2. Titulli i produktit përshkrues;
  3. Përshkrimi i plotë i produktit me të gjitha tiparet e kërkuara të produktit dhe përfitimet e dukshme;
  4. pikat e arsyeshme të plumbave;
  5. fotografi me cilësi produkti me aftësi për të zmadhuar;
  6. Trajtimi i shqetësimeve. Gama është përcaktuar nga konsumatorët e Amazonit për atë që ata mendojnë se vlera është dhe çfarë ata janë të gatshëm për të shpenzojnë në të. Çmimi juaj duhet të jetë i arsyeshëm dhe i bazuar në tendencën mesatare të tregut. Mund të rrisë ose të bjerë në sezonal apo me shfaqjen e versionit të ri të përmirësuar të produktit tuaj. Çmimi juaj nuk duhet të jetë jashtëzakonisht i ulët pasi mund të nënkuptojë çështje cilësore për klientët tuaj të mundshëm. Kjo është arsyeja pse përpiquni të orientoheni në produktin kryesor të ngrohtë tuaj.

  December 6, 2017