Back to Question Center
0

Si të arrish në Amazon duke ekzekutuar kërkimin për mënyrën më të mirë të fjalëve të shitësit më të mirë?

1 answers:

Për fat të keq, nuk ka asnjë udhëzues definitive ose ndonjë plan veprimi hap pas hapi që mund të garantojë që listat e produkteve tuaja do të shihen mirë në kërkim të Amazon për ofertat e shitësit më të mirë. Me miliona blerës aktivë, mijëra oferta produktesh dhe algoritmi i sofistikuar i renditjes së kërkimit Amazon është një vend shumë konkurrues për shitje. Dhe këtu është kur futet në lojë optimizimi i produktit tuaj. Dua të them se me një listë të mirë të fjalëve kyçe që kryejnë me sukses, mund të ngjitesh në krye në kërkim të Amazon për oferta relevante të shitësit. Por si të gjesh fjalë kyçe më të mira me vëllimet më të mëdha të kërkimit ende të ulët të konkurrencës? Më poshtë po ju tregoj një udhëzim të shkurtër për t'i bërë gjërat shumë më të lehtë, të paktën ato që lidhen me kërkimin në fjalë në Amazon. Nëse nuk e dini saktësisht se cilat fjalë kyçe të synuara kryesore do të përdoren për listimet e produkteve në Amazon, këtu është pika juaj e fillimit - certificado digital en peru. Gjëja e parë që duhet bërë është gjetja e fjalë kyçe të farës. Dua të them që kur të keni tashmë një produkt për shitje, është koha për të identifikuar vëllimet themelore të kërkimit, në përputhje me gjetjen e një tabloje të madhe të frazave të kërkimit të gjatë që përdoren nga blerësit e drejtpërdrejtë. Unë rekomandoj që të përdorni Planifikuesin e Fjalë kyç të Google si zgjidhjen tuaj ideale kickstart për të kuptuar menjëherë rregullat e lojës që dëshironi të fitoni me kërkimin e Amazon për ofertat e shitësit më të mirë.

Hapi juaj i ardhshëm është mbledhja e ideve të fjalëve nga dy burime kryesore - preferencat e kërkimit të blerësit të vërtetë, si dhe fjalë kyçe me performancë më të mirë dhe kombinime me kohë të gjatë që përdoren me sukses nga konkurrentët tuaj. Këtu është kur Amazon kërkimore fjalen dhe mjetet e gjetjes të hyjë në lojë! Për fat të mirë, ekzistojnë shumë opsione të ndryshme (dmth., Mjete të veçanta, platforma online ose zgjerime të shfletuesit) të disponueshëm në Web. Sa për mua, do të rekomandoja drejtimin e hulumtimeve konkurruese, të shoqëruara me analiza të thella të preferencave të blerësit të vërtetë duke përdorur një nga mjetet e mëposhtme të dizajnuara për të vlerësuar kërkimin e Amazon për mundësitë më të mira për fjalën e shitësit: KeywordInspector, Scope, JungleScout ose AMZ Vegla për Tracker.

Analizoni Metrics Key - dhe You're Made

Nuk është çudi që ju do të bëni rrugën tuaj nëpërmjet mijëra ideve të ndryshme fjalen që duket potencialisht fitues. Por si të tregoni sugjerime me të vërtetë të denjë nga disa aspak më pak të arsyeshme? Këtu janë metrics kryesore për ju që të kthejnë listën tuaj kryesore të ideve në fjalën në një grup të shkurtër të veprimeve praktike:

  • Vëllimi i kërkimit është në të gjithë botën. Dua të them se pavarësisht nga vetë tregu Amazon, vëllimi i përgjithshëm i kërkimit na jep një kuptim të gjerë të popullaritetit të fjalës në kërkimin e Google në mesin e blerësve të gjallë.
  • Klikimet - do t'ju ndihmojnë të kuptoni potencialin e vërtetë të gjenerimit të trafikut për një fjalë kyçe të vetme. Ose anasjelltas, duke e ditur shpejtësinë e klikimeve ose trafikun e konkurrentëve më të afërt ose të kategorive të tua më të afërt, mund të merrni me lehtësi disa fjalë kyçe të vlefshme që tashmë tregojnë rezultatet më të mira në Amazon.
  • Kompleksiteti i Fjalë kyç - Merrni parasysh vështirësinë e gjatësisë dhe të renditjes për çdo fjalen ose frazën e gjatë bërthamore përpara se të ekzekutoni optimizimin e listës së produktit për secilën prej tyre. Dua të them se gjëja më sfiduese këtu është gjetja e një ekuilibri të shëndoshë fjalësh mes vlerës së tyre komerciale dhe vështirësive në rang. Dhe mbani mend, keni për qëllim të gjeni ato fjalë kyçe që kanë më shumë gjasa të përdoren nga njerëzit e vërtetë, jo nga motorët e kërkimit.

December 6, 2017