Back to Question Center
0

Sa backlinks keni nevojë për të përmirësuar shikueshmërinë e sitit tuaj?

1 answers:

Nga pikëpamja e optimizimit, procesi i krijimit të lidhjes shërben për të ndërtuar hyperlinks nga burime të tjera të internetit në tuaj përmes mënyrave të ndryshme të ndërtimit të lidhjeve, si p.sh. postimi në blog, kthimi i komenteve, njoftimet për shtyp dhe etj.Të gjitha këto aktivitete shërbejnë për të dhënë kredibilitetin tuaj të markës dhe për të rritur reputacionin e domain në industrinë tuaj. Search engines lidhje lidhje që tregojnë faqen tuaj si votat dixhitale dhe shuma më e madhe e votave që keni, aq më i lartë do të jetë faqja juaj në një SERP - kaimin krokodil unterschied.

Megjithatë, në realitet jo të gjitha votat janë të barabarta. Ka shumë teknika spammy që shërbejnë për të mashtruar motorët e kërkimit dhe për të fituar gradë më të lartë me përmbajtjen ende të ulët. Sidoqoftë, kohët, kur thjesht mund të ndërtoni shumë lidhje me hyrje të ulët për domenin tuaj, janë zhdukur. Në ditët e sotme, Google dhe motorë të tjerë të kërkimit të mëdhenj në mënyrë aktive luftojnë kundër veprimtarive mashtruese të ndërtimit të lidhjeve siç janë bujqësia e lidhjeve, artikujt e shkruar dhe komentet e spamameve. Kohët e fundit, Google krijoi algoritmin e rangut të ri sipas të cilit duhet të hiqen të gjitha backlinks me cilësi të ulët. Përndryshe, një burim ueb mund të jetë ose deindexing nga Google, ose të marrë sanksione që çojnë në rënie të renditjes. Kjo është arsyeja pse, në ditët e sotme, cilësia e lidhjeve përbrenda vlerësohet më e lartë sesa sasinë e tyre. Kjo do të thotë që ju duhet të kontrolloni një autoritet dhe rëndësinë e burimit që vendosni një lidhje me ju. Kur është fjala për PageRank për burimin tuaj të internetit, kjo përcaktohet nga renditja e lidhjeve që vijnë tek faqja juaj

.

Kjo do të thotë që nëse jeni i lidhur nga faqet e internetit me një PR të ulët, PageRank juaj nuk do të rritet.

Kjo është arsyeja pse një lidhje e cilësisë nga faqja relevante e lartë e PR do të kushtojë më shumë se mijëra prej atyre me cilësi të ulët. Lidhjet e rangut të ulët që përdoren nga ofruesit joprofesionale të SEO, të fituara nga aktivitetet mashtruese të ndërtimit të lidhjeve, jo vetëm ndikojnë negativisht në SEO faqen tuaj te internetit, por edhe shkatërrojnë imazhin dhe reputacionin tuaj të korporatës. Backlinks të vlefshme nga faqet e internetit të lidhura me ngrohtësi me një PageRank të lartë do ta bëjnë biznesin tuaj më të begatë dhe do të ndihmojnë motorët e kërkimit të deshifrojnë atë që faqja juaj ka të bëjë.

Sa backlinks keni nevojë për të rangut të lartë në Google?

Nuk ka asnjë pikë për të ngritur këtë pyetje pasi përgjigja në të do të varet nga industria dhe mosha juaj e markës. Një fushë ka nevojë vetëm për disa lidhje të kualitetit të lartë që të rangohen lartë në faqen e rezultateve të kërkimit, ndërsa domain tjetër ka nevojë për lidhje të shumta përbrenda për të ngritur autoritetin e saj dhe për të përmirësuar reputacionin. Sigurisht, ka shumë sinjale të renditjes që kontribuojnë në pozitën e një faqeje interneti në rezultatet e kërkimit.

Cilat janë backlinks më të mira?

Lloji më i mirë i backlinks janë lidhjet organike të jashtme. Ata vijnë në faqen tuaj pa pyetur dhe fituar kur nuk presin. Këto lidhje të fituara nga bloget relevante dhe popullore ose faqet e internetit që vlerësojnë shumë përmbajtjen tuaj dhe vendosin ta ndajnë atë me lexuesit e tyre. Si rregull, këto lloj backlinks janë fituar nga burimet web relevante dhe të sjellë një shumë të trafikut në një faqe të lidhur jashtë.

Megjithatë, është e vështirë për të marrë lidhjet organike nga faqet e internetit të besuar në tregun tuaj të ngrohtë. Burimi juaj i internetit duhet të ketë shumë vlerë për përdoruesit dhe ka një reputacion të lartë për të marrë një shans për të marrë lidhje hyrëse nga udhëheqësit e industrisë.

December 22, 2017