Back to Question Center
0

Si të ndërtoni backlinks cilësorë SEO me ndihmën e faqeve të backlink?

1 answers:

Ky artikull është projektuar posaçërisht për ata që duan të ndërtojnë backlinks cilësore dhe të rritin trafikun e kërkimit organik duke bashkëpunuar me faqet e kthyera. Ne do të flasim për një nga taktikat më të ndërlikuara të SEO që nuk keni dëgjuar më parë. Kjo metodë konsiston në legalizimin e renditjes tuaj nëpërmjet analizës së prapambetjes së konkurrentëve. A keni menduar ndonjëherë se si mund të përfitoni nga konkurrentët tuaj të tregut të ngrohtë? Shumica e bizneseve thjesht nuk mendojnë për konkurrentët e tyre si diçka të vlefshme për fushatën e tyre të SEO. Sidoqoftë, nëse ke një qasje të zgjuar për biznesin online, do të përdorësh lidhjet e konkurrentit tënd për të tejkaluar me lehtësi konkurrencën tënde - dofollow high pr sitesi. Analiza Konkurruese

Para se të shkojmë më tej, është me rëndësi të përgjigjemi në pyetjen vijuese: Kush janë tregu juaj kryesor i tregut konkurrentët? Ju mund t'i merrni këto të dhëna duke kryer një analizë sipërfaqësore të tregut. Për të thjeshtësuar këtë detyrë, këshillohet të përdorësh mjete analitike profesionale në internet, si Semalt Website Analyzer ose Google Analytics. Të dyja këto mjete janë të lira dhe mund t'ju sigurojnë të dhëna të sakta analitike. Pastaj krijoni një spreadsheet me dy kolona - "konkurrentët" dhe "adresën e internetit. "Tani, është koha për të nxitur përpjekjet e ndërtimit të lidhjes së konkurrentit tuaj për të kapur lidhjet më cilësore dhe në shënjestër për domenin tuaj. Ju duhet vazhdimisht të gjurmoni backlinks tuaj të konkurrentit TOP duke përdorur mjete të përmendura më lart për të qëndruar vigjilentë në renditjen e tyre dhe fushatën e tanishme të marketingut në internet

. Për të automatizuar këtë proces, mund të caktoni njoftime automatike për secilin nga konkurrentët tuaj. Kjo do t'ju japë një njoftim për backlinks të reja konkurrentët tuaj të krijojë dhe çdo ndryshim që ata kanë në fushatat e tyre të ndërtimit lidhje. Për të qenë të vetëdijshëm për të gjitha mundësitë e reja, gjithashtu mund të vendosni alarme për secilën prej emrave të markave të konkurrentëve tuaj. Duke vepruar kështu, do të merrni njoftime kurdoherë që dikush do t'i përmend ato në ueb.

Për më tepër, ju duhet të mbani skeda në lidhje të reja që tregojnë konkurrentët tuaj të tregut dhe kërkoni mundësi për të promovuar përmbajtjen tuaj. Për shembull, lidhja e re në burimin e uebit të konkurrentit tënd mund të shërbejë si lidhja e ardhshme me artikullin ose blogun tuaj.

Është me rëndësi të kontrolloni nëse këto lidhje janë të ngjashme me tuajat apo jo. Nëse ata janë, ju duhet të kontaktoni në faqen e lidhjes dhe kërkoni nga ata që të shtojnë faqen tuaj si një burim shtesë.

seo backlinks

Ka një përfitim më shumë për të ndjekur konkurrentët backlinks. Ju mund të merrni ndonjë përmendje të konkurrentëve tuaj pa lidhje të veçantë. Në këtë rast, ju merrni një mundësi për të futur markën tuaj në konkurrencë dhe për të fituar backlinks cilësi të reja. Ju duhet të shikoni faqet e internetit që tregojnë më shumë se një konkurrent dhe të përpiqen për të marrë lidhje nga këto burime gjithashtu

Gjej burime të internetit që tregojnë më shumë se një konkurrent . Këto faqe kthyese mund të jenë një sfond i përsosur për fushatën tuaj të ndërtimit të lidhjeve.

December 22, 2017