Back to Question Center
0

Si te zgjidhni një kompani SEO?

1 answers:

A jeni ende i ndjeshëm, si të zgjidhni një kompani SEO për biznesin tuaj online? Përpara çdo gjëje tjetër, le të shohim se në çfarë mënyre një strategji gjithëpërfshirëse e optimizimit të kërkimit mund të vendosë faqen tuaj komerciale në krye të SERP-ve. Si ta kuptoni, ju ofrohet një shërbim i shkëlqyer? Duke marrë parasysh kandidatin e agjencisë së duhur për punësim, unë rekomandoj diskutimin e çështjeve në vijim:

 • Bëni një listë të suksesshme për të bërë që dëshironi të shihni të përmbushur nga strategjia SEO e përshtatur për qëllimet tuaja individuale të biznesit;
 • të bëjnë të gjitha pyetjet e nevojshme në lidhje me zbatimin e teknikave të tyre SEO në praktikë, të kërkojnë një "orar" të përparimit tuaj, si dhe disa studime rastesh ilustruese dhe dëshmi nga klientët e tyre të mëparshëm të lumtur;
 • të kuptojnë plotësisht procedurat e tyre të raportimit, mos hezitoni të kuptoni orarin e raportimit dhe saktësisht se cilat janë të dhënat statistikore për të cilat bastet;
 • Sigurohuni që ata kurrë nuk do të aplikojnë për ndonjë Black-Hat SEO ose Gray-SEO teknika, edhe sikur skemat e tilla të duken mjaft premtuese, si shkelje e udhëzimeve të Google-it do të penalizohen faqen tuaj te internetit, herët a vonë.

Kuptimi i bazave shumë, le të shohim se si të zgjedhim një kompani SEO me një ekspertizë të fortë për t'ju ofruar përmirësim maksimal në shikueshmërinë në internet - oculos oakley preto com dourado. Para së gjithash, unë jam duke shkuar për t'ju ndihmuar të formësoni synimet më reale të SEO për biznesin. Këto standarde duhet të përputhen me pritjet tuaja afatgjata të marketingut. Harrojeni për mashtrimin më të zakonshëm rreth trafikut - sa më shumë trafik që merrni, aq më shumë klientë aktualë dhe më shumë të ardhura biznesi juaj do të përparojë. Këtu është një mostër tipike e qëllimeve të ngurta dhe konstruktive të SEO:

 • të rrisni vetëdijen publike për biznesin tuaj dhe të përmirësoni autoritetin e markës suaj;
 • të arrijë një rritje afatgjatë në qarkullimin komercial të biznesit tuaj;
 • të marrë një kohë të qëndrueshme të përshtatur në avancimin e më shumë abonimeve në email, dhe çdo mjet tjetër të angazhimit të konsumatorëve. Si të zgjidhni një kompani SEO pa humbur kohën dhe përpjekjet tuaja? Për fat të keq, nuk mund të ketë asnjë zgjidhje të vetme SEO ose një plan veprimi universal që çon në një sukses të garantuar në promovimin tuaj në internet të faqes. Në fakt, çdo strategji e optimizimit të kërkimit duhet të përshtatet në mënyrë të përkryer për çdo qëllim dhe nevoja specifike të biznesit individualisht. Në të njëjtën kohë, SEO vetë është një studim i gjerë dhe i diskutueshëm, veçanërisht gjatë viteve të fundit. Dua të them se nuk ka gjëra të tilla si manovra sekrete ose teknika disi të zbuluara. Vetëm praktikat e punës së White-Hat SEO, pa asnjë elementë hije ose manipuluese të Gray-Hat SEO.

  Në këtë mënyrë, çdo kompani SEO premtuese nuk duhet të ketë probleme me t'u përgjigjur ndonjë pyetjeje, natyrisht, nëse ata kanë interesin tuaj më të mirë në zemër. Pra, unë rekomandoj mbajtjen e një komunikimi të hapur me një agjenci potenciale SEO me qira, kështu që ju nuk do të keni dyshime - ose ata do të kujdesen për biznesin tuaj, ose asgjë për të. Duke bërë kështu, unë rekomandoj që kompania të kontrollojë vetëm përgjigjet e kënaqshme për pikat e mëposhtme:

  seo company

  • portofoli i tyre kryesor me projektet e mëparshme SEO për të "folur" kompetencën e kompanisë;
  • trendet aktuale dhe zbatimi praktik i fjalë kyçe të drejtë dhe frazat kryesore relevante për industrinë tuaj;
  • qasja globale ndaj strategjive SEO, duke filluar nga përfitimet afatshkurtra në një progres të qëndrueshëm të rangimit në një afat më të gjatë;
  • metodat e raportimit me shembuj të jetës reale për rishikimin e metrikës, sugjerimet e shpejtë të fiksimit dhe zgjidhjet më të thella të rëndësisë aktuale aktuale.
December 22, 2017