Back to Question Center
0

Mund të gjej një mënyrë për të përmirësuar një rangim fjalësh për një faqe interneti?

1 answers:

Pjesa më e rëndësishme e promovimit të optimizimit të motorëve të kërkimit është gjetja e renditjes së fjalëve për faqen tuaj. Renditja me fjalë kyçe është kur faqja juaj e internetit renditet në Google për një lidhje me termat e kërkimit tuaj të ngrohtë të tregut. Ajo ka një ndikim të rëndësishëm në trafikun tuaj dhe më pas konvertimin - oculos hexagonal ray ban. Si një statistikë tregon se më shumë se 70% e përdoruesve të motorëve të kërkimit klikoni në faqet e internetit të cilat janë vendosur në faqen e parë SERP. Kjo do të thotë që sa më i lartë të renditet, aq më mirë jeni. Për kërkim të paguar dhe organik, një gradë e lartë fjalësh mund të arrihet duke përdorur mjete kërkimi për fjalen dhe teknika të ndryshme të optimizimit të motorëve të kërkimit.

find keyword ranking for website

Për fat të keq, SEO nuk na jep gjithmonë rezultatet që presim. Makinat e kërkimit mund të rangojnë faqen tuaj për një fjalim të veçantë ndryshe nga ato për të cilat ne do të dëshironim një PageRank të veçantë. Pra, le të diskutojmë se çfarë mund të bëni në këtë rast dhe si mund ta përmirësoni renditjen e një faqe për fjalë kyçe që dëshironi.

Cilat metoda duhet të gjej për të përmirësuar renditjen e fjalëve për faqen time?

Gjëja e parë që duhet marrë parasysh është lloji i sinjaleve që Google merr nga faqja juaj. Duhet të sigurohesh që Google merr vetëm sinjale të drejta të cilat mund të sjellin trafik. Ekziston një vijë e hollë midis optimizimit të cilësisë dhe mbi-optimizimit me zbatimin e teknikave të optimizimit të zezë. Një mbi-optimizim mund të shkaktojë dënime të Google dhe pozicione të ulëta të rangimit në faqen tuaj.

Pra, për të optimizuar faqen tuaj të internetit për një lidhje relevante me termat e kërkimit të ngrohtë të tregut pa ndonjë gabim mbi optimizim, duhet të ndiqni këto hapa.

Në fazën fillestare të përmirësimit të renditjes suaj, kontrolloni ku faqja juaj renditet në këtë moment për kushtet e kërkimit që ju duhet të synojnë. Kjo linjë fundore do t'ju japë një mundësi për të matur një përparim të rangut të ardhshëm. Për të thjeshtuar këtë proces, mund të përdorni disa mjete të rangimit profesional si Semalt Auto SEO ose Google Keyword Planer. Me ndihmën e këtyre mjeteve, mund të kontrolloni renditjen tuaj automatikisht në baza ditore. Për të gjetur variantin tuaj të fjalëve, futni termin e kërkimit tuaj të vëllimit të lartë dhe të shënjestruar në Planifikuesin e Fjalë kyç të Google ose në AutoMaltial

  • Mjet SEO. Të dyja këto mjete do t'ju japin ndryshimet e duhura të fjalëve të zgjedhura dhe do t'ju ofrojnë një analizë konkurruese për secilën nga këto fjalë kyçe. Unë do t'ju jap një ide të shkëlqyer të konkurrencës dhe vlerës së fjalëve tuaja. Në hapin e ardhshëm, duhet të futni fjalen tuaj në shënjestër në kutinë e kërkimit të Google për të marrë sugjerimet nga frazat kryesore të shkurtra të Google. Për më tepër, duhet të kontrolloni se cilat fusha shfaqen në faqen e parë të SERP dhe çfarë sugjerime për "termat e kërkimit të lidhur" që keni.

    Ky hulumtim fillestar për fjalën do t'ju tregojë nëse pritjet tuaja ishin të sakta apo jo. Për shembull, nëse një fjalë kyçe që dëshironi të synoni është shumë konkurruese, ju duhet ta rishikoni atë pasi ka shumë pak shanse që ju do të mundeni të mundni konkurrentët tuaj të tregut me një qarkullim të lartë të trafikut.

    Për të konfirmuar ose rishikuar pritjet tuaja, shikoni më nga afër rezultatet e TOP10 në faqen e parë SERP. Ju duhet të kontrolloni nëse këto fusha janë autoritative dhe për sa kohë ato ekzistojnë.

    December 22, 2017