Back to Question Center
0

Cilat janë praktikat më të mira për të përmirësuar dizajnin e faqeve të biznesit?

1 answers:

Nëse ke një biznes, duhet ta nisësh me sa duket online. Përndryshe, ju jeni në rrezik që të bini më tej nga konkurrenca juaj. Natyrisht, një proces i zhvillimit të webfaqes së biznesit, dizajnit dhe optimizimit kërkon shumë kohë, përpjekje dhe buxhetim. Sidoqoftë, kjo është një ide e biznesit me kosto efektive 100% që mund të sjellë ROI më të lartë (kthim-mbi-investim). Faqja e internetit e biznesit tuaj të vogël është një pjesë jetike e përpjekjeve tuaja të markimit. Hulumtuesit e uebit po vijnë në faqen tuaj për një arsye të veçantë, dhe ju duhet të siguroheni se faqja juaj mund të përmbushë pritjet e tyre - aspire parts vape. Faqja juaj e biznesit duhet të shërbejë si një instrument i shitjes dhe promovimit të produkteve dhe shërbimeve të markës suaj. Nëse nuk arrini të bëni dizajnin e faqes suaj të biznesit, mund të humbni lehtësisht mijëra dollarë fillimisht, dhe madje edhe më shumë në të ardhurat tuaja potenciale. Për të dyfishuar të ardhurat tuaja dhe për të marrë një prani të përsosur online, ju duhet të krijoni një dizajn web-faqe biznesi mbresëlënës dhe miqësor. Kjo është arsyeja pse ne vendosim të ndajmë me ju disa praktika dhe teknika më të mira të web design për t'ju ndihmuar të plotësoni nevojat tuaja të biznesit. Do t'ju tregojmë disa burime të dobishme dhe do të theksojmë ndryshimet e fundit në një sferë të dizajnit të faqes së biznesit.

 • Dizajni juaj duhet të jetë i freskët dhe unik
 • business web page design

  )

  Gjëja e parë që pikat mesatare të përdoruesit në faqen tuaj është një dizajn web. Kjo është arsyeja pse ajo duhet të jetë e thjeshtë, e lehtë për t'u përdorur dhe tërheqëse. Ndërsa faqja juaj pasqyron markën tuaj dhe stafin, në veçanti, duhet të jetë strukturuar dhe dizajnuar në mënyrë korrekte. Përndryshe, ju rrezikoni të humbni klientët potencialë dhe më pas të ardhurat. Ju keni të paktën 30 sekonda për të angazhuar klientin tuaj të mundshëm. Kjo është arsyeja pse ju duhet të zbatoni dizajn unik dhe tërheqës për të tërhequr përdoruesit në shikim të parë. Nëse tentoni të përdorni dizajnin e faqeve të faqeve, faqja juaj do të duket si mijëra vende të tjera në internet dhe ju nuk do të jeni në gjendje të krijoni një përshtypje unike. Pra, për të qenë më mirë se konkurrentët tuaj të tregut dhe për të ruajtur unike të markës suaj, duhet të mbani dizajnin tuaj të thjeshtë, të freskët dhe unik.

  Për më tepër, duhet të shqyrtojmë se çfarë përshtypjeje dëshiron të bësh dhe çfarë mesazhi kryesor që dëshiron t'ua shpërndani klientëve tuaj potencial. Ndërsa e konsideroni dizajnin e faqes suaj të biznesit, sigurohuni që të keni një dizajn profesional logo. Logo template si dhe një dizajn template web faqe nuk do të ju jap një rezultat të mirë pasi ajo nuk mund të jetë mbresëlënëse dhe unike.

  Kur e konsideroni përmbajtjen të përfshihet në faqen tuaj, sigurohuni që ajo përputhet me dizajnin tuaj të internetit dhe duket i përshtatshëm. Mos e mbingarkoni faqen tuaj të biznesit me shumë informacione, pasi që ju mund ta largoni klientin tuaj të mundshëm nga ideja kryesore. Sipas të dhënave statistikore, përqindja mesatare e përdoruesve të informacionit që lexojnë kur hapin një faqe interneti për herë të parë është 28%. Kjo do të thotë se shuma mesatare e fjalëve në faqen tuaj nuk duhet të jetë më shumë se 500. Konsideroni informacionin më të rëndësishëm që mund t'i ndihmojë përdoruesit të marrin vendimin e blerjes dhe të heqin qafe çdo gjë tjetër. Për më tepër, sigurohuni që të keni një telefonatë për veprim në faqen tuaj te internetit. Duhet të tingëllojë si "urdhër tani" ose "të regjistroheni. "Është një mashtrim i përsosur marketingu që mund të përmirësojë shitjet tuaja.

  Sipas azhurnimit të Google 2015, të gjitha faqet e internetit duhet të kenë një dizajn të përgjegjshëm për të jetë në dispozicion në telefonat mobil dhe tableta. Duke krijuar një dizajn të përgjegjshëm, ju i dyfishoni shanset tuaj për të marrë më shumë klientë dhe për të shkuar në TOP të motorëve të kërkimit. Për ta bërë dizajnin tuaj të përshtatshëm për celularin, shmangni dizajnimin e faqeve për një madhësi të madhe monitorimi ose faqeve që përdorin veçori më komplekse, si pop-ups, lundrime komplekse ose animacione flash. Kur të krijoni versionin e sitit tuaj celular, ju duhet të përdorni dizajn të pastër pa elementë shumë të komplikuar. Vendimi i mençur është të zbatojë një dizajn të sheshtë, i cili eliminon shkallët dhe hije, duke bërë që imazhet dhe fontet të jenë më të vogla dhe më të lehta për t'u lexuar.

  December 22, 2017