Back to Question Center
0

Çfarë Mjetet e Kërkimit të Optimizimit të Makinave duhet të Shmangni?

1 answers:
.

Rritja e numrit të lidhjeve në faqen e internetit të përdoruesit është një nga praktikat më të zakonshme kompanitë profesionale të SEO-it i referohen krijimit të një fushate SEO për një klient. Është e rëndësishme të mbani mend se një firmë me reputacion SEO do të përpiqet vetëm për të rritur renditjen e faqes tuaj nëpërmjet metodave "të bardha-hat". Duke iu përgjigjur një postimi në forum mbi një burim që lidhet me industrinë tuaj me një lidhje me një faqe në faqen tuaj që është me vlerë reale për posterin e forumit që bën pyetjen mund të konsiderohet gjithashtu si një teknikë e "bardhë hat" SEO. Në të dy shembujt e dhënë, metodologjia SEO është kryer në mënyrë korrekte dhe me kujdes - kjo nuk krijon një përshtypje të rreme kur motorët e kërkimit përpiqen të interpretojnë faqen tuaj. Ta themi thjesht, kur metodat e optimizimit të motorëve të kërkimit zbatohen në mënyrë korrekte dhe nuk bëjnë ndonjë dëm në renditjen tuaj, ato mund të konsiderohen si "teknika të bardha" të SEO - jaybo ðºñ‚ð¾ ññ‚ð¾.

search engine optimization methods

Çfarë duhet të di për "Black-Hat" Link Building? Së bashku me kompanitë me reputacion të SEO që aplikojnë taktika transparente dhe të ndershme për promovimin e faqes suaj, disa agjenci përpiqen të rrisin numrin e faqeve që lidhen me faqen tuaj nëpërmjet metodave "black-hat". Edhe pse këto metoda poshtëruese mund të rrisin renditjen e motorëve të kërkimit më shpejt sesa metodat e "bardhë-hat", ekziston një shans i madh që faqja juaj do të penalizohet sapo Google të dijë për përdorimin e tyre. Pjesëmarrja në "fermat lidhëse" është metoda e dytë më e popullarizuar "black hat" në të cilën shumë vende të palidhura lidhen me njëri-tjetrin. Në vitin 2017, ofertat e "black hat" në vijim janë mjaft të lehta për tu vënë në dukje: ato ofrojnë pozita të ranguara të garantuara në një periudhë të shkurtër dhe zakonisht janë më të lira se kompanitë me reputacion. Për fat të keq, ato biznese që sapo kanë krijuar një faqe interneti dhe kanë pak njohuri për industrinë, mund të bien shpejt pre e ofertave të tilla premtuese.

Në ditët e sotme, është e lehtë të gjesh kompani dhe ekspertë SEO që pretendojnë të jenë gurus në rritjen e renditjes së motorëve të kërkimit. Nuk ka mohuar se disa prej tyre janë ekspertë të vërtetë në punën e tyre. Megjithatë, shumica e kohës ata të ashtuquajtur profesionistë që premtojnë rezultate të shpejta nuk janë ekspertë në optimizimin e renditjes suaj të internetit në mënyrë holistike. Ata nuk janë të interesuar për suksesin tuaj afatgjatë.

Mos harroni, përdorimi i teknikave transparente për të renditur është alternativa më e mirë. Edhe pse marrja e trafikut organik në një mënyrë të tillë mund të dëgjohet, është gjëja më e mirë që mund të bëni për promovimin e faqes suaj. Mundohuni të mos bini në grackën e ndjekjes së teknikave SEO të "black hat": nëse Google zbulon aktivitetin e spam në faqen tuaj, burimi juaj ka të ngjarë të penalizohet. Duke marrë parasysh pagimin për një shërbim SEO, gjithmonë pyesni veten: "A duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë

black hat seo

? ". Nëse firma premton të ofrojë rezultate të pabesueshme në një periudhë të shkurtër, dhe për kosto të ulët, atëherë firma pothuajse me siguri zbaton teknika "të zeza".

Mos e bëni renditjen e motorëve të kërkimit tuaj të vuajnë në afat të gjatë - të punësojë ato kompani të cilëve metodat e kërkimit të optimizimit të motorëve si: të ndershëm dhe transparent.

December 22, 2017