Back to Question Center
0

Si të përdorim SEO në zhvillimin tim të hershëm të faqes sime?

1 answers:

Ndihet pa thënë se mund të jetë një detyrë e frikshme që të filloni të bëni mirë me një faqe interneti të sapo nisur. Më së shpeshti, pothuajse çdo ndërmarrës rishtar online po përballet me këtë pyetje shumë të thjeshtë, por në të vërtetë kritike. Për ata që ende pyesin "Si të përdorim SEO në zhvillimin tim të hershëm të faqes sime?" këtu është një listë e shkurtër e taktikave të lehta që mund të përshtaten në mënyrë të përkryer për të patur një ecuri të qetë për performancën e përgjithshme të faqes së internetit, veçanërisht nëpërmjet periudhave më të hershme pas fillimit.

how to use seo in my website

Para se të fillojmë, duke ndjekur këto hapa do t'ju ndihmojë të ndërtoni një themel të fortë për webfaqen tuaj për të marrë më shumë trafik organik. Vetëm një gjë për ju për të kujtuar - kur është fjala për SEO, ju duhet të jeni këmbëngulës dhe të durueshëm - cronotermostato da parete bianco. Asnjëherë mos përdorni asnjë teknikë të dyshimtë ose veprime manipuluese për të shpejtuar gjithçka, edhe pse janë diskutuar gjerësisht në Web. Le të pranojmë atë: çdo fitim i menjëhershëm nuk vlen të marrë një rrezik të madh për t'u kapur nga ndëshkimet e Google dhe për të humbur atë përparim të fituar me punë të vështirë. Në fund të fundit, këtu është rreshti i fundit. Po, duke bërë të drejtë SEO do t'ju marrë shumë kohë, unë duhet të pranoj. Por nëse vazhdoni të lëvizni në rrugën e duhur, çdo përpjekje juaj do të paguajë me siguri.

Si të përdorni SEO në faktorët kryesorë të faqes sime për renditje të menjëhershme më të lartë?

Kontrolloni përdorshmërinë e internetit tuaj. Sigurohuni që faqet e uebit i bëjnë vizitorët tuaj të lumtur, kontrolloni ato për navigim miqësor, dhe informacione të vlefshme të arritshme në lehtësi. Testoni vetë, nga këndvështrimi i një klienti. Keni një kontroll të dyfishtë për të zbuluar ndonjë çështje të mundshme të shfletimit, si faqet e kopjuara ose shtigjet e gabuara që mund të çojnë në seksione kryesore, siç janë faqet e internetit për paraqitjen e një informacioni, blerjen ose konfirmimin e rendit. Sigurohuni që të bëni një kontroll të përsëritur, të paktën në shtigjet më të zakonshme të shfletimit për të hequr qafe çdo hap të panevojshëm dhe klikim shtesë që mund të jetë i bezdisshëm për klientët tuaj potencial.

Keni një test shpejtësie. Shpejtësia e ngarkimit të faqes tuaj është një faktor kritik, si nga ana e motorëve kërkues (mbani mend, Google nuk do t'i japë kurrë renditjen e lartë për faqet e internetit të cilat ngadalë i përgjigjen, pavarësisht nga pronat e tjera) dhe përvojën e mirë të përdoruesit (thjesht pyetni veten sikur ju keni qenë një vizitor i vërtetë - sa shpesh jeni të gatshëm të prisni për disa sekonda derisa faqja të shfaqet plotësisht? Apo mund të bëhet kaq i bezdisshëm, që ju të kërceheni diku tjetër?). Unë rekomandoj që të kontrolloni shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj, për shembull, me mjetin PageSpeed ​​nga Google. Testoni çdo faqe tuaj dhe përmirësoni ato me shpejtësi ngarkimi më pak se 90. Nëse duhet të ndodhë kështu, do të duhet të bëni optimizim kudo që të jetë e mundur, të tilla si shtypja e përmbajtjes suaj vizuale ose rishikimi i skripteve tuaja të ngarkimit. Vini re, megjithatë, nëse gjithçka duket e optimizuar mirë, por ju ende po pyesin - si ta përdorni SEO në përmirësimin e shpejtësisë së ngarkimit të faqes sime - më mirë të keni një zhvillues web në dorë, të paktën të dërgoni një lidhje në raportin tuaj të shpejtësisë dhe të keni disa sugjerime praktike të shpejta nga eksperti. Së fundi, kontrolloni faqen tuaj të internetit për një shfletim të mirë dhe përvojën e përdoruesit të lëvizshëm për përdoruesit, ndoshta për çdo pajisje si desktopët origjinale dhe pajisjet më të lëvizshme portative, të tilla si tableta dhe smartphones. Mbani mend, me mbi 54% të aksioneve, optimizimi i kërkimit të celularëve tashmë është bërë një faktor i rëndësishëm i renditjes. Kështu që ju duhet të mbani gjithçka qartë. Sa për mua, unë rekomandoj që të kontrolloni faqet tuaja për çdo lidhje të thyer në radhë të parë, pasi ato njihen ndër arsyet më të shpeshta këtu.

December 22, 2017