Back to Question Center
0

A është e vështirë të ekzekutosh një faqe të produktit SEO?

1 answers:

Më së shpeshti, optimizimi i faqes tuaj të produktit vjen në dy mënyra të ndryshme. Së pari dhe më kryesorja, ajo fillon me punën më të mirë për eksperiencë të përkryer miqësore të përdoruesit për të evoluar shumicën e vizitorëve tuaj në klientë të vërtetë. Duke vepruar kështu, pjesa tjetër e punimeve të optimizimit duhet të mbulojë faqen e produktit SEO, me qëllim që të tregojë më mirë shikueshmërinë në internet të tregtisë suaj elektronike, si dhe trafikun më të madh dhe konvertimet që ngasin të ardhurat tuaja pas të gjitha. Por si të trajtojmë një optimizim të suksesshëm të motorëve të kërkimit për faqet tuaja për të qëndruar gjithmonë në krye të SERP-ve të Google? Le të shikojmë përmes elementëve kryesorë të faqes së suksesshme të produktit SEO që kam gjetur të arsyeshme për të përzënë edhe disa projekte të mëparshme të tregtisë së e-commerce - servidor semi dedicado cs.

product page seo

Bazat e faqes së produktit SEO

Natyrisht, një faqe produkti standard duket shumë si çdo faqe tjetër në internet. Kjo është arsyeja pse sugjerimi se të gjitha mjetet e Search Engine Optimization origjinale për përmbajtjen janë të zbatueshme në mënyrë të ngjashme për optimization faqe faqe ka kuptim. Pra, le të kemi një pasqyrë të shkurtër të hapave më kritikë që kanë rëndësi për faqen tuaj të produktit SEO:

  • Punoni mirë që të keni një titull krejtësisht të shëndoshë për të nxjerrë në pah emrin e produktit tuaj, , kur është e aplikueshme. Merrni në konsideratë fjalën tuaj më të fuqishme ose madje një frazë kyçe të rëndësishme gjatë bishtit në titullin e faqes tuaj të produktit.
  • Mendoni për veçantitë kryesore në fjalorin që mund të dalin për temën tuaj ose disa fjalë të famshme të fjalorit që përdoren për sferat aleate të industrisë tuaj. Dua të them këtu se duke përdorur, për shembull, një shkurtim tipik si një fjalen mund të jetë një vendim i mençur. Vetëm për shkak se shumë shpesh pyesin njerëzit kanë të ngjarë të përdorin më shumë fjalë specifike fjalë në kërkesat e tyre të kërkimit.
  • Investoni më shumë kohë dhe përpjekje në përshkrimet e produktit tuaj. Ashtu si çdo përmbajtje tjetër web faqe, duhet të krijoni shkrime thjesht unike dhe me cilësi të lartë për të bërë dallimin në mes të dyqanit tuaj në internet dhe pjesës tjetër të listave relative të internetit që flasin fjalë për fjalë në internet. Asnjëherë mos merrni asnjë përshkrim origjinal të produktit që vjen nga prodhuesit në mënyrë të paracaktuar, ose madje një pjesë e tyre. Në të njëjtën kohë, mos e kesh një kopje të përmbajtjes me çdo kusht. Përndryshe, përshkrimet e produktit tuaj do të njihen nga Google si jo-unike dhe kështu vështirë se do të fitojnë ndonjë renditje të lartë në rezultatet e kërkimit.
  • Embed çdo element vizual të përshkrimit të produktit tuaj me një shkrim të duhur Alt tag. Mos harroni, pa një tekst Alt të shëndoshë, motorët e kërkimit thjesht nuk janë në gjendje të lexojnë dhe kuptojnë ndonjë imazh të organizuar në faqet tuaja të produktit. Unë rekomandoj përfshirjen e emrit tuaj të produktit në imazhin kryesor të produktit të paktën një herë në faqe.
  • Gjithashtu, mos harroni të keni një përshkrim meta-ftues dhe përdorues miqësor. Në mënyrë ideale, ju duhet të keni sa më shumë përshkrime unike meta sa të jetë e mundur. Megjithatë, ndonjëherë mund të duket një detyrë shumë e frikshme. Pra, unë sugjeroj që duke filluar me përshkrimet e meta tuaj në një mënyrë të modeluar, i. e. , duke ndryshuar vetëm emrin tuaj të produktit për çdo faqe meta të produktit.

    Në përfundim, ju jeni i mirëpritur të shkoni për një konsideratë më të gjerë në lidhje me faqen e produktit SEO. Unë sapo përmenda shumë bazat mbi këtë temë, pa i kushtuar vëmendje të mjaftueshme disa aspekteve të rëndësishme teknike të faqes së produktit SEO (si skema. org, ose të dhënat e Hapura Grafik). Pra, sigurohuni që t'i studioni më tërësisht gjithsesi.

December 22, 2017