Back to Question Center
0

Si të shkruaj përmbajtje miqësore SEO me veten time?

1 answers:

Kur përmirësoni prezencën në internet të faqes tuaj, duhet të siguroheni që keni të gjitha teknikat e rëndësishme të mbuluara për të garantuar përmbajtje të mirë optimizuar dhe miqësore me SEO. Shkrimi i përmbajtjes së mirë është i lehtë. Megjithatë, ju duhet të bëni shumë punë të vështirë për të siguruar që përmbajtja juaj të renditet e lartë nga motorët e kërkimit. Për ta bërë përmbajtjen tënde të mirë dhe të dukshme për botët e kërkimit, duhet të ndiqni parimet e caktuara të optimizimit të përmbajtjes. Pa dyshim, duhet kohë për të krijuar një përmbajtje të mirë optimizuar dhe miqësore për një faqe interneti - auto appraisal companies. Megjithatë, me qasjen e mençur për këtë detyrë, ju do të jeni në gjendje të gjeneroni përmbajtje miqësore nga SEO me veten tuaj. Në këtë artikull, unë do të përpiqem të sqaroj dyshimet që ke dhe të siguroj teknika të shkrimit me përmbajtje të zgjuar.

how to write seo friendly content

Këshilla për të shkruar përmbajtje miqësore me SEO

Para se të fillojmë të flasim për thelbin e përmbajtjes SEO, do të doja të them disa fjalë rreth objektivave të SEO-it ju e kuptoni qëllimin e krijimit të përmbajtjes së optimizuar. Qëllimi kryesor i optimizimit të motorëve të kërkimit është të sigurojë që përmbajtja juaj të vendoset në TOP të Google SERP. Bots kërko duhet të kuptojnë se çfarë përmbajtja juaj është rreth dhe të tregojnë atë në pyetjen e përdoruesit përkatës.

Për të përmirësuar renditjen e motorëve të kërkimit, duhet të ndiqni disa hapa thelbësorë:

 • ofroni shërbime më cilësore për klientët tuaj;
 • të përmirësojë autoritetin tuaj të domenit;
 • e bëjnë biznesin tuaj me reputacion.

Ka dy lloje të strategjive të optimizimit të motorëve të kërkimit që mund të implementoni për të optimizuar faqen tuaj sipas standardeve të motorëve të kërkimit.

Ju mund të bëni SEO tuaj në shtëpi ose të transferojmë atë. SEO në shtëpi është e përballueshme dhe përfshin njerëz që e njohin mirë faqen e internetit. Megjithatë, për të përmirësuar renditjen tuaj të internetit në tuaj, duhet të jeni të vetëdijshëm për të gjitha teknikat thelbësore të optimizimit dhe risitë në treg digjital. Procesi i optimizimit në shtëpi mund të kërkojë kohë dhe fatkeqësisht të jetë i pafrytshëm. Ndërsa një SEO outsourced është kryer nga ekspertët e provuar në këtë fushë. Ata i njohin të gjitha aspektet e rëndësishme të optimizimit dhe mund t'ju japin përmbajtje më kualitative, pasi dijnë se çfarë kërkojnë motorët e kërkimit nga faqja juaj. Duke bashkëpunuar me specialistë SEO të palëve të treta, do të keni mundësi të merrni rezultate të mira brenda 3-6 muajve.

Sot, unë do të përpiqem t'ju mësoj se si të krijoni një cilësi dhe SEO përmbajtje miqësore me veten dhe më pas kurseni paratë tuaja në shërbimet e copywriting SEO. Përmbajtja e optimizuar mirë nuk duhet të jetë e vështirë ose kërkon kohë, me kusht që të kuptosh se si optimizimi në faqe mund të funksionojë së bashku me përmbajtjen tënde. Ja se si të shkruani përmbajtje miqësore nga SEO që të dy botët e kërkimit dhe klientët tuaj potencial do të kënaqen. Hulumtimi me fjalë kyçe është pjesa më e rëndësishme e çdo fushate fituese SEO dhe fundi linjë për përmbajtjen miqësore SEO. Fjalë kyçe relevante dhe të synuara përcaktojnë renditjen tuaj të internetit. Për të bërë një hulumtim të saktë të fjalëve, duhet të mendoni se cilat kërkime kërkojnë klientët tuaj potencialë që mund të përdorin për të gjetur faqen tuaj të internetit. Duhet të zhvillosh aftësinë për të kuptuar se çfarë presin përdoruesit nga faqja jote. Për të qenë në krye të rezultateve të kërkimit, duhet të zgjidhni termat e kërkimit të bishtit dhe pak konkurrues. Për të thjeshtuar një proces kërkimi fjalësh, ju mund të zbatoni mjete të tilla të automatizuara si Semalt Auto SEO, vegël me fjalë kyçe apo Google Keyword Planer. Këto mjete do t'ju ndihmojnë jo vetëm që të përbëjnë një listë të frazave më të rëndësishme kyçe, por gjithashtu t'ju japin një pasqyrë se cilat fjalë kyçe konkurrentët tuaj.

Natyrisht, nuk ka asnjë arsye për të artizanale përmbajtjen e re nëse nuk është autentike e mjaftueshme për t'u dalluar. Edhe në qoftë se ju merrni një ide nga një burim tjetër, ju duhet të siguroni një perspektivë unike që do t'i shtojë vlerat temës së veçantë. Duke kopjuar përmbajtjen e materialeve, po rrezikoni të merrni dënime nga Google dhe mund të humbni pozicionet tuaja të rangimit. Për më tepër, përdoruesit që e kanë parë këtë përmbajtje jo origjinale në burime të tjera, nuk do ta marrin domenin tuaj si të rëndësishëm dhe të besueshëm. Sigurohu që përmbajtja jote është unike, relevante dhe përditësuese për t'u angazhuar përdoruesit dhe për t'i kthyer ato në klientët tuaj. Ju mund të kontrolloni origjinalitetin tuaj të përmbajtjes nga shumë mjete të automatizuara në dispozicion si Copyscape ose Plagjiatizmi Checker. Titulli i juaj i internetit është gjëja e parë që përdoruesit mund të vëzhgojnë kur kërkojnë

 • Titull optimization and structuring. Ajo shërben si vrojtim i përmbajtjes së faqes suaj. Titulli juaj duhet të jetë i saktë, tërheqës dhe SEO-miqësor. Sigurohuni që të përfshini fjalë kyçe në shënjestër dhe me volum të lartë në titujt tuaj. Përdorni fjalët e energjisë dhe shmangni tepricën për të krijuar një titull të qartë dhe të angazhuar. Ju duhet të përfshini informacionin më të rëndësishëm në lidhje me biznesin tuaj në 60 karaktere. Kjo është arsyeja pse unë ju këshilloj që të mendoni si shumë variante që mundeni.

  Për më tepër, jini të vetëdijshëm për etiketat SEO dhe sigurohuni që të implementoni etiketën H1 në të gjitha titujt brenda përmbajtjes. Është gjithashtu një vendim i zgjuar për të ndarë disa paragrafë me nën titra për të lehtësuar leximin dhe lëvizjen e përmbajtjes suaj. Ju duhet të përdorni etiketat H2 për të gjitha nëntitujt tuaj. Sigurohuni që të përfshini fjalë kyçe relevante në tituj dhe nën titra për të lejuar botët e kërkimit të analizojnë shpejt përmbajtjen tuaj shpejt.

  • URL-të e SEO

  Për të dhënë një shtytje për përmbajtjen tuaj miqësore me SEO, duhet të keni URL-të e duhur. Zëvendësoni të gjitha URL-të e gabuara dhe të palexueshme nga ato të sakta dhe të optimizuara. URL-të që nuk kanë kuptim nuk mbartin asnjë vlerë për përdoruesit ose botët e Google. Një URL miqësore me SEO është ai që ka një fjalen në të. Duke optimizuar URL-të tuaja, ju rritni mundësinë tuaj për t'u analizuar nga crawlers kërkim.

  seo content

  • SEO meta-përshkrimet

  Një përshkrim meta është një tekst që përshkruan faqen tuaj dhe reflektohet nën URL-në tënde në kërkim në kërkim. Është gjëja e parë që përdoruesit mund të lexojnë para se të hyjnë në ndonjë faqe interneti. Përshkrimi i meta juaj duhet të jetë i angazhuar dhe i rëndësishëm për përmbajtjen e sitit tuaj për t'i bërë përdoruesit të ndjekin faqen tuaj për më shumë informacion. Një meta-përshkrim i optimizuar mund t'ju ndihmojë të rrisni renditjen e klikimeve dhe madje të përmirësoni renditjen e internetit.

  • Lidhje të brendshme dhe të jashtme

  Lidhje të brendshme tregojnë se faqja juaj është me reputacion në një fushë të caktuar. Duke zbatuar lidhjet e brendshme, krijoni një sekuencë logjike nga një post në tjetrin. Ndërlidhja do të përmirësojë një rëndësi të faqes suaj duke i dhënë një vlerë shtesë disa artikujve të veçantë. Për më tepër, kjo do të ndihmojë botët e kërkimit për të kuptuar temat tuaja kryesore.

  Lidhje të jashtme në termin e tyre tregojnë autoritetin tuaj të domenit dhe përmirësojnë vetëdijen tuaj të markës. Lidhjet e jashtme tregojnë për motorët e kërkimit se përmbajtja jote është cilësore ndërkohë që ndan nga përdoruesit dhe burimet e tjera të lidhura me internetin. Është e arsyeshme të vendosni lidhjet tuaja në domenet me reputacion dhe afatgjatë, sepse këto lidhje kanë besueshmëri.

December 22, 2017