Back to Question Center
0

A ka një kontrollues në internet të faqes SEO që mund të më ndihmojë me backlinks?

1 answers:

Më poshtë po ju tregoj se si të zgjedhni një kontrollues të faqes së internetit në internet për të parandaluar ndodhitë e mundshme negative. Unë do të thotë këtu problemet më të zakonshme me shkeljen e udhëzimeve të Google, të cilat mund të çojnë në gjoba të rangimit ose madje edhe de-indeksimin e plotë të autoritetit të tërë domain. Gjë është që motorët e kërkimit po na shikojnë për të zbuluar çdo shkelje, manipulime apo skema gri për renditje më të lartë të internetit në SERP - how to get high pr backlinks for free. Ndër gabimet më të shpeshta, janë mungesa e përmbajtjes së cilësisë, si dhe kthimi i padrejtë. Kjo është arsyeja pse do të ishte një ide mjaft e arsyeshme të mbani gjithmonë syrin në procesin e ndërtimit të lidhjeve organike për çdo faqe interneti. Duke bërë kështu, do t'ju duhet të zgjidhni faqen e duhur të kontrollit të faqes së internetit në internet. Dhe ka shumë mjete të tilla si ato në dispozicion në qasje të hapur. Pra, si ta bëjmë zgjedhjen e duhur pas të gjitha?

website seo checker online

Le të fillojmë me atë që ka nevojë për kontrollimin tuaj të parë dhe më kryesorja. Unë rekomandoj që të bëj një kontroll të dyfishtë të përfshirë në elementet në vijim:

  • Historia e ndërtimit të lidhjes së paku tre muajve

Pra, për të parandaluar ndonjë ndëshkime të Google për lidhje të padrejtë, ju rekomandoj të shqyrtoni një kontrollues të faqes së internetit në internet nga mjetet analitike të përdorura më poshtë: Serpstat, Ahrefs, Majestic, ose Analizator i keq. Sa për mua, unë rekomandoj monitorimin e backlinks domenit tuaj javore, ose të paktën një herë në dy javë. Përdorimi i ndonjë kontrolli në internet të Internetit në internet, që kam përmendur më parë, mund t'ju ndihmojë të trajtoni procesin në një mënyrë të vetë-shtyrë, pothuajse në tërësi.

Për të bërë backlinks monitorimi edhe më të shpejtë dhe më të lehtë, le të vëzhgojmë një kontroll tipik lidhje duke marrë Analiza Backlink nga Serpstat për shembullin më të zakonshme. Për të drejtuar vlerësimin bazë gjithëpërfshirës, ​​ne vetëm duhet të vizitoni faqen zyrtare të këtij ofruesi të kornizës online. Sapo të hyjmë në emrin tonë të domain-it që duhet verifikuar, do të jepet një raport përmbledhës me një njoftim të shkurtër. Duke shqyrtuar këtë raport tipik të vëzhgimit, ne kemi marrë si shembull, do të vëzhgojmë sa më poshtë:

  • Shuma totale e backlinks
  • Historia më e fundit, që mbulon të gjitha përditësimet dhe ndryshimet u zhvillua gjatë periudhës së fundit deri në tre muaj
  • Lista përmbledhëse e lidhjeve thjesht të besueshme që vinin nga fushat e fushës së autoritetit më të fortë si. edu ose. gov, i njohur mirë nga vetë Google, si dhe pjesa tjetër e motorëve kryesorë të kërkimit, si Bing dhe Yahoo
  • Lista specifike e kujdesit që mbulon vetëm lidhjet e krijuara rishtazi dhe kohët e fundit
  • Orari më i fundit i trafikut në domenin tuaj referues për periudhën e fundit deri në tre muaj
  • Lista standarde e ankorave tuaja, si dhe numri i përgjithshëm i tyre
  • Një vlerësim i përmbledhur i performancës së lidhjes suaj të faqes suaj, vlerësuar nga Serpstat si tregues i besimit. Në këtë mënyrë, ne mund të presim edhe analiza të sofistikuara backlinking me një kontrollues të standardizuar të faqes së internetit SEO për të marrë jo më shumë se 10-15 minuta. Siç e përmenda më sipër, juve ju duhet të zgjidhni mënyrën e analizës së backlink me një nga këto katër mjete të përmendura në fillim. Sa për mua, kam gjetur kontrolluesin tim më të fundit në faqen e internetit duke përdorur mjetin nga Serpsat. Gjithashtu mund të provoni të përdorni Semalt Analyzer, për pikiatë edhe më të thellë në punën e përditshme të faqes suaj.

December 22, 2017