Back to Question Center
0

Si për të rritur renditjen me kryerjen e kërkimeve në internet në vend?

1 answers:

Le të fillojmë me gjetjen e asaj që lokalizimi i kërkimit në internet aktualisht është (përndryshe SEO lokale). Search Engine Optimization është i njohur për punimet optimization për çdo pjesë të informacionit të postuar në faqet tuaja të internetit, për t'i bërë ato më tërheqëse për crawlers kërkimit të Google për shikueshmëri më të mirë në internet në listën e SERPs. Duke marrë parasysh optimizimin e kërkimeve në internet në nivel lokal, ai qëndron për procesin e bërjes së biznesit tënd online në mesin e rezultateve të para për kërkesat e kërkimit lokal. Më së shpeshti, përpjekjet e tilla të optimizimit të kërkimit të uebit janë adresuar për të punuar në citimet e drejtorive dhe marketingun e lokalizuar të përmbajtjes për të arritur një nxitje të shpejtë në rang online për komerciën tuaj komerciale. Më poshtë do të kem një shqyrtim të shkurtër për çdo sferë të trajtimit të punëve të optimizimit të kërkimit në internet në nivel lokal. Në mesin e çështjeve më të rëndësishme këtu qëndron faqja juaj Google My Business dhe kërkimi i kërkimit në internet që i nevojitet - web hosting new orleans. Pse duhet të vijë më së pari dhe më kryesorja? Vetëm për shkak se besohet të jetë sektori i pranisë suaj në internet, i cili ka shanset më të forta për t'u shfaqur drejtpërdrejt në mesin e kërkesave të para të kërkimit për bizneset rajonale. A duhet të ndodhë që ju kurrë nuk keni vizituar faqen personale të Google My Business, ta lokalizoni ose filloni të plotësoni atë që tashmë ekziston. Këtu është lista e artikujve që ju rekomandoni për të mbuluar në formën tuaj të optimizimit të kërkimit në internet: specifikoni emrin e biznesit në tërësi, përshkrimin e tij përmbledhës me orarin e punës dhe numrat e telefonit, lidhjen e faqes tuaj të uljes dhe disa foto bindëse të projektit tuaj komercial. Duke vepruar kështu, ju gjithashtu mund të përdorni Postimet e Google, të bashkoheni me Google Plus dhe disa komunitete moderne brenda saj. Dhe mos harroni të inkurajoni më shumë përdorues të lënë disa komente në faqen e internetit të biznesit tuaj, duke vendosur përmbajtje të reja dhe azhurnimin e shkrimeve ekzistuese në kohë.

Hapi 2

Tjetra, sigurohuni që fushata juaj e optimizimit të kërkimit të internetit po bastoni mirë në citimet e drejtorisë. Unë sugjeroj që të bëni një kontroll duke zgjedhur një nga mjetet e drejtpërdrejtë Scan Scan. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të shihni se sa mirë dhe në cilën citate të drejtorisë së biznesit shfaqet faqja juaj. Shumica e këtyre listings kërkojnë të njëjtat hapa dhe veprime, si ato që kemi mbuluar tashmë në faqen e Google My Business. Unë rekomandoj që të bëj një kontroll të dyfishtë sepse motorët e kërkimit preferojnë të tregojnë vetëm rezultate të sakta, kështu që duhet të heqësh të dhënat e pasakta ose mospërputhshme për biznesin tënd. Nuk ka nevojë të pastroheni kohën dhe përpjekjet tuaja, pasi që puna me këto pak gjëra ka më shumë gjasa të të japë një ndikim pothuajse të menjëhershëm pozitiv në optimizimin e kërkimit lokal të web-it, duke dhënë kështu një shtytje të shpejtë në renditjen tuaj.

Hapi 3

Së fundi, unë këshilloj që të ketë një konsideratë të duhur për profilet sociale. Mos harroni, ata kanë rëndësi, sidomos në lidhje me zgjedhjen tuaj lokale të kërkimit optimization. Mos hezitoni të bëni listë në disa profile sociale si Facebook ose Twitter, duke pasur parasysh direktoritë kryesore dhe lidhjet që çojnë rrugën në faqen tuaj kryesore. Duke vepruar kështu, sigurohuni që të mbani recurrency për aktivitetin tuaj të postimeve dhe i kushtoni vëmendje të mjaftueshme përmbajtjes cilësore. Eksploroni opsionet e gjera të marketingut social, si të njohura nga Google dhe motorët e tjerë, përpjekjet tuaja këtu do të kenë një efekt vërtet të shëndetshëm në optimizimin e kërkimit në ueb në mënyrë të plotë.

December 22, 2017