Back to Question Center
0

Cilat janë standardet më të fundit të SEO?

1 answers:

Në ditët e sotme, Google po tregon rezultatet e kërkimit, të cilat janë larg nga ato më tradicionale (dua të them vetëm ndeshje të faqes organike) që kishim vërejtur disa vjet më parë. Algoritmet e kërkimit të Google, si dhe standardet primare SEO, vazhdojnë të zhvillohen. Tani motorët e kërkimit janë duke renditur më shumë se vetëm atë që kërkoni - pasi SERP-et në Google, si dhe në Yahoo dhe Bing po mbulojnë tani imazhet, videot, mediat sociale dhe natyrisht hartat lokale. Pra, nëse po bastni më shumë trafik dhe shitje si pronar biznesi online, sigurohuni që të kontrolloni disa prej standardeve më të rëndësishme të SEO të sotëm - giochi altalene scivoli. A ka nevojë për shikueshmëri më të mirë në internet dhe klikime më shumë për faqen tuaj te internetit? Pastaj le të gërmoj nëpër libra në një çift të praktikave më të mira moderne të Search Engine Optimization:

seo standards

SEO lokale është zona thelbësore për ju, nëse biznesi juaj është bast në lokale Listimet dhe përqendrimi për të shënuar një shenjë në përputhje me Google Maps, për shembull. Sipas standardeve më të fundit të SEO në optimizimin lokal, unë rekomandoj që të shkoj për:

  • Citate. Keni një kontroll të dyfishtë për të pasur informacion të saktë për biznesin tuaj të përfshirë në sa më shumë reklamat e çmuara në internet sa të jetë e mundur. Vetëm filloni me renditjen e Google. Pika kryesore këtu është qëndrueshmëria juaj, dua të them që çdo listë e juaj duhet të jetë e unifikuar, e. G. , nëse keni vendosur të përdorni diçka si "Rr. "Për një interpretim më të shkurtër të" Rrugës "në faqen tuaj të Vendeve të Google, kujdesuni për pjesën tjetër të listave për t'u shfaqur në mënyrë të ngjashme.
  • Vende të Google. Ruajtja e SEO për faqen tuaj te internetit, lehtë mund të bëni të njëjtën gjë për faqen e Google Places. A është mirë i optimizuar duke përfshirë kategoritë që përputhen saktësisht. Gjithashtu, nëse është e mundur, sigurohuni që të krijoni lidhjen e duhur midis faqes tuaj dhe një faqe web të veçantë të uljes së qytetit.
  • Prania më e fortë në internet. Më së shpeshti, ka vetëm komente të Google që shfaqen në listën e saj të SERP-ve. Pra, mund të ndërtoni një prani më të fuqishme në internet për biznesin tuaj duke patur më shumë komente nga burimet e tjera si Superpages, Këshilltari Trip, Yelp, etj.Gjëja tjetër është që të përputhet në mënyrë të përkryer me standardet moderne të SEO që po punon në fushën e Mediave Sociale (13)

    . Le të përballet me atë - ato kohë kur vetë kërkimi dhe mjetet e mediave sociale po vinin ndaras, kanë kaluar shumë kohë më parë. Sot, rangimi në internet i çdo faqeje interneti është fort i varur nga sinjale të ndryshme sociale, siç janë pëlqimet në Facebook, aksionet në Twitter, etj. Për më tepër, tani rezultatet e kërkimit janë bërë edhe më të personalizuar për çdo përdorues. Kjo është arsyeja pse puna në Social Media Marketing është një DUHET.

    Në fund të fundit, duke bërë optimizim për fjalë kyçe dhe frazat kryesore, përpiquni të mendoni më shumë për njerëzit e gjallë, në vend të crawlerave të kërkimit. Mos harroni, hulumtimi i duhur për fjalen gjithmonë ka qenë një shtyllë e standardeve të përgjithshme të SEO. Sidoqoftë, në lidhje me realitetin modern, përmbajtja dhe fjalë kyçe juaj në uebfaqe duhet të jenë edhe më të përgjegjshme ndaj përdoruesve të vërtetë se kurrë më parë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të ndaloni të mendoni për fjalë kyçe vetëm si të dhëna teknike. Duke bërë një hulumtim të lodhshëm, mbani parasysh qëllimet e njerëzve të gjallë që do të përdorin fjalë kyçe të rëndësishme për kërkesat më të shpeshta të kërkimit.

December 22, 2017