Back to Question Center
0

Si të Bëni Vlerësim për Shërbimet e Kompanisë SEO?

1 answers:

Le të fillojmë nga kërkimi për shërbimet më të arsyeshme të kompanisë SEO. Zakonisht, tremujori i parë i fushatës së marketingut në internet është më shumë se kritik. Sa jeni të gatshëm të financoni nga buxheti juaj i marketingut? Pasi që ka shumë agjenci digjitale që ofrojnë shërbimet e tyre në të gjithë rrjetin dhe koha është e një rëndësie. Ndërsa ju jeni ende duke marrë vendimin e duhur duke shpenzuar javë (ose edhe muaj) për të kryer telefonata, ose ndoshta për biseda me e-mail, konkurrentët tuaj do të ecin përpara, në dhe. Pra, është një ide e mirë për të marrë disa shërbime të mira SEO kompanisë sa më shpejt të jetë e mundur - online φαρμακεια λαμια. Çmimi i tyre, megjithatë, duhet të jetë mjaft i arsyeshëm, që të mos shkatërrojë zakonisht buxhetin e shtrënguar të marketingut të periudhës së fillimit të hershme. Tani do të përpiqemi ta shohim çështjen nga këndvështrimi i motorëve të kërkimit, që është e nevojshme për të kuptuar preferencat e tyre dhe modelet e sjelljes kur shpërblejnë faqet e internetit me renditje më të larta. Para së gjithash, le të përpiqemi t'i bëjmë vetes disa pyetje kritike:

Çfarë prisni nga shërbimet e kompanisë SEO?

  • A po konsideroni SEO si të gjithë përreth?
  • Ndoshta departamenti i marketingut thjesht insiston në drejtimin e tij?
  • Apo jeni të sigurt për këtë çështje, synoni të rritni rangimin e faqes suaj të internetit dhe të jepni rrjedhë më të madhe të të ardhurave në afat më të gjatë?

Le të sjellim një analogji të thjeshtë: punësimi i kompanisë Shërbimet SEO duket shumë si blerja e një makine. Po, seriozisht, zgjedhja juaj natyrisht do të varet nga nevojat tuaja, në lidhje me vlerësimin total të çmimeve në lidhje me arsyeshmërinë dhe përballueshmërinë e buxhetit tuaj aktual të marketingut. Strategjia më e mirë e SEO fillon me zbulimin e qëllimit tuaj global dhe nevojave të klientëve tuaj potencialë. Duke u nisur nga e kundërta, shërbimet e optimizmave të kërkimit të lirë shpesh duken si një marrëveshje e volitshme. Po, mund të përpiqeni të kurseni disa të holla. Megjithatë, ata nuk do t'ju sjellin as shumë.

Në të njëjtën kohë, nuk ka asnjë standard të vetëm kur është fjala për zgjedhjen e paketës së drejtë të shërbimeve të kompanisë SEO. Sugjerimi më i rëndësishëm është se SEO nuk ka të bëjë me ndreqjen e gjërave ose thjesht duke i sjellë ato në rend. Duke e parë atë si një ilaç të shpejtë për të sjellë shitjet dhe trafikun në jetë, është qasja e gabuar. Duke vepruar kështu, do të përfundoni vetëm duke humbur paratë tuaja. Gjë është se një SEO efektiv ka për t'ju ofruar një ROI të arsyeshme: nuk është vetëm për të fituar renditje më të mira të SERP dhe për të pompuar më shumë trafik. Në fakt, qëllimi përfundimtar është kthimi i klientëve tuaj ende të pazhvilluar në një rrjedhë masive të klientëve që paguajnë.

Pra, në ç'mënyrë do të përmirësoni biznesin me shërbimet e kompanisë SEO të kalibrit të lartë?

  • Para së gjithash, duhet t'ju ndihmojë të përqendroheni në qëllimet, nevojat dhe problemet më të rëndësishme të klientëve tuaj potencialë;
  • Diagnoza e rezultateve më tipike që pritet nga audienca nga faqja e internetit e biznesit tuaj;
  • Ndihmon me identifikimin dhe përmirësimin e vlerës së faqes suaj të uljes;
  • Të zbuloni të gjitha fushat e përfitimit në industrinë e të cilës është përfshirë biznesi juaj;
  • Merrni përvojën e përdoruesit të çdo vizitori si të personalizuar të jetë e mundur, për t'i kthyer ata në blerës. Kështu, kostoja e shërbimeve SEO është bast për rezultatet sasiore që ju doni të merrni, cilësinë e tyre, si dhe periudhën e qëndrueshme

seo cost .

Me sa duket, marrja e marrëveshjes më të lirë do të thotë të arrish progres modest. Mbani mend, ajo për të cilën po investoni nuk është ajo që ju çmoni. Roi juaj natyrisht përcakton SEO. Asnjë dyshim, duke pasur një rritje prej 5, 10, ose madje 20-fish në të ardhurat neto kundrejt asaj që keni shpenzuar, është një arsye e mirë për të thënë: kjo nuk ju mori asgjë fare!

December 22, 2017