Back to Question Center
0

Pse është e rëndësishme të gjesh një partner të bardhë të etiketës SEO?

1 answers:

Ky post është i dedikuar për të gjitha agjencitë që duan të transferojnë optimizimin e tyre të kërkimit në një ekip SEO të bardhë. Sot, ekspertët e Semalt do të shpjegojnë përfitimet primare të dhënies së informacionit dhe do të përcaktojnë nëse një model i tillë biznesi është i përshtatshëm për ju.

Duke menduar për nëse partneriteti me Rishikuesin e Bardhë të etiketës SEO është e drejtë për biznesin tuaj? Për t'iu përgjigjur pyetjes në vijim, së pari duhet të sqarojmë disa detaje. Pra, më afër pikë. Disa nga pyetjet më të shpeshta që agjencitë e vogla dhe të mesme shpesh kanë si ata fillojnë udhëtimin e tyre drejt SEO outsourcing janë:

) 1. Si funksionon Marrëveshja e Transferimit? Gjëja e parë që duhet t'i kushtoni vëmendje kur zgjedhni një kompani të jashtme është nëse ekipi është i koordinuar dhe i disiplinuar sa duhet për të kryer punën e duhur. Mos harroni, nëse të gjithë anëtarët e ekipit e dinë se kur do të bëhet puna dhe cilat janë rezultatet, atëherë ka më shumë mundësi që kompania juaj të përfitojë nga një qasje e tillë.

Mbani në mend, duhet të ketë një sistem të centralizuar, duke ndjekur të gjitha aktivitetet e agjencisë. Gjithashtu, sigurohuni që të arriturat janë të qarta dhe të keni çmime të qëndrueshme që mund t'i kuptoni.

2. Kush do të kontrollojë produktet që do të ofrohen pasi ta shpërndaj punën në një Rishitës SEO?

Kur ju e transferoni rrjedhën e biznesit tuaj, kjo nuk do të thotë që ju të humbni kontrollin mbi atë që po ndodh. Vetëm për shkak se burimet mund të punojnë për një agjenci tjetër nuk do të thotë që ju duhet të keni ndonjë ndikim më të vogël në atë që ndodh. Ndërsa kompanitë duken SEO outsource, ata duhet të gjejnë një ekip që është 100% i përgjegjshëm dhe i interesuar në reagimet e tyre.

Ekipet me orientim në vijim nuk do t'ju bëjnë të ndiheni jashtë kontrollit. Në vend të kësaj, ata do t'ju mbajnë përditësuar në progres. Një marrëdhënie e mirë pune me një agjenci SEO të etiketës së bardhë do të thotë që ju gjithmonë jeni të lirë të merrni vendime për rezultatet e klientit.

3. A duhet të pres ndonjë raportim nga një agjenci SEO e White Label?

Po, ju duhet. Raportimi është pjesë përbërëse e çdo fushate të jashtme. Raportet dhe statistikat me kualitet të lartë janë mjete të fuqishme që ju ndihmojnë në marrjen e kontrollit më të madh mbi rrjedhën tuaj të punës. Ato ndihmojnë pronarët e site-it të kuptojnë nëse gjithçka po dorëzohet në kohë dhe bëhet e drejtë.

Meqenëse çdo agjenci ka një qasje të ndryshme ndaj raportimit, është e rëndësishme që të flisni me anëtarët e ekipit dhe të shihni se sa fleksibil është kompania SEO e etiketës së bardhë në përmbushjen e nevojave tuaja. Ju jeni i vetmi person i cili mund të vendosë se çfarë është e drejtë për ju dhe biznesin tuaj

. Pavarësisht kësaj, ekzistojnë përfitime të shumta për shfrytëzimin e agjencisë që tashmë ka arritur si: një ekonomi të shkallës dhe aftësi të larta teknologjike. Duke bashkëpunuar me një kompani të tillë, do të jetë shumë më e lehtë për ju që të fokusoheni në rritjen e biznesit tuaj.

Siç u provua tashmë nga shumë agjenci, duke përdorur një agjenci SEO të bardhë të etiketës është një rrugë e shpejtë për rritje nëse bëhet si duhet. Sidoqoftë, duhet të mbani mend se vigjilenca e duhur në procesin e përzgjedhjes është një domosdoshmëri në këtë udhëtim.

Ne shpresojmë, tani e kuptoni rëndësinë e partneritetit me Rishitësin e bardhë të etiketës SEO Source .

December 22, 2017