Back to Question Center
0

Cilat janë taktikat më të mira të SEO për një trafik më të madh?

1 answers:

Këtu janë disa taktika SEO të përdorura për përdorim për shkallë më të rëndësishme të trafikut dhe konvertimit. Sigurohuni që të shikoni këto gjashtë hapa të lehtë që vijojnë më poshtë:

  • Të dhënat e përdoruesve të studimit

Harrojeni për Search Engine Optimization për një koncept kryesisht teknik. Po, qëllimi kryesor i pjesës më të madhe të taktikave SEO është arritja e njohjes më të mirë nga robotët e kërkimit. Në të njëjtën kohë, optimizimi i kërkimit ka të bëjë me përmbushjen e nevojave aktuale të audiencës suaj të synuar; Dua të them thjesht të zbulosh se çfarë po kërkojnë njerëzit, dhe t'u japësh atyre me përmbajtjen tënde. Pra, aq më mirë e njihni auditorin tuaj, përvojën më cilësore të përdoruesit që po ofron. Dhe kjo duhet të çojë në një renditje më të lartë në SERP. Mënyra më e lehtë për t'u marrë me këtë është duke folur drejtpërsëdrejti me vizitorët tuaj dhe unë sugjeroj t'iu përgjigjem pyetjeve të tyre më të shpeshta në lidhje me temën përkatëse, të mbështetur me përdoruesit e tjerë duke ofruar edhe zgjidhjet e tyre. Gjithashtu, do të ishte një ide shumë e mirë vetëm për të kopjuar-paste disa nga pyetjet kryesore për t'i përdorur ato drejtpërsëdrejti për headers e postimeve tuaja blog.

Më së shpeshti, kur lidhjet tuaja janë shfaqur në listën e SERPs

seo tactics

  • , njerëzit janë lundruar në faqen e internetit të faqes ose në blogun tuaj mbështetës. Por, nëse keni të bëjë me një projekt komercial, për shembull, dyqan online, do të kishit më mirë një faqe ulëse unike dhe optimizuar për të gjeneruar shitje më të mira ose më shumë pasues. Krijimi i një faqe uljeje do të thotë të kesh një faqe interneti të përkushtuar të drejtuar nga një temë e veçantë. Sa për taktikat SEO takim ulje, unë rekomandoj këtu duke bërë të gjitha punët optimization hap pas hapi. Para së gjithash, para se të filloni të ndërtoni një faqe uljeje, do t'ju duhet të zgjidhni një frazë kyçe të bishtit të gjatë. Në këtë mënyrë, punoni në titullin e tij dhe në përshkrimin meta. Bëni faqen tuaj të uljes të ndërtuara prej së paku 2.000 fjalëve, pasi është një vend i provuar i ëmbël për renditje më të lartë në rezultatet e kërkimit të Google. A nuk pajis keq për të investuar një sasi të drejtë në një web design profesional. Më në fund, përpiquni të keni dëshmi për faqen tuaj të uljes dhe të kënaqeni duke qëndruar në fron.

Taktikat e mira SEO për përmbajtje bazohen në një ide të thjeshtë - përmbajtja është një mbretëri

  • . Po, unë jam serioz këtu, pasi është një ide vërtet e arsyeshme për të punuar shumë në përmbajtjen tuaj për të arritur shkrimet më të mira të cilësisë me një përvojë të madhe praktike të përdoruesit. Sidoqoftë, mund të jetë një punë mjaft e shterur dhe me kohë. Në vend që ta bëj këtë, unë sugjeroj që të aplikoni për disa taktika më të mençura SEO për shkrimet tuaja të tekstit. Thjesht përdorni të njëjtin përmbajtje të riorganizuar në forma të ndryshme, për shembull, të shfaqet për përdorim më efikas dhe të volitshëm. Dua të them që lehtë mund të keni postimet tuaja të ripunuara (të paktën pjesërisht) në mësime të vlefshme video, prezantime emocionuese, podkaste gjobë dhe infografikë, apo disa materiale mbështetëse në formatin PDF. Për efektin maksimal, bëni pjesë të tilla të të dhënave të dobishme që ndajnë miqësinë për të fituar më shumë lidhje dhe trafik. Ju nuk do të pendoheni kur kaloni kohë për këtë Source .

December 22, 2017