Back to Question Center
0

Çfarë duhet të bëni dhe çfarë të shmangni trajtimin e strategjisë SEO optimizuese të fjalës time?

1 answers:

Përmbajtja është mbreti. Kam një sugjerim të tillë shumë shpesh kur shfletoj web. Dhe kjo ka kuptim të mirë, duhet ta pranoj. Duke pasur një përmbajtje cilësore të pasur me frazat përkatëse fjalësh është shtylla kurrizore për pothuajse çdo promovim në ranglistën e internetit në listën e Google të SERPs (Pages Motor Search Engine). Duke pasur parasysh se pjesa më e madhe e sipërmarrësve online e kuptojnë çështjen kryesore që faqet e tyre të shfaqen mes tre rezultateve të para të kërkimit, tani domosdoshmëria më e madhe për të zbatuar taktikat e duhura optimizuese të fjalëve SEO është pranuar në mënyrë të arsyeshme nga të gjithë ata që kanë të bëjnë me ndonjë projekt biznesi në internet.

seo keyword optimization

Search Engine Optimization vjen e parë

Pra, si për të formuar strategjinë e duhur për stuff SEO optimization fjalen? E pra, unë besoj se varet kryesisht nga koncepti i Search Engine Optimization vetë, se si funksionon, të jetë i saktë. Kjo është arsyeja pse, para çdo gjëje tjetër, duhet të kuptojmë saktësisht se në çfarë mënyre rezultatet e kërkimit më të zakonshëm shfaqen nga Google, veçanërisht nga pikëpamja e relevancës dhe vlerës konkurruese të frazave të fjalës. E pra, le të shkojmë!

Para së gjithash, ne duhet të përballen me atë - po, Search Engine Optimization është një koncept plotësisht i plotë që mbulon shumë fusha të ekspertiza që zakonisht ka nevojë edhe më shumë se punë të vazhdueshme dhe me kohë. Por tani ne mund të çlodhemi, si presje e një seksioni të veçantë për të trajtuar një strategji të duhur të SEO optimizim fjalësh është një detyrë mjaft e menaxhueshme. Sa për mua, unë sugjeroj që të futni në temën e fjalë kyçe që veprojnë në një mënyrë të arsyeshme të guximshme. Unë do të thotë që të paktën duhet të përpiqeni ta bëni vetë, pa ndonjë ndihmë të ekspertëve. Ju mund ta menaxhoni atë me siguri. Vetëm mbani në mend se SEO optimization fjalen nuk është e vështirë në të gjitha. Natyrisht, le të mos i kushtojmë vëmendje atyre që do të ishin "gurus" të varur në internet duke u përpjekur për të bërë përshtypje çdo klient potencial. Vazhdoni të injoroni ndonjë fjalim me zë të lartë që lëvdohet me truket e tyre të zbuluara kohët e fundit, për shembull, në një njoftim të shkurtër të përditësimit të fundit të algoritmeve të kërkimit të shpërndara vetëm nga Google.

Para se të filloni

Por nuk ka nevojë për ne që të mbajmë ndonjë gjë në rrugën e duhur, të paktën kur përqendrohemi në fushën e optimizimit të fjalëve SEO. Në fakt, ne mund të kemi një mënyrë pothuajse të plotë këtu, të nxitur vetëm nga disa plane veprimi mjaft të thjeshtë. Dhe unë jam duke thënë se me siguri, pasi që është një model i mirë-provuar, i ndjekur nga shumica e pronarëve të rinj të uebfaqeve dhe webmasters rishtar - të gjitha ato që kanë nevojë është një këmbëngulje e fuqishme që të jetë në mënyrë rigoroze duke ndjekur bazat. Pra, në qoftë se ju ndjeheni si shumë konkurrues dhe ka mjaft kohë në dispozicion - ju mund të bëni shumë mirë. Dua të them këtu që lehtë mund të bëni një optimizim të duhur fjalësh SEO, të udhëhequr vetëm nga parimet bazë të saj. Pra, tani ne do të hedhim terren për veprimet tona parësore. Para çdo gjëje, le të jemi proaktiv dhe të bëjmë gjërat e mëposhtme:

 • Mendoni mirë për klientët tuaj të synuar dhe synimet e tyre reale. Mundohuni të kuptoni se cilat produkte apo shërbime po kërkojnë njerëzit në tregun e potencialit tuaj;
 • Bëni një listë të plotë të fjalëve të preferuara të fjalëve të preferuara dhe kriza kryesore që ka më shumë gjasa të merren nga përdoruesit e vërtetë që plotësojnë pyetjet e kërkimit. Pastaj bëni një listë tjetër të referimeve vetëm duke shkruar çdo frazë ose koncept të lidhur me industrinë në mënyrë të rastësishme. Pasi të jetë bërë, merrni të dy listat e kontrollit për një ide;
 • Në këtë mënyrë, ju do të shihni çdo të çuditshme jashtë, prandaj marrjen e listës përfundimtare të fjalë kyçe në mënyrë të arsyeshme overnumbered pas të gjitha. Pas kësaj, duhet të keni një kontroll të dyfishtë për çdo fjalë kyçe që kërkon atë në Google për t'u siguruar që çdo term i kërkimit të ketë një ndeshje të përsosur; Pastaj, ju duhet të jepni sinjalin e duhur për motorët e kërkimit, si duke thënë "mirëpritur" në bots e tyre të zvarritjes;
 • Së fundi, duhet të ndihmojmë Google të gjejë lidhjen e duhur midis faqeve të uebit dhe fjalëve më të rëndësishme të tua. Keni një kontroll të trefishtë për secilën fjalë kyçe në listën përfundimtare të kontrollit

  Pasi të kemi formuar këtë do të -be zonë ulje për strategjinë tonë SEO optimization fjalen për të filluar me, ne më në fund mund të kthehemi në pikën e fjalë kyçe tuaj. Asnjëherë mos skill kohën tuaj dhe përpjekje për të kontrolluar listën tuaj të fjalë kyçe edhe një herë. Përmbajtja e faqes tënde të internetit ka nevojë vetëm për fjalë kyçe më relevante, por jo shumë konkurruese për të bërë një sukses të vërtetë. Mbani në mend, megjithatë, që sapo të filloni të sillni optimizimin e fjalës SEO tuaj në veprim, nuk do të kishte mundësi të tërhiqej dhe të bënte një ndryshim për shumicën e keyphrases, për të mos thënë që rishikimi i tërë listës nuk do të të bëjë asnjë kuptim.

  A jeni ende i pasigurt në lidhje me zgjedhjen e fjalë kyçe të drejtë për të punuar mirë brenda SEO strategjinë tuaj optimization fjalen? Nëse ndodh që të hasni ndonjë vështirësi me përzgjedhjen e fjalëve, ju rekomandoj të përdorni listën e shkurtër të sugjerimeve (DO) me disa paralajmërime të zakonshme (DON'ts):

  Lista e D dhe DON'ts (45

  Siç është përmendur tashmë, duke bërë një hulumtim të duhur fjalen e vë të gjithë strategjinë SEO SEO optimization në rrugën e duhur. Dhe një herë - gabimet apo hapat e gabuar janë të papranueshme këtu, pasi ato thjesht mund të ju ndalojnë që të bëni ndonjë lidhje të ngushtë në mes të tregut tuaj të synuar të tregut dhe emrit të markës së biznesit tuaj. Nëse ende hezitoni se ku të filloni të bëni kërkime fjalësh, mund të gjeni të dobishme për të shkruar një listë të disa temave të tjera të lidhura me industrinë. Ose mund të përdorni edhe faqet tuaja në blog

  Vlerësoni Konkurrencën

  Dua të them këtu se je gjithmonë i lirë të përdorësh një ekspertizë të vërtetë, disa nga kundërshtarët tuaj më të lartë dhe duke vizituar faqet e tyre të internetit për të pasur një pasqyrë të arsyeshme në cilat tema kanë, dhe cilat fjalë kyçe shfaqen më shpesh. Në këtë mënyrë, kërkimi i një fjalen të veçantë në Google do t'ju japë në çast të gjithë pamjen e relevancës (cilësisë së fjalës) që peshon kundrejt popullaritetit të saj (konkurrueshmëria). Mbani mend, fjalia më relevante por jo shumë e shfrytëzuar shpesh është padyshim ajo më e fuqishme.

  Shmangni përfshirjen në një konkurrencë të përpjetë për të renditur më e lartë për çdo fjalen e përgjithshme gjenerike. Ju do të përdorni më mirë fraza fjalësh, pasi që ka vetëm një fjalë të vetme kurrë nuk ka qenë imperativ, pasi të gjithë. Nëse ndihesh i zhgënjyer, mund të shikosh disa kushte të lidhura me fjalorin e kërkimit në Google. Shkrimi i faqes së parë dhe shtimi i marrjes së një fjale të lidhur për t'u përzier në listën tuaj të fjalë kyçe do të bëhet zgjidhja ideale këtu.

  Mos e humbni përfitimet lokale

  Dhe mos harroni të mbuloni pjesën tjetër të audiencës tuaj potenciale. Bëni vendndodhjen e biznesit tuaj të njohur nga Google, thjesht shtoni një pjesë të lokacionit tuaj fizik (p.sh.G. , qytet, qytet, apo rajon) për zgjedhjet tuaja më të mira fjalen. Duke iu drejtuar konsumatorëve që janë edhe më të saktë, biznesi juaj me siguri do të përfitojë nga një optimizim i fjalës së SEO për rajonin. Dhe mos harroni të harxhoni pak kohë për listat tuaja lokale si në Google, ashtu edhe në vende të tjera për të fituar renditje edhe më të lartë në SERP për të filluar dominimin e ngrohtë të tregut vendor njëherë e përgjithmonë Source .

December 22, 2017