Back to Question Center
0

Si të përgatitni një faqe për optimizimin e motorëve të kërkimit?

1 answers:

Imagjinoni situatën që keni përkthyer ëndrrën tuaj në realitet dhe filloi faqen tuaj të internetit. Tani, është koha për të përmirësuar praninë tuaj në internet dhe për të tërhequr klientët tuaj të mundshëm në domenin tuaj të ri. Natyrisht, promovimi i uebfaqes suaj nuk mund të bëhet brenda një dite pasi zgjat disa kohë për crawlerët e kërkimit për të indeksuar domenin tuaj. Megjithatë, mund të ndikoni në këtë proces duke përdorur optimizimin e motor kërkimi. Si SEO është një proces që ju merr kohë, ju nuk do të merrni rezultate të menjëhershme. Sidoqoftë, përmirësimet e para të përmirësimit që bëni pasi nisja e burimit tuaj të internetit mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në potencialin tuaj të biznesit online. Për shembull, përzgjedhja e saktë e fjalëve ka një ndikim të madh në praninë tuaj të ardhshme në internet, pasi klientët tuaj të mundshëm do të gjejnë faqen tuaj nga këto terma kërkimi. Duhet të ndërtojmë një fushatë të mirë optimizimi në të njëjtën kohë për të kursyer kohë në të ardhmen dhe për të zvogëluar nevojën për të ndrequr ndonjë gabim në faqen e internetit.

how to search engine optimization

Në këtë udhëzues, ju do të keni disa këshilla për ata pronarë të faqes të cilët sapo kanë nisur burimet e tyre të uebit. Këshilla e mëposhtme do t'ju ndihmojë të krijoni një strategji të mirë të optimizimit të motorëve të kërkimit sa herë që të filloni një faqe të re për t'u siguruar që është projektuar që nga fillimi për të tërhequr trafik cilësor nga motorët e kërkimit.

Si mund të SEO faqen time të nisur kohët e fundit? Ju duhet të strukturoni faqen tuaj të internetit për fjalë kyçe relevante për të përmirësuar renditjen e saj

  • . Çdo faqe e faqes tënde duhet të synojë grupin e vet të fjalëve relevante relevante me volum të lartë për të ndihmuar botët e kërkimit të analizojnë përmbajtjen tënde. Ju duhet të prishni strukturën tuaj të internetit në disa kategori të ndryshme. Secili lloj duhet të synojë një term tjetër kërkimi për të rritur mundësinë tuaj për të shkuar te Google TOP nga pyetjet e ndryshme. Strukturimi i faqes ka shumë përfitime. Para së gjithash, krijon një temë të qartë dhe një afat të kërkimit për çdo faqe të internetit, në vend që të ketë faqen kryesore të synuar me fjalë kyçe të shumëfishta. Ky lloj i synimeve të dhënësit ofron faqen relevante maksimale të faqes.

    • Përmbajtja optimizuar nga përdoruesit

    Aktualisht, përmbajtja relevante dhe cilësore shërben si faktor i rangimit të rëndësishëm të Google. Gjenerimi i optimizuar i përmbajtjes është një pjesë e optimizimit në vend. Kjo do të thotë që pronarët e internetit mund të kontrollojnë plotësisht këtë pjesë të SEO. Pra, para se të filloni ndonjë përpjekje efektive SEO, sigurohuni që përmbajtja juaj të jetë e strukturuar mirë dhe e përshtatshme për industrinë tuaj dhe të angazhoheni. Për më tepër, ju duhet të përfshini fjalë kyçe relevante në përmbajtjen tuaj për ta bërë të dukshme për të kërkuar bots. Ju këshilloj që të vendosni më shumë fjalë kyçe të volumit dhe të trafikut në tituj dhe në fillim të paragrafit. Për më tepër, mund t'i përdorni ato në përshkrime dhe ALT. Sipas hulumtimeve të fundit, Google renditet më i lartë ato faqe që përmbajnë më shumë se 2.000+ fjalë, pastaj faqe me përmbajtje të shkurtër dhe të lehtë, meqë zakonisht nuk mbartin ndonjë të dobishme për përdoruesit mesatarë

    how to seo

    'informacion. Kjo është arsyeja pse unë këshilloj të shkruaj 2-3 faqe artikuj të gjatë me një strukturë strikte, për shembull, udhëzime hap pas hapi, udhëzime ose këshilla. Hulumtimet gjithashtu tregojnë se përmbajtja e gjatë dhe e mesme ka më shumë gjasa të ketë lidhje sesa tekste të shkurtra. Në fund të fundit, kjo do t'ju ndihmojë të ndërtoni një numër më të madh të lidhjeve përbrenda çdo faqeje Source .

December 22, 2017