Back to Question Center
0

A ka ndonjë strategji për Twitter SEO?

1 answers:

Në 2017, SEO ka evoluar në një kanal marketingu masiv. Sot, optimization engine search nuk është vetëm në lidhje me marrjen e burimeve renditur nga motorët e kërkimit. Për një kuptim më të mirë të asaj që SEO ka të bëjë, ju duhet së pari të kuptoni se në çfarë mënyrash mediat sociale ndikojnë në SEO.

Është vërtetuar tashmë se angazhimi i mediave sociale është një pjesë integrale e rangimit të lartë të faqes. Sinjalet sociale mund të rrisin edhe renditjen tuaj SEO lokale.

twitter seo

Funksionon si më poshtë: madhësia e komunitetit tuaj dhe angazhimi i saj janë tregues të vlefshëm për vlerën dhe cilësinë e përmbajtjes suaj. Për më tepër, përmbajtja nga mediat sociale shpesh shfaqet në rezultatet e kërkimit të Google. Kjo është arsyeja pse ndjekja e madhe dhe në shënjestër e Twitter dhe angazhimi me përmbajtjen e markës suaj është shumë e dobishme për biznesin tuaj.

Pra, sot, ekspertët e Semalt do t'ju tregojnë për këshilla më efektive për optimizimin e SEO SEO. Aplikoni ato në praktikë për të rritur pas tuaj dhe biznesin tuaj.

Essentials Twitter SEO Ju duhet të dini

1. Zhvillimi i një strategjie SEO efektive të Twitter


Gjëja e parë që duhet të bëni është të krijoni një plan strategjik të suksesshëm. Si rregull, strategjitë fillojnë me objektiva të përgjithshme. Përcaktoni qëllimin tuaj kryesor duke përcaktuar se çfarë lloj rezultatesh presin nga përdorimi i Twitter për marketing. Ndoshta, ju përpiqeni të rritni ndërgjegjësimin e markës, të shisni një shërbim të ri ose të rrisni trafikun e blogut?

Pasi të jeni bërë me identifikimin e objektivit tuaj, hapi tjetër është të zgjidhni dhe të provoni taktikat më të përshtatshme për arritjen e këtyre qëllimeve.

2. Duke u ndalur në zërin e markës

Mbani në mend: çdo cicëroj i vetëm reflekton markën tuaj. Kjo është arsyeja pse postimet e tua tweet duhet të jenë gjithmonë besnikë ndaj zërit të markës suaj, që përfaqëson identitetin tuaj të markës. Sigurohuni që ata të apelojnë te audienca juaj e synuar.

Një gjë tjetër vendimtare është redaktimi - redaktoni tweetat tuaj jo vetëm për gabimet e gabuara, por derisa të jeni 100% i sigurt se çdo cicërimë reflekton çdo detaj që dëshironi të ndani me klientët.

3. Vazhdimisht rritet komuniteti

Nuk ka mohuar se madhësia ka rëndësi. Megjithatë, kur bëhet fjalë për Twitter, angazhimi është një mbret. Bëni pasuesit të ndajnë përmbajtjen tuaj, por përpiquni të shmangni taktikat e lira - thjesht nuk janë me vlerë të investimit.

Në vend të kësaj, filloni të rrokullisni topin dhe ta mbani duke lëvizur duke angazhuar dy: pasuesit e tanishëm dhe të mundshëm. Filloni me krijimin e përmbajtjes së vlefshme që njerëzit duan të angazhohen dhe të ndajnë. Një tjetër gjë është të jesh i përgjegjshëm - t'u përgjigjesh pyetjeve dhe komenteve të njerëzve, t'u përgjigjesh twejeve të drejtpërdrejta. Mos harroni të retweet ndonjë përmend, duke shtuar shënimet tuaja.

4. Përzgjedhja e Fjalëkalimit të Djathtë

Është shumë e rëndësishme që përmbajtja juaj të gjendet lehtësisht. Ju duhet të trajtoni Twitter tuaj ashtu si çdo motor kërkimi. Mundohuni të përdorni fjalë kyçe të rëndësishme në çdo cicëroj të vetëm. Mos harroni për hashtags, bio, dhe captions - ata gjithashtu mund të ndihmojnë faqen tuaj Twitter.

Mos harroni, në shumicën e rasteve, njerëzit po kërkojnë Twitter për fjalë kyçe. Kështu, sigurohuni që treguesi juaj të tregohet për atë që është relevante për biznesin tuaj.

seo twitter 5. Ndjekja e trafikut tuaj në Twitter

Siç thonë ata, çfarë nuk është masa nuk rritet. A nuk janë kthyer ende në analytics Twitter? Pastaj më mirë të shkoni për këtë sa më shpejtë të jetë e mundur për të marrë një fotografi të menjëhershme se si po bëni dhe për të gjurmuar javën e angazhimit tuaj javë.
Google Analytics gjithashtu mund t'ju tregojë sa vizita në faqe ju merrni nga Twitter. Kjo njohuri do t'ju japë një ndjenjë se sa nga trafiku juaj mund të ndiqet në Twitter.

Përfundim

Siç e dimë, Twitter është një vend i mbushur me njerëz. Krijoni mesazhe që do t'ju bëjnë të qëndroni larg konkurrencës. Mbani përmbajtjen tuaj të vlefshme dhe të lehtë për t'u lexuar. Mbi të gjitha, e bëjnë të rëndësishme dhe të dobishme, sepse kështu funksionon Twitter SEO Source .

December 22, 2017