Back to Question Center
0

A e dini se si të krijoni agjenci SEO?

1 answers:

Është e qartë se fillimi i ndonjë biznesi online është një detyrë sfiduese. Sfera e Search Engine Optimization nuk është një përjashtim. Dhe unë kam disa njohuri të dobishme se si të krijoni kompani SEO që ofrojnë shërbime të optimizimit të kërkimit që nga fillimi. Më poshtë do të bëjmë gjithçka të qartë.

Ndër çështjet kryesore për shqyrtimin tonë, ka çështje thelbësore si:

 • se si të krijoni agjenci SEO duke filluar pa portofol;
 • se si të ndërtojë një ekip ëndërr;
 • se si të organizojë një rrjedhë pune dhe të menaxhojë zyrën;
 • se si të bëni përfaqësime rezultuese bindëse për klientët tuaj potencialë. Duke pasur parasysh këto pika plumbash, unë kam qenë me fat të mjaftueshme për të vizituar disa prej takimeve më të fundit, ku disa ekspertë të industrisë dhanë një diskutim mjaft të mirë se si të krijohet biznesi i SEO dhe të ketë sukses në këtë veprim. Ata ndanë mendimet e tyre dhe i dhanë audiencës disa këshilla praktike dhe truket, si dhe disa sugjerime të mençura se si të krijohet agjencia SEO nga fazat më të hershme të fillimit. E përdora këtë informacion të mbështetur me përvojën time në këtë subjekt për të bërë një përmbledhje. Më poshtë vjen një listë e shkurtër e hapave praktikë për fillimin e një biznesi personal në SEO:

  • Përpara çdo gjëje tjetër, ju duhet të përballeni - duke bërë nuk do të thotë se do të jeni bosi. Në fakt, do të keni shumë më tepër punë se sa mund të imagjinoni ndonjëherë. Vetëm mbani në mend këtë kur filloni të ndërtoni kompaninë tuaj.
  • Mbani fokusin e duhur. Dua të them që nëse vazhdon të lexosh ndonjë shtyp të sipërmarrësit, vazhdon të lëvizësh në rrugën e gabuar, së paku për tani. Mos e humbni kohën tuaj në ato të dhëna junk, gjë që shpesh nuk ka të bëjë me çështjet e jetës reale.
  • Mendoni mirë dhe të jeni të saktë kur vendosni prioritetin tuaj kryesor të tregut. Unë do të thotë që shërbimet tuaja kurrë nuk do të kenë sukses në një vend të gabuar, duke ndjerë mungesën e audiencës së duhur për të synuar.

  Si të krijoni agjenci SEO që funksionon? Filloni të ndërtoni marrëdhënie më të besueshme me audiencën tuaj të synuar që në fillim. Bëni ndershmërinë prioritetin tuaj më të lartë, pasi veçanërisht ofruesit e SEO duhet gjithmonë të veprojnë në mënyrë të qartë dhe transparente. Në këtë mënyrë, mos hezitoni t'i tregoni klientëve tuaj saktësisht se kush jeni, cilat rezultate praktike mund të merreni dhe cilat kufizime ekzistojnë - për projektet e tyre ose për ndonjë sfidë të përkohshme që ju po përballeni brenda kompanisë tuaj.

  seo agency

  Fleksibiliteti dhe performanca proaktive duhet të bëhen prioriteti juaj i dytë kryesor. Bëhuni gati të bëheni thjesht këmbëngulës për vepra të vazhdueshme në ndjekjen e modeleve gjithnjë në ndryshim të algoritmit të Google. Duke vepruar kështu, gjithmonë duhet të jeni një hap përpara - të ndjeni çdo ndjenjë të klientëve tuaj dhe të mendoni për kërkesat më të shpeshta edhe para se të shprehen.

  Krijo profilet e mediave sociale sa më shpejt të jetë e mundur. Ju do të filloni të ndani ekspertizën tuaj, duke bërë një autoritet më të fortë të kompanisë suaj SEO sa më shpejt që të jetë e mundur. Mos harroni, ju duhet të paguani shumë përpjekje për mbijetesë pas periudhës së një nisjeje të suksesshme. Filloni tutoring, bashkuar dhe organizoni takime, duke postuar më shumë përmbajtje të ndryshme që do të ishin të vlefshme dhe të dobishme për klientët tuaj potencialë.

  Sugjerim Final

  Në këtë mënyrë, unë besoj se ju do të gëzojnë një performancë të mirë. Për një drejtim më të butë, megjithatë, unë ende mendoj se ju duhet të angazhoni një marketer të shkathët online, të paktën për periudhën më të hershme të punës tuaj. Pra, më mirë të jeni të përgatitur mirë dhe merrni në konsideratë këto mundësi përpara, para se të bëni ndonjë gjë tjetër Source .

December 22, 2017