Back to Question Center
0

Cilat janë pyetjet më të zakonshme SEO dhe përgjigjet që merrni?

1 answers:

Nëse jeni duke filluar të futni në botën e SEO, gjithçka mund të duket konfuze për ju. Edhe pse ka qindra artikuj në internet që japin rekomandime se si të nxisin më shumë trafik në faqen tënde, disa prej tyre janë absolutisht të padobishme, ndërsa të tjerët nuk japin një kuptim të qartë se çfarë kërko optimizim është saktësisht.

Ekspertët e Semalt e kuptojnë sa e vështirë mund të jetë për fillestarët për të eksploruar botën e SEO nga e para. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të mos shkonim shumë thellë në elementet teknike të optimizimit të motorëve të kërkimit, por në vend që të sqaronim qëllimin primar të SEO dhe cilësitë themelore të strategjisë së saj.

seo questions and answers

Më poshtë kemi mbledhur pyetjet më të shpeshta në lidhje me SEO. Çdo çështje shoqërohet me përgjigjen e qartë dhe koncize. Lexoni të gjithë për të kuptuar kuptimin e optimizimit të motor kërkimi.

6 Top SEO Pyetjet dhe Përgjigjet


1. Sa kushton SEO?

Kjo varet shumë nga qasja juaj dhe qëllimi përfundimtar. Për ata njerëz që sapo po fillojnë me bazat, do të duhen rreth 10-20 orë në javë për të bërë pjesën më të madhe të punës. Nëse bëhet e drejtë, një fushatë në çdo nivel buxhetor duhet të përfundojë duke u kthyer më shumë se sa që ishte investuar fillimisht. Përsëri, gjithçka varet nga kamari juaj dhe rezultati që prisni.

2. Sa kohë do të duhet?

Kjo ndryshon gjithashtu gjerësisht bazuar në qasjen e pronarit të faqes. Në rast se po gjeneron përmbajtje të freskëta një herë në javë dhe nuk investoni as shumë para as kohë të mjaftueshme, mund të nevojitet deri në një vit para se të filloni të shihni rezultate të dukshme. Përkundrazi, artikujt e shumë javë, ndërtimi i lidhjeve natyrore dhe promovimi i përmbajtjes aktive janë ato faktorë që do t'ju ndihmojnë të shihni rezultate të rëndësishme për disa muaj. Për të përmbledhur, sa më gjatë që të ndjekni një fushatë, rezultatet më të mira do ta shihni. Thjeshtë si kjo.

3. A duhet të di coding për SEO?

Kjo është e ndërlikuar. Përgjigjja është po dhe jo. Gjëja e parë që duhet të mbani mend: nuk keni nevojë për një kodim për të filluar me SEO. Megjithatë, disa artikuj teknike kërkojnë një grimë njohuri të faqes së internetit. Tani, kryesisht po flasim për përshkrimet meta dhe robotë. txt file. Për fat të mirë, sot është shumë më e lehtë se disa vjet më parë për të marrë me bazat e programimit në tuaj duke ndjekur udhëzimet hap pas hapi dhe udhëzimet në internet.


4. Nëse Google nuk publikon algoritmin e vet, Si e di se si të renditet?

Kjo është e gjitha për gjykim dhe gabim ose me fjalë të tjera eksperimente. Komuniteti i sotëm SEO është shumë aktiv në ndarjen e rezultateve të testeve dhe luhatjeve të rangut. Njerëzit kuptojnë se kolektivisht ata mund të nxjerrin konkluzione më të sakta në lidhje me faktorët që ndikojnë në renditjen nga atje, gjë që është e madhe.


5. Si të zgjidhni fjalëkalime të mira për të synuar? Është e rëndësishme të mbani mend se në vitin 2017 algoritmet e kërkimit mbështeten më shumë në kërkim semantik sesa në hartimin e frazave fjalore në frazat e njëjta në web. Megjithatë, është e mundur që të zgjedhni fjalët e duhura për temat e përmbajtjes suaj. Ju lehtë mund ta bëni këtë duke kërkuar për pyetje të përdoruesve të zakonshëm në sferën tuaj të biznesit, tema trending, dhe fushat e rëndësishme të biznesit që vini re konkurrentët tuaj nuk po mbulojnë.

seo questions

6. Çfarë është "Mbushja e fjalëve"?

Mbushja e fjalëve është procesi i përfshirjes së shumë fjalë kyçe ose frazash kryesore në një faqe ose faqe interneti. Nëse futni një fjalen në çdo fjali të tekstit, ju jeni mbushur. Nëse e lexoni artikullin me zë të lartë dhe disa fraza ndodhin shumë shpesh në tekst, jeni mbushur. Zgjidhja është e dukshme - mos bëni gjëra. Është e keqe për SEO dhe përvojën tuaj të përdoruesit.

Ne shpresojmë që ju të gjeni këtë "pyetje SEO dhe përgjigje" lista e dobishme Source . Have fun eksploruar themelore të SEO!

December 22, 2017