Back to Question Center
0

A mund të më shpjegoni domosdoshmërinë e regjistrimit të motor kërkimi?

1 answers:

Ka tre motorë kërkimi më të përdorur gjerësisht ku duhet të paraqisni faqen tuaj - Google, Bing dhe Yahoo. Nëse faqja juaj e internetit vjen në faqen e parë të SERP të të gjitha këtyre motorëve të kërkimit, kjo është një shenjë e mirë për ju që tregon se faqja juaj është e optimizuar mirë dhe e dorëzuar. Megjithatë, nëse nuk del pranë TOP, kjo do të thotë që klientët tuaj të mundshëm nuk mund të gjejnë burimin tuaj të uebit dhe ju humbni mundësitë tuaja për të rritur të ardhurat tuaja dhe për të përmirësuar njohjen tuaj të markës. Për të përmirësuar këtë situatë, ju duhet të bëni redesign të një faqeje interneti, të bëni një fushatë nxitëse promovuese dhe ta rivendosni burimin tuaj të uebit tek motorët e kërkimit.

search engine registration

Pse duhet të dorëzoj faqen time te motorët e kërkimit?

Imagjinoni skenarin që tashmë e keni optimizuar faqen tuaj dhe madje keni bërë një redesign të faqes, por renditjet tuaja janë ende të ulëta. Cila mund të jetë arsyeja për këtë? Do t'ju tregoj një sekret pse keni rezultate të tilla të dobëta. Makinat e kërkimit nuk mund të vlerësojnë vetëm përpjekjet tuaja në SEO, pasi nuk e dërgoni faqen tuaj te sistemet e tyre. Duke paraqitur faqen tuaj te motorët e kërkimit, ju merrni në listën e tyre dhe mund të tërheqni trafikun e kërkimit cilësor. Për më tepër, ju merrni një mundësi për të treguar motorët e kërkimit të gjitha përditësimet tuaja të internetit dhe ndryshimet sapo të zbatoni ato. Pronarët e faqeve të internetit përfitojnë nga dërgimi i burimeve të tyre të internetit në motorët e kërkimit pasi ato mund të përmirësojnë renditjen e tyre dhe të rrisin normën e konvertimit.

Si të kryeni regjistrimin tek motorët e kërkimit?

  • Google

Është shumë e lehtë të dërgoni faqen tuaj te Google. Ju duhet të paguani ndonjë tarifë ose plotësoni formularët e gjatë të regjistrimit. Për paraqitjen e sitit tuaj në Google, duhet të vendosni faqen tuaj me Google Search Console. Pas kësaj, duhet të shkosh në faqen e internetit të Google për dërgimin e URL-ve. Për të përfunduar këtë detyrë, duhet të futni URL-në e faqes suaj në një kutizë kërkimi, të konfirmoni se jeni një person duke vënë një kontroll "Unë nuk jam robot" dhe kliko "Shto URL. "Për më tepër, është e këshillueshme të paraqisni hartën tuaj të faqes nëpërmjet Google Search Console. Ju mund të paraqisni faqen tuaj te Bing në të njëjtën mënyrë si e paraqisni në Google.

  • Bing
  • . Për të regjistruar faqen tuaj me këtë sistem, duhet të shkosh te Bing's Webmaster Tool dhe të regjistrohesh atje si përdorues. Sapo të keni marrë një hyrje, duhet të futni URL-në tuaj të faqes dhe klikoni mbi butonin "Submit". Pas dorëzimit të procedurës, duhet të verifikoni pronësinë tuaj në domenin. Për të përfunduar një proces verifikimi, duhet të shtoni një pjesë të kodit HTML në kokën e faqes suaj.

    Që nga kohët e fundit, Microsoft zotëronte dy motorë kërkimi Bing dhe Yahoo. Kjo do të thotë që kur të paraqisni faqen tuaj te Bing, do të shfaqen edhe në rezultatet e kërkimit Yahoo. Në të kaluarën, procedura e dorëzimit të Yahoo u pagua. Megjithatë, në ditët e sotme kjo direktori nuk është më në dispozicion Source .

    December 22, 2017