Back to Question Center
0

A është e mundur që të bëhet një ekspert marketingu i motorëve të kërkimit me blogging?

1 answers:

Në ditët e sotme, është një opinion mbizotërues që çdo bloger i suksesshëm mund të zhvillojë një aftësi më të madhe për t'u bërë një ekspert marketingu i kërkimit të motorëve. Dhe sa e realizueshme është ajo ide? Në fund të fundit, a ka ndonjë kuptim? Por unë jam i sigurt po, kjo ndodh. Gjë është se si një bloger mjaft aktiv, unë kurrë nuk kam menduar për veten time si një ekspert i marketingut search engine. Megjithatë, blogimi dhe ndërtimi i listave duket të vijnë dorë më dorë, duke pasur parasysh se një bloger i aftë ka një vendim proaktiv për të vënë fokusin e duhur në detyrë. Pra, le të shohim gjithë historinë.

search engine marketing expert

Rreth shtatë vjet më parë, unë filloi blogun tim të parë. Projekti im i blogimit ishte i dedikuar për motoçikleta dhe tani unë mund të ndjehem i sigurt për të paktën një gjë - duke bërë kështu, unë kam qenë me fat për të bërë vendimin më të mirë të karrierës ndonjëherë. Ato kohë kaloi shumë, dhe nuk mund të kujtoj asgjë të veçantë, përveçse për ndjenjën time të mërzitur për vdekje, pasi më mbeti duke pritur me ish shefin tim, për disa arsye të çuditshme duke vënë datën e vendosjes time zyrtare në pritje. Por tani jam i kënaqur të përballoj atë pjesë të përvojës së vështirë. Në fund të fundit, sot po punoj në disa fillime të shkëlqyera, dhe nuk kam pothuajse asnjë kohë për të pushuar. Duke kujtuar atë ditë, e kuptoj që kryesisht blogging është bërë një pjesë e domosdoshme e progresit tim aktual si një specialist i marketingut dixhital. Ndonjëherë unë mezi besoj që është bërë e vërtetë, pasi dy vitet e fundit unë isha përfshirë në shumë module të marketingut dixhital, si p.sh. përmbajtja, media sociale dhe marketingu i email-it, optimizimi i motorëve të kërkimit, reklamimi digjital i integruar dhe disa funksione të tjera ndër-funksionale gjëra që unë nuk mund të vija në anglisht. Unë kam qenë vetëm duke vepruar për të drejtuar fushata marketingu me cilësi të lartë për klientët individualë të cilët donin të kishin markat e tyre të reja të aktualizuara dhe të zhvilluara vetëm duke filluar nga periudha e marrjes së tyre. Unë nuk kisha interes personal të bëhesha specialist në ndonjë prej këtyre, por një ditë e kuptoja papritur se duke u hedhur thjesht për një zhytje të thellë në çështje, unë kisha zotëruar pjesën më të madhe të tyre, duke paguar pothuajse asnjë përpjekje shtesë për këtë qëllim.

seo expert

Dhe këtu ne jemi në fund duke marrë në pikën. Si të bëheni ekspert i marketingut të motorëve të kërkimit pa marrë jetën? Dhe unë e urrej metodat tradicionale pasi që zakonisht konsumojnë shumë përpjekje me kthim zero të parave për periudhën e mësimit. Unë besoj se ju mund të zotëroni subjektin vetëm kur aplikoni njohuritë e reja dhe vazhdoni të lëvizni në suksesin tuaj hap pas hapi. Dhe duke pasur parasysh natyrën e tyre gjithnjë në ndryshim, le të shohim çdo aftësi të vetme që mund të të ndihmojë të bëhesh një ekspert i marketingut të search engine, vetëm duke filluar me blogun tënd. Mund të duket e habitshme, por nuk mund të bastos më trafik organik.

Pra, ju nuk duhet të prisni derisa postimet tuaja të reja të blog të marrin atë. Tani mund të merrni tërheqje pothuajse menjëherë, vetëm duke përdorur Google Adwords (ose Bing Ads, për shembull) për një kosto të moderuar, duke qenë se paguani kryesisht për ndërgjegjësimin tuaj ose kërkimin e vazhdueshëm të fjalëve. Kjo është e gjitha që ju duhet të filloni të lëvizni në mënyrën e duhur për t'u bërë një ekspert marketingu i motorëve të kërkimit. Natyrisht, përveç përdorimit të kësaj taktike, do të keni ende shumë gjëra për të bërë, të tilla si krijimi i fushave reklamuese dhe reklamave, si dhe vlerësimi dhe optimizimi për çdo gjë që mund të përdorni. Në këtë mënyrë, ju do të zotëroni gradualisht subjektin për t'u bërë më në fund një ekspert marketingu i fortë i kërkimit Source .

December 22, 2017