Back to Question Center
0

Cilat janë shërbimet më të zakonshme të biznesit të vogël në botë?

1 answers:

Përzgjedhja e shërbimit të drejtë SEO për një biznes të vogël mund të jetë sfidues. Nëse jeni një nga ata sipërmarrës që nuk mund të vendosin se cili mjet SEO për të zgjedhur, atëherë patjetër duhet ta lexoni artikullin vijues.

Informacioni i mëposhtëm do t'ju ndihmojë të kuptoni se çfarë janë mjetet SEO për bizneset e vogla. Pas leximit të postës, do të keni shumë më pak dyshime kur zgjedhni shërbimin SEO për biznesin tuaj. Pra, më afër pikë.

 small business seo services

Shërbimet më të mira SEO për biznesin e vogël:

Rëndësia e hulumtimit të fjalës

element thelbësor i ndonjë projekti të SEO që shërben si bazë për të gjithë optimizimin e motorëve të kërkimit. Gjëja e parë që duhet të mendosh kur të krijosh një plan për të përmirësuar renditjen tënde është të bësh një hulumtim më të thellë për fjalën që do të ndihmonte në përcaktimin e fjalëve kyçe për të synuar. Në mënyrë ideale, çdo faqe në web në domenin tuaj duhet të synojë deri në dy fjalë kyçe relevante dhe unike. Sigurohuni që keni faqe të mjaftueshme, që synojnë fjalë kyçe të mjaftueshme, për të mbuluar fushat kyçe të biznesit tuaj. Shiko për fjalë kyçe të kërkimit të gjatë. Procesi i zgjedhjes së fjalë kyçe të drejtë është reduktuar në tre hapa:

 • Përcaktimi relevance fjalen;
 • Përcaktimi i numrit të njerëzve që kërkojnë fjalën e zgjedhur në gjeografinë tuaj të shërbimit;
 • Përcaktimi i konkurrencës së fjalëve.

Fjalë kyçe përkatëse me qëllim komercial duhet të jenë prioriteti juaj kryesor. Natyrisht, sa më shumë njerëz po kërkojnë për fjalën tuaj, aq më mirë. Gjithashtu vlen të përmendet se konkurrenca më e ulët është e preferuar - kërkon më pak kohë dhe para për të qenë të suksesshme. Ekspertët e Semalt rekomandojnë që ju të zgjidhni Wordtracker për kryerjen e kërkimit të fjalëve. Përveçse është e saktë, është e lehtë për t'u përdorur. Pasi të keni përfunduar me një hulumtim gjithëpërfshirës fjalësh, hapi tjetër që duhet të mendoni është krijimi i faqeve të reja të internetit për të renditur për fjalë kyçe të zgjedhura. Kur krijoni faqe të reja, përpiquni të arrini qëllimet e mëposhtme:

 • Faqet e internetit duhet të jenë të mjaftueshme (deri në një mijë fjalë);
 • Çdo faqe duhet të ketë përmbajtje unike dhe të vlefshme;
 • Sigurohuni që çdo faqe adreson nevojat e lexuesit;
 • Mbani URL-të tuaj të thjeshta dhe koncize. Ata duhet të jenë pranë rrënjës së domenit;
 • Mos harroni rregullin e synimeve jo më shumë se dy fjalë kyçe për faqe.

  Optimizimi i faqes është çelësi

  Gjë tjetër që duhet marrë parasysh është optimizimi i faqes. Thjesht, duhet të optimizoni faqet tuaja të internetit për motorët e kërkimit. Në fund të fundit, motorët e kërkimit janë vetëm kompjutera, dhe qëllimi juaj është të siguroheni që ata mund të kuptojnë lëndën e faqeve tuaja. Kështu, duke bërë ndryshime në përmbajtje, si dhe duke bërë një përditësim teknik për faqet tuaja të internetit është një domosdoshmëri.

  Ky lloj i optimizimit është shumë i këshillueshëm për bizneset e vogla pasi që është më e përballueshme sesa krijimi i faqeve të reja nga e para. Shpesh ndodh që një faqe ka nevojë vetëm për përshtatje të vogla për t'u kuptuar më mirë nga motorët e kërkimit, siç është krijimi i etiketave tërheqëse dhe përkatëse të titullit ose optimizimi i tekstit të ankorimit. Duke zgjedhur shërbimin më të mirë të SEO për biznesin tuaj të vogël, sigurohuni që ai të përfshijë aspekte të tilla të SEO-it, si kërkimi i fjalëve, krijimi i faqes dhe optimizimi i faqeve

  Duke përfunduar

  . Ndërtimi i lidhjeve dhe auditimi teknik gjithashtu i kushtojnë vëmendje. Aderimi në udhëzuesin vijues do t'ju mbajë në rrugën e duhur dhe do të sigurojë që biznesi juaj i vogël të mos merret për udhëtim Source .

December 22, 2017