Back to Question Center
0

Cilat këshilla SEO mund t'i rekomandojnë ekspertët tuaj për menunë e faqes?

1 answers:

Menuja e faqes është ndihma më e zakonshme për lundrimin në faqen tuaj dhe ka një ndikim të drejtpërdrejtë në përdorshmërinë e internetit dhe në lehtësinë e përdorimit. Ndërsa përdoruesit përjetojnë një burim të uebit nga Google si një faktor i rendësishëm, ju duhet të kontribuoni në këtë aspekt të optimizimit të faqes. Pra, nëse po pyesni pse faqja juaj nuk funksionon në mënyrë efikase, është koha për të parë vështirësitë në llojet e ndryshme të lundrimit që keni. Nëse faqja juaj duket tërheqëse, kjo nuk do të thotë se është e lehtë për të lundruar. Nëse vizitorët tuaj dhe klientët potencialë nuk mund të gjejnë rrugën e tyre në një faqe interneti ose disa produkte specifike që kërkojnë, ju duhet të jepni një redesign ose thjeshtoni navigimin tuaj të faqes. Kjo do t'ju ndihmojë të përmirësoni normën e fryrjes tuaj dhe të rrisni konvertimin. Pa një menu navigimi efikase, SEO-ja juaj e internetit mund të jetë e padobishme. Ju jeni duke rrezikuar të ngatërroni klientët tuaj potencialë dhe t'i bëni ata të kalojnë në burimin tuaj të konkurrentit në web. Në këtë udhëzues të shkurtër, do të gjeni disa këshilla të dobishme se si të krijoni një menu optimale të navigimit të faqes dhe të përmirësoni SEO faqen tuaj.

seo your website

seo your website

) Supozohet se një faqe interneti duhet të ketë vetëm një menu. Të gjitha faqet e internetit moderne duhet të kenë lidhje të vogla të dobishme në shiritin e sipërm në një faqe interneti. Këto lidhje duhet të zbulojnë strukturën e faqes dhe u mundësojnë përdoruesve të gjejnë menjëherë atë që kanë nevojë. Në shumicën e rasteve, burimet e internetit të tregtisë elektronike kanë dy bare menuje. I pari kryesisht i referohet navigimit përmes faqeve dhe seksioneve të faqes, ndërsa një tjetër bar përmban lidhje me faqet e jashtme siç janë profilet e mediave sociale ose abonimet e buletinit. Unë ju këshilloj të mos vendosni gjithçka në një meny. Përndryshe, menyja juaj kryesore do të ketë një reflektim të dobët të strukturës tuaj. Ndërsa krijoni menunë e navigimit në faqen e internetit, duhet të përqendroheni në informacionin më të rëndësishëm dhe më të rëndësishëm, si dhe në qëllimet tuaja të biznesit. Për shembull, nëse dëshiron që klientët tuaj të lidhen me ju me e-mail ose numrin e telefonit, vendosni një lidhje "Kontakt" në një header të faqes.

Për të përmirësuar SEO faqen tuaj, ju duhet të zgjidhni butonat që do të jenë më të dobishme për tuaj klientët potencialë. Për të zgjedhur butonat më të përshtatshëm, duhet të kryeni kërkime, të hapni në analytics faqen tuaj te internetit dhe të gjeni se cilat faqe kanë kërkesa më të larta të përdoruesit. Sigurohuni që butonat e tilla si "Mbështetja e Klientit", "Rendi me një klikim", "Regjistrohu", "Portfolio" etj. janë vendosur në shiritin kryesor të faqes tuaj të internetit. Vendosja e gabuar e këtyre butonave mund të dëmtojë biznesin tuaj dhe të rrisë normën e fryrjes. Për të siguruar që ju të tërheqni përdoruesit me butonat e djathtë, ju duhet të rishikoni popullaritetin e të gjitha elementeve tuaj nav përdorur heatmaps Source .

December 22, 2017