Back to Question Center
0

Çfarë ka ndryshuar në shërbimet e kujdesit shëndetësor të SEO?

1 answers:

Koha fluturon shpejt. Nuk është çudi që SEO ka ndryshuar shumë në vitet e fundit. Në artikullin e sotëm, unë do të tregoj për ndryshimet më të rëndësishme që kanë prekur shërbimet e biznesit SEO gjatë dy viteve të fundit, kështu që do të ishte më e lehtë për ofruesit mjekësorë të përcaktojnë se në çfarë mënyre duhet të azhurnojnë faqet e tyre të internetit. Pra, më afër pikë. Përmbajtja në formë të gjatë është çelësi

Në vitin 2017, numri i pacientëve që kthehen në ueb për të kërkuar një gamë të larmishme të lëndëve të lidhura me shëndetin

business seo services

vazhdon të rritet. Kërkimet e kërkimit të njerëzve po bëhen më të gjata dhe më të detajuara. Si rezultat, Google po përmirësohet në identifikimin e qëllimit të përdoruesit dhe kthimin e rezultateve më të rëndësishme.

Duke marrë parasysh vëzhgimet e përmendura më sipër, mund të bëjmë konkluzionet e mëposhtme: motorët e kërkimit preferojnë faqet e internetit me përmbajtje të gjatë, përmbajtje origjinale që rezonon me audiencën e synuar. Për shkak se motorët e kërkimit të sotëm mund të përcaktojnë shpejt nivelin e cilësisë në përmbajtjen tuaj, rekomandohet që të përqendroheni në gjenerimin e teksteve informative dhe të lexueshme.

Sa për spitalet dhe praktikat mjekësore, ata duhet të përqëndrohen më shumë në qëllimin përtej fjalë kyçe të veçanta kur ndërtojnë fushatën e tyre të SEO. Hetimi, optimizimi i faqes së internetit dhe rregullimi i përmbajtjes janë tri gjëra që ofruesit e kujdesit shëndetësor duhet të marrin në konsideratë kur ato futen thellë në botën e SEO.

Rëndësia e optimizimit të celularit dhe ndërtimit të lidhjeve natyrore

Në vitin 2012, Google lançoi një përditësim të rëndësishëm. Gjithçka ka të bëjë me faqet e renditjes më të larta nëse ata përdorin taktika natyrore të lidhjes. Me fjalë të thjeshta, kur shërbimet e biznesit tërheqin lidhjet e cilësisë SEO dhe ndërtojnë rrjetin e tyre si natyrisht dhe me ndershmëri, ata fitojnë autoritet të rritur të Google dhe renditen më lartë në SERP. Vini re se përmbajtja gjithashtu duhet të jetë me cilësi të lartë dhe relevante për kërkimet e përdoruesve. Mbani në mend: Google do të dijë nëse dikush ka kopjuar tekstin nga një faqe tjetër.
Tre vjet më vonë, Google ndryshoi edhe më shumë algoritmin e saj të rangut - motor kërkimi filloi të preferonte faqet e internetit të optimizuar nga celularët. Kjo praktikë e detyruar mjekësore për të optimizuar burimet e tyre dhe faqet e uljes për pajisjet mobile për të ruajtur renditjen e tyre. Siç mund ta shihni, gjëja e parë që ofruesit e kujdesit shëndetësor duhet të kuptojnë është arsyeja pse vizitorët vijnë në faqen e tyre të internetit

business seo

. Hapi i dytë ka të bëjë me optimizimin e zonave të faqes që kërkojnë përditësim - kjo mund të rrisë gradën tuaj të faqes. Sapo të kuptoni përgjigjet që pacientët po kërkojnë, ofroni atyre një histori relevante, duke treguar se cilat taktika do të punojnë në rastin e tyre më të mirë. Është gjithashtu një ide e mirë për të aplikuar të dhënat e analitikës së internetit për një shikueshmëri më të mirë.

Siç mund ta shihni, e ardhmja e SEO është e gjitha për kontekstin. Strategjia juaj e SEO duhet të sillet rreth përcaktimit të nevojave prioritare të pacientëve tuaj. Përqëndrohuni në krijimin e përmbajtjes së vlefshme dhe të angazhuar - shpejt ose vonë motorët e kërkimit do t'ju shpërblejnë me një rang të lartë kërkimi. Kjo është e gjitha për tani. Nëse keni ndonjë pyetje apo dëshironi të ndani idetë tuaja të SEO në përmirësimin e shërbimeve të biznesit, mos u bëni të turpshëm të kontaktoni ekipin tonë të Semalt. Ne e duam dëgjimin nga lexuesit tanë Source .

December 22, 2017