Back to Question Center
0

Çfarë duhet të merrni parasysh kur optimizoni faqen tuaj të internetit për motorët e kërkimit?

1 answers:

Unë nuk do t'ju them asgjë që ju nuk e dini në lidhje me rëndësinë e optimizimit të motorëve të kërkimit. Në ditët e sotme, pothuajse kushdo që punon në një treg dixhital e di se si SEO mund të përmirësojë biznesin e tyre. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për praktikën e vërtetë, jo për teorinë, disa ndërmarrje bëhen të frustruara për shkak të sasisë së informacionit atje dhe metodave që duhet të zbatojnë për të marrë një rezultat të mirë.

Ka shumë udhëzime SEO, libra dhe mësime të cilat mund të ndriçojnë. Megjithatë, shumica e tyre janë të pafundme dhe madje edhe konfuze. Kështu që ata mund të mashtrojnë pronarët e internetit jo-profesionalë në vend që ta kanalizojnë atë në drejtimin e duhur. Sot, do të flasim për disa gjëra të lehta që mund të bëni për të nisur optimizimin e faqes suaj për motorët e kërkimit. Ju duhet të dini se të gjitha elementet më thelbësore për motorët e kërkimit janë vendosur në faqen tuaj, dhe ju mund t'i kontrolloni ato vazhdimisht

optimizing your website for search engines .

Shërbimet e optimizimit nga faqja e jashtme nuk do të jenë efikase pa një cilësim të mirë në vend. Megjithatë, ekziston një rregull i rëndësishëm për optimizimin në vend është që ju nuk duhet ta tejkaloni atë si një motor kërkimi mund t'ju dyshojë në mashtrim. Për shembull, nuk duhet të jetë një objektiv për të vënë sa më shumë fjalë kyçe të mundshme në faqen tuaj. Ju duhet të vendosni numrin e saktë të termave më të rëndësishëm të kërkimit në vendet e duhura. Është vlera më e rëndësishme e optimizimit të motorëve të kërkimit në vend. Para së gjithash, ju duhet të kryeni një hulumtim gjithëpërfshirës fjalësh me veten ose me ndihmën e ekspertëve profesionistë SEO. Për ta bërë këtë në mënyrë efektive, duhet së pari të bëni një hulumtim të tregut të ngrohtë dhe analizë të konkurrentëve. Kjo do t'ju japë nocionin e fjalë kyçe që do të përputhen në mënyrë të përkryer me faqen tuaj te internetit. Për të bërë një listë të termave më të rëndësishëm dhe të synuar të kërkimit, përdorni mjete online optimizimi si Semalt Auto SEO. Kjo do t'ju japë sugjerime të sakta dhe do të thjeshtojë procesin e kërkimit në fjalë kyçe.

Në fazën e dytë të optimizimit në faqe, duhet të futni saktë termat e kërkimit në përmbajtjen tuaj në mënyrë të tillë që bots kërko lehtë të analizojnë faqen tuaj dhe t'a tregojnë atë klientëve tuaj të mundshëm në SERP. Kjo është arsyeja pse ju duhet t'i kushtoni vëmendje të konsiderueshme titujve dhe përkufizimeve meta, pasi ato shërbejnë si një vrojtim për klientët dhe japin një pasqyrë më të vogël në atë se cilat janë faqet tuaja. Nëse faqja juaj bazohet në sistemin e menaxhimit të përmbajtjes WordPress, ju jeni me fat

optimize your website .

Ka shumë plug-ins për ta bërë punën tuaj më të lehtë. Për më tepër, duhet të implementoni teknikat e mëposhtme të optimizimit në përmbajtjen e faqes suaj për të optimizuar faqen tuaj për motorët e kërkimit si Google, Bing ose Yahoo.

  • Ndërlidhja

Lidhja e brendshme nuk është më pak e rëndësishme sesa lidhja e jashtme. Ju do të ndihmoni që crawlers kërko të analizojnë faqen tuaj të internetit duke u lidhur në mënyrë të brendshme me faqe të tjera në faqen tuaj brenda përmbajtjes suaj. Për më tepër, përmirëson përvojën e përdoruesve me faqen tuaj duke u dhënë atyre një mundësi për të lëvizur nga një pjesë e faqes në tjetrën pa ndonjë vështirësi.

Për të përmirësuar strukturën tuaj të përmbajtjes, sigurohuni që të përdorni etiketa header të niveleve të ndryshme. Kjo do të ndihmojë motorët e kërkimit për të marrë më shumë informacion rreth asaj se çka është rreth secilës pjesë të përmbajtjes. H1 tags përdoren për titujt kryesorë. Këtu ju duhet të tregoni se çfarë artikulli juaj ka të bëjë në një mënyrë të shkurtër dhe infektues. Për më tepër, ju duhet të përdorni H2 dhe H3 tags për titra. Kjo do të ndihmojë të dy botët e Google dhe lexuesit të thyejnë përmbajtjen tuaj në seksione të tretshëm Source .

December 22, 2017