Back to Question Center
0

Si për të përmirësuar renditjen time të internetit për të rriturit në mënyrë organike?

1 answers:

Në ditët tona SEO luan një rol të rëndësishëm në çdo zhvillim të biznesit nëse ke një bar lokal ose një dyqan seksi. Në të dyja rastet, qëllimi kryesor i një biznesmeni është që të tërheqë më shumë vizitorë dhe të rritë të ardhurat e tyre. Në ditët e sotme për ta bërë biznesin tuaj të begatë, ju duhet ta vendosni atë në internet dhe të zgjedhni sipas të gjitha standardeve të motorëve të kërkimit. Sa më i lartë që renditet në SERP, aq më shumë shitjet keni.

adult seo

Optimizimi i motorëve të kërkimit të rritur është i njëjtë me optimizimin e zakonshëm me ndryshimin e vetëm në procedurën e ndërtimit të lidhjeve. Përfitimi më i madh i SEO rritur është që ju mund të rangut faqen tuaj në këtë sferë më të lehtë për shkak të konkurrencës relativisht të ulët. Sigurohuni që të keni një mënyrë për të monedhëfikuar trafikun tuaj, pasi nuk vjen i lirë.

Le të diskutojmë se si të ngasim trafik cilësor në faqen tënde të rritur dhe të shkoj në Google TOP.

(4) Ka katër aspekte më të rëndësishme të SEO që shërbejnë më së miri për çdo fushatë promocionale, si dhe për optimizimin e faqeve për të rriturit: rëndësia e faqes, autoriteti i domenit, autoriteti i lidhjeve përbrenda, rëndësia e lidhjet përbrenda.

Rëndësia e faqes së internetit shërben si faktor i rendësishëm i Google. Ajo tregon për të dy përdoruesit dhe crawlers web se si relevante një përmbajtje të veçantë të internetit për pyetjen e përdoruesit. Për ta bërë faqen tuaj të rëndësishme, ju duhet të zgjedhni metadatat dhe përmbajtjen e saj. Para së gjithash, duhet të përfshini frazat relevante kryesore në përmbajtjet, titujt, përshkrimet dhe alt tags të faqes suaj për të siguruar që klientët tuaj të mundshëm do të gjejnë faqen tuaj lehtë. Për më tepër, ju duhet të krijoni sa më shumë përmbajtje cilësore të jetë e mundur. Në një rast të faqeve të internetit për të rritur, ju mund të shkruani tregime erotike dhe ta publikoni atë javë.

Autoriteti Domain është një faktor vendimtar më i rëndësishëm që të tregohet e vërteta nuk mund të bëhet brenda natës. Duhen kohë për të fituar autoritetin e faqes. Për të përmirësuar autoritetin e domenit tuaj, duhet t'i kushtoni një vëmendje të veçantë optimizimit tuaj jashtë faqes dhe të krijoni një fushatë për ndërtimin e lidhjeve. Për më tepër, autoriteti i domenit ndikohet nga sfera e faktorëve socialë, si klikimi përmes kursit, konvertimi, koha mesatare që një përdorues shpenzon në një vend dhe norma e fryrjes. Për më tepër, ju duhet të matni autoritetin e lidhjeve tuaja përbrenda, pasi ai është një faktor kyç që ndikon në SEO faqen tuaj të rritur. Ju duhet të vendosni lidhjet tuaja të faqes vetëm në domenet autoritative dhe afatgjata të cilat përdoruesit i besojnë. Kjo do t'ju ndihmojë të shtyni faqen tuaj të rritur para milion përdoruesve të motivuar. Unë ju këshilloj të mendoni për sasinë tuaj të lidhjeve përbrenda, si dhe për cilësinë e tyre. Për më tepër, duhet të jeni të sigurtë që i vendosni lidhjet tuaja të rëndësishme në domenet tuaj të tregut të ngrohtë. Për shembull, do të duket e çuditshme në qoftë se vendosni lidhjen tuaj të internetit të rritur në një domen që ruan ushqimin për foshnje.

Si Google nuk pranon reklama PPC për faqet e të rriturve, nuk është e vetmja mënyrë për të investuar në optimizimin e search engine. Unë shpresoj se praktikat e optimizimit që përmenda në këtë artikull do t'ju ndihmojnë për të ndërtuar një fushatë promovuese fituese dhe për të përmirësuar SEO faqen tuaj të rritur Source .

December 22, 2017