Back to Question Center
0

A ka ndryshuar cilësimi i motorit të kërkimit?

1 answers:

Nuk është sekret për askënd se sfera e marketingut dixhital është shumë e ndryshueshme dhe nuk qëndron ende. Gjatë disa viteve të fundit, Google ka bërë ndryshime drastike në algoritmet e saj të renditjes. Qëllimi themelor i këtyre ndryshimeve është për të përmirësuar përvojën e përdoruesit me faqet e internetit që vendosen në TOP. Në ditët e sotme, Google bëhet më i zgjuar dhe mund të vlerësojë cilësinë e faqeve të internetit me numrin e faktorëve. Kjo është arsyeja pse një temë e definicionit të optimizimit të motor kërkimi është tashmë në kërkesë të lartë. Për të fituar një pozicion të rangut të lartë, duhet të zbatoni të gjitha teknikat e kërkuara të optimizimit të motorëve të kërkimit të cilat kanë të bëjnë me optimizimin e tyre jashtë dhe në vend. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si përditësimet e algoritmeve të Google ndikojnë në tregtarët të cilët me ligj përdorin teknikat e SEO dhe si të ruhen pozicionet e faqes nëse rregullat e lojës SEO do të ndryshohen.

search engine optimization definition

Shtyllat aktuale të optimizimit të motorëve të kërkimit

Të gjithë ekspertët e SEO pajtohen se ka një faktor jo të ndryshueshëm në përmbajtjen optimale të sferës. Nëse vazhdimisht gjeneron përmbajtje me cilësi të lartë, e cila fiton lidhje relevante nga fusha të tjera autoritative, faqja juaj do të jetë në TOP në asnjë rrethanë. Megjithatë, një metodë për të përmirësuar numrin dhe cilësinë e lidhjeve përbrenda janë bërë të vjetëruara. Aktualisht, ju duhet të ndërtoni fushatën tuaj promocionale duke u fokusuar në tri aspekte kryesore: përmbajtja cilësore, marketingu i mediave sociale dhe ndërtimi i lidhjeve. Për të fituar efektin më të lartë të amplifikimit në renditjen, ju duhet të kombinoni të gjitha këto aspekte optimizimi. Përmbajtja e cilësisë

Në ditët e sotme, përmbajtja është bërë një qasje serioze midis marketerëve në internet, ndërsa Google fillon të penalizojë përmbajtje me cilësi të ulët dhe kopjimi. Për të përmirësuar renditjen tuaj në faqen e internetit, ju duhet vazhdimisht të gjeneroni përmbajtje me cilësi të lartë dhe të angazhuar në lidhje me temat relevante të tregut tuaj. Sigurohuni që saktë të futni termat e kërkimit në përmbajtjen tuaj si një vijë të poshtme të definicionit SEO. Për më tepër, ju duhet të bëni përmbajtjen tuaj të mirë-strukturuar duke përdorur plumba, paragrafë dhe lista me numra. Google rendit një përmbajtje të gjatë dhe cilësore më mirë se sa e shkurtër dhe e lehtë. Ndërtimi i lidhjeve është një strategji vendimtare e optimizimit të faqes së internetit, e cila mund të bëhet si në mënyrë organike dhe jo-organike

  • . Organike ose e bardhë-hat SEO lidhje ndërtimin e referohet marrjen e lidhjeve lëng në një vend nga metodat e blog posting, ndarjen e lidhjes, dhe botimet artikuj. SEO jo-organike apo e zezë-hat është e gjitha për blerjen e lidhjes dhe lidhjen bujqësore. Është një mënyrë e lehtë për të tërhequr përdoruesit. Megjithatë, ju duhet të kuptoni se përdoruesit të cilët në faqen tuaj nëpërmjet lidhjes së blerjes nuk mund të kthehen në klientët tuaj. Për më tepër, ky lloj i optimizimit të zezë-hat ndëshkohet nga motorët e kërkimit dhe mund të dëmtojë renditjen tuaj. Ju duhet të fitoni lidhje përmes miratimit në vend që të paguani për ta. Ju duhet të merrni në konsideratë që një metodë e futjes së teksteve të ankoruara me fjalë fjalore në njoftimet për shtyp në internet ka ndonjë vlerë në realitetet e sotme optimizuese. Në ditët e sotme Google trajton lidhjet e teksteve të ankoruara në njoftimet për shtyp dhe në publikimet e tjera tipike si lidhje të panatyrshme ose të paguara. Google do të donte të ndalonte ndërtimin e lidhjeve të panatyrshme nga shpërndarja e njoftimeve për shtyp. Sidoqoftë, nëse njerëzit e tjerë veçanërisht mendojnë se udhëheqësit shkruajnë për produktet ose shërbimet tuaja dhe vendosin lidhje relevante në të, atëherë kjo konsiderohet një lidhje e ligjshme me Google. Pika e fundit e çdo fushate optimizuese fituese është marketingu i mediave sociale

seo definition .

Në ditët e sotme, gjithnjë e më shumë përdorues vijnë në faqet e internetit përmes kanaleve të mediave sociale, pasi preferojnë të marrin informacion në një formë tërheqëse dhe vizuale. Për të përmirësuar njohjen tuaj të markës, ju duhet të keni një prani të fortë sociale. Kjo do t'ju ndihmojë të bëheni më afër klientëve tuaj potencial dhe të kuptoni nevojat e tyre Source .

December 22, 2017