Back to Question Center
0

Si të gjesh ekspertët kompetentë të kërkimit të motorëve të kërkimit?

1 answers:

Ecommerce pronarët e bizneseve, webmasters, ose rishtar sipërmarrësit online - ata janë të përqendruar rreth një qëllim të vetëm. Objektivi i tyre kryesor është që faqja të jetë e dukshme në krye të faqes së rezultateve të motor kërkimi (SERPs). Për fat të keq, shumë njerëz jo të gjithë mund të ndjehen të vetëdijshëm sa duhet për një sferë të vërtetë të sofistikuar të Search Engine Optimization (SEO), për të mos thënë ata që ofrojnë shërbime profesionale të industrisë, ose që punojnë në një ekip apo një agjenci digjitale të plotë të ekspertëve të motor kërkimeve. Kjo është arsyeja pse shumica prej nesh kanë më shumë gjasa të provojnë të zotëroni vetë subjektin, megjithëse është i njohur të jetë tepër punë-intensive dhe shumë kohë për shumicën e zgjidhjeve të bëra vetë. Pra, ne jemi më në fund duke ardhur në pikë - duke pasur parasysh nevojën për të pasur vetëm shërbime efikase SEO me një progres të qartë në rang, këtu lind një nevojë e tmerrshme për të punësuar disa ekspertë me eksperiencë në kërkim të motorëve. Por si të gjesh një specialist apo kompani të besueshme në atë burim të ofertave relevante në internet? Si të bëni një dallim në mes një pro vërtetë, një ofrues të dobët SEO ose madje edhe përhershme që pretendoni të jeni ekspertët e optimizimit të motorëve të kërkimit? Unë besoj se pyetja në vijim dhe respektimi i përgjigjeve të dhëna nga kandidatët mund të jetë një mënyrë e mirë për të kuptuar se kush është kush. Pra, le të shohim.

  • Pyetni konsulentët premtues të SEO që t'ju tregojnë dëshmitë e tyre, i. e. , një listë e klientëve të tyre të mëparshëm dhe në këmbë. Ekspertët aktuale të optimizimit të motorëve të kërkimit nuk do të hezitojnë të ju japin të gjitha informacionet e nevojshme me informacionin e kontaktit. Duke bërë kështu, ju mund të shpejt të kuptoj nëse ofruesi i tillë SEO është i denjë, ose asgjë për të. Ju mund të kontrolloni vetëm ndonjë nga projektet e tyre të mëparshme për ndonjë rezultat pozitiv pozitiv në renditjen më të mirë të kërkimit.
  • Pyetni ata se sa saktësisht do të veprojnë për renditjen më të mirë të faqes suaj në SERP. Një autoritet kompetent i SEO-it nuk do të refuzojë asnjërën, madje as më të thellën, bisedën apo hetimin. Ju duhet të tregoni drejtpërdrejt një orar të saktë me përpjekjet e tyre SEO që vijnë me përparimin tuaj të rangut hap pas hapi, duke përmbushur objektivat tuaja të përgjithshme në fund.
  • Sigurohuni që të keni një studim teknik të përfshirë në propozimin e kompanisë që ju ofrojnë. Një raport i tillë duhet të mbulojë një koment për çdo problem teknik me të cilin ballafaqohet faqja juaj për momentin. Unë do të thotë që ju duhet të tregoni menjëherë se cilat çështje, në veçanti, po e parandalojnë faqen tuaj nga promovimi i rangut.
  • Kontrolloni në çfarë mënyre këta ekspertë të optimizimit të motorëve të kërkimit do të përcjellin statistikat e tua të internetit. Në të njëjtën kohë, sigurohuni që po u ofrojnë çdo klienti qasje të drejtpërdrejtë ose të paktën një ndarje të planifikuar të gjetjeve të tyre, të mbështetura me të dhënat më të sakta nga Google Analytics.
  • seo experts

    Dhe këtu ne po vijmë në pyetjen më vendimtare. Thjesht pyetni ata nëse ata mund t'ju japin një garanci për t'u shfaqur në krye të SERPS, dua të marr pozicionin numër një në listën e rezultateve të kërkimit. Nëse ndodh që të jepet një përgjigje afirmative, mos hezitoni të leni një "profesionist" të tillë në një njoftim të shkurtër. Ekspertët e vërtetë të kërkimit të motorëve të kërkimit kurrë nuk do t'i thonë klientit gjëra të tilla të pakuptimta. Vetëm ata të paskrupullt, apo edhe më keq, të përhershëm mund të veprojnë kështu që të mashtrojnë klientët e thjeshtë dhe të papërvojë Source .

    December 22, 2017