Back to Question Center
0

Si mund ta trajtoj Instagram SEO?

1 answers:

Nuk ka nevojë të prezantojë këtë platformë të popullarizuar online, ku çdo përdorues mund të ndihet si një program profesional. Këtu vjen vetë Instagram, duke shpërndarë mbi 50 milionë foto të përditshme. Dhe audienca e përhershme e abonentëve në Instagram vazhdon të zgjerohet, ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz e njohin përvojën e saj unike të përdoruesit, thjesht të rëndësishme për temën e fotografisë dhe kombinimin e suksesshëm të elementëve kryesorë të lidhjeve më të mira shoqërore. Kjo është arsyeja pse ideja e Instagram SEO për promovimin e autoritetit të markës, rritja e rrjedhës organike të trafikut, apo ndonjë fushatë tjetër digjitale e marketingut për platformën është larg arritjes së ndonjë përfundimi të ri.

Në thelb, Instagram ofron një platformë të dobishëm për miqtë që të ndajnë në mënyrë të ndërsjellë fotot, të disponueshme për redaktim me efekte ose filtra të ndryshëm, si dhe të gatshëm për t'u futur me hashtagët që lejojnë kërkimin e synuar për çdo përdorues. Vetëm ndonjë aftësi në fotografim mund të gjendet këtu - duke filluar nga selfies me disa filtra të vjela, në studiot profesionale online. Kjo do të thotë të kesh një llogari sociale në Instagram mund të lejosh biznesin tënd të ketë mundësi më të mëdha reklamimi duke iu drejtuar klientëve potencial në nivel më individual.

Fillimi

Drejtimi i çdo llogarie të quajtur individualisht në Instagram është një detyrë e thjeshtë e natyrshme. Sidoqoftë, duhet të mbani në mend gjërat e mëposhtme përpara se të futeni në biznes. Para së gjithash, nuk ka nevojë këtu për të publikuar vetëm imazhe cilësore që përfaqësojnë markën tuaj për çdo ditë. Koncepti themelor i shërbimit është se pamja më e natyrshme i jepet imazhit, përgjigja më e fortë që ka më shumë gjasa për të marrë. Vetëm mos veproni në mënyrë shumë zyrtare, pasi përdoruesit nuk do të tërhiqen kurrë me këtë. Ndër gjërat më të zakonshme për të bërë, si të menduarit mbi zgjidhjet vizuale dhe kështu me radhë, thjesht mos harroni të futni profilin tuaj të krijuar rishtazi me një lidhje të drejtpërdrejtë që e lidh atë me faqen tuaj të biznesit. Mbajeni një konkurs fotosh në Instagram ndoshta është mënyra më e thjeshtë për të përforcuar praninë tuaj lokale në internet, mbani mend që çdo përdorues që merr pjesë në ngjarjen tuaj automatikisht fillon

promovimi i markës tuaj nga hashtags dhe ndjekësit e tij ose miqtë. Dhe është një trend i shëndetshëm që të ketë një numër në rritje të tifozëve. Kur të aplikoni për hashtags, unë rekomandoj që audienca të dinë detajet kryesore disa javë përpara ngjarjes së ardhshme. Për ta bërë konkursin tuaj më të angazhuar, mos u bëni të pashpresë duke ofruar një shpërblim të arsyeshëm për të ushqyer një veprim të vërtetë. Kështu, do të merrni një reklamë të bukur pak pa shpenzuar një qind, ndërsa ju mund të ndjeni jetën reale dhe preferencat e audiencës tuaj të synuar.

Koncepti qendror këtu është duke menduar për hashtags në Instagram si SEO fjalë kyçe dhe meta tags. Mos harroni, një do të ishte "Instagram SEO" ka nevojë për një entuziazëm dhe kreativitet të pastër që të jetë gjithmonë i përfshirë në temat tuaja kryesore dhe pasuesit përkatës. Vetëm të paguani mjaft kohë për mbajtjen e një orari për disa postime interesante të përmbajtjes dhe komentet e komenteve menjëherë. Nuk ka nevojë për t'u shqetësuar - shkrimet origjinale të teksteve janë duke bërë mirë për Instagram SEO, ashtu si mjetet e tjera tradicionale të mediave sociale. Vini re, megjithatë, se Instagram është një vend për ndarjen e kujtimeve, qëndroni të azhornuar me trendet moderne dhe produktet ose shërbimet me vlerë Source .

December 22, 2017