Back to Question Center
0

Sa Marketing Digital varet nga SEO?

1 answers:

A keni qenë ndonjëherë pyesin se si SEO ndikon në kanalet e marketingut dixhital? A nuk keni arritur akoma një përgjigje të qartë? Mos u shqeteso. Sot, ne do t'ju shpjegojmë në detaje sa web marketing varet nga optimizimi i motorëve të kërkimit.

Siç mund ta dini, SEO ka ndryshuar shumë gjatë viteve të fundit. Ajo evoluar dhe shkoi shumë më tepër se teknikat e mbushjes joefikase dhe të modës së vjetër të fjalës që ishin kaq të njohura në mesin e viteve 1990. Deri në vitin 2005, edhe bizneset e vogla dhe fillimet filluan të merrnin me qira eksportet e SEO që premtonin se do të ndihmonin në rritjen e trafikut dhe shitjeve. Nuk ka asnjë mohuar se në vitin 2017 SEO ende luan një rol vendimtar në promovimin e bizneseve në internet

. Strategjitë e optimizimit të motorëve të kërkimit sjellin rezultate me vlerë të lartë nëse zbatohen si duhet. Pra, le të shkojmë më thellë në këtë temë dhe të shohim se sa shumë marketing dixhital varet nga SEO.

Këto ditë, shumica e marketers online dhe web designers përfshijnë taktikat primare SEO në strategjinë e tyre digjitale. Kjo ndodh sepse në ditët e sotme qasja SEO është më holistike dhe më e integruar se kurrë më parë. Bashkëpunon me sukses me disiplina të tjera të marketingut në baza ditore. Këtu janë disa prej këtyre disiplinave:

  • Strategjia e Përmbajtjes: Përmbajtja është një mbret, një vlerë e vlefshme e SEO-it, një mjet i fuqishëm - ta thërrisni atë që ju pëlqen. Është një fakt i pamohueshëm që shumica e buxhetit të SEO mbështetet në krijimin e përmbajtjes. Zbatimi i një strategjie të suksesshme të përmbajtjes së bashku me SEO mund të nxisë jo vetëm konvertimet, por edhe kredibilitetin e markës.
  • Marketing Social Media: Është shumë e rekomanduar që të kombinoni programin tuaj të mediave sociale me strategjinë tuaj SEO për të arritur spektrin e plotë të përfitimeve SEO. Aksionet sociale janë perfekte për sjelljen e backlinks natyrore në burimin tuaj. Për më tepër, ato tregojnë nëse strategjia juaj e përmbajtjes po funksionon mirë ose kërkon përditësimin.
  • Kërko me pagesë: Duke përzjerë Google Analytics dhe SEO, mund të merren me fjalë kyçe të shtrenjta, duke fituar kështu trafik organik. Ekipet e kërkimit me pagesë mund të bashkëpunojnë me ekipet e SEO duke optimizuar një numër faktorësh, duke përfshirë planet e fjalëve, faqet e uljes, strategjitë e përmbajtjes interaktive dhe linja vazhdon.
  • Marrëdhëniet me Publikun: Menaxhimi i reputacionit online është një tjetër hap jetik në strategjinë tuaj të SEO. Ekipet e PR mund të përfitojnë shumë nga bashkëpunimi me SEO: përmendjet e brezit mund të ndikojnë si: praninë në internet dhe shikueshmërinë e kërkimit.
  • Konvertimi: Kombinimi i taktikave të konvertimit dhe SEO mund të nxisin rezultatet organike. Nëse përputhesh me përvojën më të mirë të përdoruesit me udhëtimin e duhur të përmbajtjes, do të sjellësh përdorues të kënaqur në faqen tënde të internetit. Merrni parasysh leximin e hartave të ngrohjes për të kuptuar më mirë përdoruesit tuaj. Gjithashtu, testoni UI-në tuaj në baza të rregullta.
  • Zhvilluesit e internetit: SEO duhet të punojë në një ekip me zhvilluesit. Optimizimi i shpejtësisë së internetit, si dhe optimizimi i kërkimit celular, auditimet teknike dhe shkëmbimi i njohurive janë jetike, dhe Javascripti nuk po largohet. Mbani në përqafimin e teknologjive të reja dhe mësoni se si t'i zbatoni ato në mënyrë korrekte.

Siç mund ta shikoni, SEO bashkëpunon me disiplina të shumta brenda marketingut dixhital.

SEO është një gjë që evoluon: çdo ditë ne shohim mundësi të reja kërkimi. Gjëja më e mirë që mund të bëni për të shkuar larg me konvertimet tuaja është të jesh i qartë dhe konciz me ekipin tuaj dixhital. Le ta dinë se çfarë po bëni, tregoni atyre hapat e ardhshëm, ndani idetë tuaja të SEO me specialistë dixhitalë dhe shikoni se çfarë ndodh brenda një muaji Source . Ndoshta, do të donit rezultatet e një bashkëpunimi të tillë!

December 22, 2017