Back to Question Center
0

Si të shkruani komente SEO miqësore të kompanisë?

1 answers:

Ka një tendencë që të gjitha fushatat e marketingut fitues janë aktive. Tregtarët me eksperiencë në internet e bazojnë strategjinë e tyre në ndërveprimin me një audiencë të synuar. Disa ndërmarrje të mëdha kanë edhe një ekip të posaçëm të PR për të menaxhuar kanale reciproke për të përmirësuar praninë e tyre të markës në internet dhe për të tërhequr klientë të rinj potencialë. Qëllimi kryesor i një fushate marketingu interaktiv është të përmirësojë faqen e internetit të konvertimit dhe njohjes së markës duke iu përgjigjur zërave të klientëve. Është një detyrë e ndërlikuar dhe sfiduese për të krijuar përgjigje të mençura dhe të zgjuara për konvertimin, pasi çdo fjalë, fjalia dhe paragrafi mund të përmirësohen ose anasjelltas shkatërrojnë fushatën tuaj promocionale të markës. Ju hartoni kompaninë tuaj të SEO jo vetëm për klientët tuaj aktual, por edhe për klientët e ardhshëm që do të orientohen në raportin tuaj që kryen kërkimin.

Ka shumë rregulla dhe taktika që duhet të merrni në konsideratë përpara se të krijoni një përgjigje. Natyrisht, marketers me përvojë dhe menaxherët e PR mund të kryejnë këtë detyrë pothuajse instinktivisht. Megjithatë, në qoftë se ju nuk keni një kuptim të shëndoshë të të gjitha aspekteve të marketingut, këshilla e mëposhtme do të jetë në dispozicion për ju gjatë hartimit të kompanisë SEO shqyrtime. Duke ndjekur udhërrëfyesin tonë të shkurtër, do të jeni në gjendje të krijoni një opinion pozitiv për konvertimin dhe përçueshmërinë e agjencisë tuaj dhe t'i bëni klientët tuaj potencial besnikë markës suaj.

  • Fjalë kyçe të rëndësishme të volumit

Nëse dëshironi të ndërveprojnë me klientët tuaj në mënyrë efikase, ju duhet të di burimet e trafikut në faqen tënde dhe e shohin atë nga perspektiva e klientit. Për të synuar klientët tuaj të mundshëm, duhet të zgjidhni fjalë kyçe relevante dhe të gjeneruara të ardhura dhe të hulumni tregun tuaj të ngrohtë. Për më tepër, ju duhet të shikoni nëpër faqet e internetit të cilat janë vendosur në faqen e parë të një kërkimi. Për të kryer një strategji fitimprurëse fitimi, duhet të kuptoni se si klientët tuaj potencial gjejnë faqen tuaj midis fushave të tjera të lidhura. Pasi që tregu digjital nuk është një sferë e qëndrueshme dhe vazhdimisht e ndryshueshme, duhet të jeni gati të zbatoni një strategji fleksibile në strategjinë tuaj të prioriteteve. Ju duhet vazhdimisht të gjurmoni ndryshimet në peizazhet e opinionit të klientit tuaj të mundshëm për të qenë gati për të reaguar menjëherë. Mund të përfitoni nga përdorimi i disa mjeteve në internet, të tilla si ReviewTrackers për të siguruar një kontroll nën situatën.

Ndërsa krijoni përgjigje për klientët tuaj në burimin tuaj të internetit ose burime të jashtme të tilla si Wot, TripAdvisor, Yelp dhe kështu me radhë, sigurohuni që të shkruani në një ton të shitjes. Para së gjithash, rishikimi juaj duhet të specifikohet në shqetësimet e klientit dhe në pyetjet, si dhe në komplimentet. Ju duhet t'i siguroni klientët tuaj të tanishëm dhe të ardhshëm një pasqyrë cilësore për biznesin tuaj, për t'i bërë ata të ndjekin domenin tuaj primar. Sigurohuni që të krijoni rishikimin tuaj në një ton pozitiv dhe tërheqës. Ju këshilloj që të shmangni çdo familjaritet, fjalë të pasakta ose opinione politike. Mund të shkaktojë reagime negative të përdoruesve. Rishikimi juaj duhet të jetë shumë informativ, i strukturuar mirë dhe shitjet e përçueshme. Ju duhet të jepni një aluzion për vizitorët e faqes suaj, duke i treguar ato tek produkti ose shërbimi juaj i ri. Për më tepër, nëse i jepni lexuesit informacion të brendshëm rreth datës së lëshimit ose shitjes së produkteve të reja, automatikisht do të rritni vlerën e kësaj përgjigjeje Source .

December 22, 2017