Back to Question Center
0

Çfarë dini për SEO për faqe të reja?

1 answers:

Këtu janë disa këshilla rreth SEO drejtë për faqet e lajmeve, pasi faqet e internetit të tilla kanë nevojë për më shumë trafik për edhe më shumë. Çdo gjë mund të jetë mjaft e thjeshtë, pasi me ndihmën e Search Engine Optimization çdo faqe e lajmeve mund të aplikojë për këtë mënyrë me kosto efektive për të tërhequr më shumë lexues të rinj dhe për t'i kthyer ato në audiencën në rritje të lexuesve të përhershëm. Në këtë mënyrë, ju këshilloheni të postoni vetëm përmbajtje të freskët dhe përditësim kohët e fundit. Shkrimet tuaja të tekstit duhet të jenë informative dhe gjithmonë unike, që është pranë të gjitha SEO për faqet e lajmeve ka nevojë më së shpeshti. Por mos u përpiqni të aplikoni për ndonjë teknikë të kapelës së zezë, si dhe të parandaloni që tekstet tuaja të jenë të mbingarkuara me fjalë kyçe, spërkatje linku, përmbajtje të dyfishta e kështu me radhë. Më poshtë janë disa këshilla të dobishme, nga këndvështrimi i SEO për faqet e lajmeve

seo for news sites .

Shumica e tyre u provuan dhe u provuan kur pata një përvojë pune në një faqe të internetit të gazetës:

  • Aplikoni për optimizimin e përmbajtjes, pasi algoritmet e motorëve të kërkimit vlerësojnë përmbajtje cilësore me renditje më të larta në SERP. Pra, kini përmbajtjen tuaj të pasur, të plotë, të rëndësishme dhe gjithmonë të freskët, të mbështetur me tituj të mëdhenj që përshkruajnë çdo përmbajtje të faqes së internetit në mënyrën më të mirë. Ndjehen të lirë për të përfshirë fjalë kyçe ose frazat kryesore në tekstin e trupit, si dhe tekstin e titullit të imazhit. Në këtë mënyrë, vini re, megjithatë, për të ruajtur densitetin e duhur fjalen brenda rreth 2 për qind të shkrimeve të tërë tekst. Për informacione të mëtejshme, gjithmonë mund të shikoni përmes udhëzimeve zyrtare të Google
  • Duke bërë SEO për faqet e lajmeve, duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë optimizimit të URL-së kur krijoni çdo faqe ose postë. Gjithmonë keni një kontroll të dyfishtë për të vendosur fjalë kyçe ose fjalë kyçe të drejta për çdo URL që krijoni, ndërsa përditësimi i atyre ekzistuese mund të jetë një ide e mrekullueshme - e dobishme për lexuesit tuaj dhe i përshtatshëm për zvarritje nga robotët e kërkimit në të njëjtën kohë. Gjithashtu, duke pasur parasysh SEO për faqet e lajmeve, ju këshillojmë të futni çdo URL tuaj me një numër unik mbi tre shifra në gjatësinë e tij. Këtu vjen thjesht udhëzuesi më i rëndësishëm meta tags për SEO për faqet e lajmeve, kështu që ju duhet të konsideroni sa më poshtë kur futni ato:

    (

    7)
  • Para së gjithash, një meta tag si news_keywords do të ndihmojë edhe botuesin (duke i lejuar të specifikojë dhe klasifikojë të dhënat masive) ashtu edhe lexuesit aktualë (duke e bërë më të lehtë të shfletoni ose shpërndani informacionin, për shembull , nëpërmjet profileve të lidhjeve sociale)
  • Mos harroni, pikësimi i vetëm i lejuar në URL-të tuaj dhe etiketat meta janë kometa. Përdorni ato vetëm për të ndarë fjalë kyçe dhe frazat kryesore.
  • Shumica e fjalë kyçe këtu ka gjasa të mbajnë të njëjtën vlerë, dua të them kur i referohen SEO për faqet e lajmeve

Ndër tiparet më të dobishme këtu është opsioni për të përdorur deri në 10 fjalë kyçe si termat, e. G. , për të bërë një etiketë të re për artikullin e sapo publikuar. Duke vepruar kështu, gjithmonë do të keni një kontroll pasiv të dyfishtë: nëse ndodh që një artikull individual të provojë të jetë i parëndësishëm për subjektin, përdoruesit mund ta tregojnë shpejt atë për një rregullim pothuajse të menjëhershëm Source .

December 22, 2017