Back to Question Center
0

Si të shmangni shitësit e vjetër SEO?

1 answers:

Në ditët e sotme, nëse udhëheq një biznes, ju duhet ta paraqitni atë në internet. Duke bërë këtë, ju mund të tërheqni më shumë klientë potencialë dhe të dyfishoni të ardhurat tuaja. Është e kuptueshme që të keni shumë detyra të tjera të biznesit përveç optimizimit të motorëve të kërkimit. Për fat të mirë, ju mund t'i besoni faqes suaj për shitësit me eksperiencë SEO dhe kushtoni kohën tuaj për çështje të tjera të rëndësishme të biznesit ku jeni më i miri. Ndërsa ka shumë mashtrues rreth shitjes së shërbimeve të zezë-hat SEO, gjithnjë e më shumë biznese të vogla po fillojnë të kuptojnë se optimizimi i search engine organik i bardhë është thelbësor. Në ditët e sotme, shitësit gjithnjë e më shumë u ofrojnë klientëve shërbime cilësore SEO, sepse ka kuptim për klientët dhe ofruesit e shërbimeve. Ndërkohë që optimizimi i motorëve të kërkimit është vetëm një komponent i një fushate promovuese të promovimit të marketingut, duhet të jetë themeli mbi të cilin duhet të zbatohen strategjitë në kanalet e tjera në internet.

seo vendors

Optimization engine optimization është një kohë-konsumojnë dhe me kosto efektive teknikë. Pra, mund të jetë më urti për të investuar para në të. Për më tepër, ajo ofron rezultate të përcjellëshme dhe të matshme, kështu që nuk ka shqetësime kur bëhet fjalë për kthimin e investimeve. Megjithatë, para se të punësoni ndonjë shitës SEO, ju duhet të edukoni veten se si të gjeni një ofrues të shërbimeve të mira SEO.

Gjërat që ju duhet të marrin në konsideratë para se të punësoni një shitës SEO

  • Nuk ka garanci
koha që dëshironi të punësoni një agjenci SEO është të shmangni kompanitë që garantojnë renditjen e TOP në motorët e kërkimit. Askush nuk mund t'ju japë garanci të tilla. Ka shumë arsye pse. Para së gjithash, vetëm Google i njeh të gjitha veçoritë e renditjes së faqeve të internetit, dhe ndonjëherë webmasters nuk mund ta ndikojnë atë. Për më tepër, nëse faqja juaj në një sferë shumë konkurruese, nuk do të mund të arrini konkurrentët tuaj që qëndrojnë në këtë sferë për një kohë të gjatë.

Shitësit tuaj SEO nuk do të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë nëse marrin pak informacion rreth biznesit tuaj. Duhet të jeni të përgatitur të bisedoni me një marketer në internet rreth veçorive të biznesit tuaj, siç janë klientët specifikë të industrisë dhe kështu me radhë. Për më tepër, nuk duhet të kuptosh se si po kryen bizneset tuaja gjatë disa viteve të fundit dhe të hapni një temë se çfarë ofron kompania juaj dhe si është e vlefshme për audiencën tuaj të synuar. Vlen të theksohet se sa më shumë kohë që shpenzoni në kryerjen e optimizimit të motor kërkimi

  • Buxhetimi
  • nga vetë, më pak para që do të duhet të shpenzoni për një agjenci për të bërë optimizimin e faqes suaj për ju. Agjencitë digjitale kanë burime kreative për të gjeneruar përmbajtje cilësore për faqen e internetit dhe blogun, mjete analitike për të ndjekur dhe menaxhuar metrics dhe instrumente të internetit për të monitoruar aktivitetet e mediave sociale. Nuk ka prona SEO që zotëruesi i një faqe interneti posedon zakonisht. Kjo është arsyeja pse investimi me mençuri në SEO mund të jetë i dobishëm në faqen tuaj. Për më tepër, duke bashkëpunuar me një agjenci të marketingut dixhital, ju mund të planifikoni buxhetimin tuaj pasi që zakonisht siguron tarifa të qëndrueshme mujore për shërbimet e optimizimit Source .

    December 22, 2017