Back to Question Center
0

Si mund ta kontrolloj rezultatin tim aktual SEO?

1 answers:

Ndëgjoj shpesh pyetjet rreth testimit të progresit aktual ose vlerësimit të një rezultati SEO të faqes së internetit. Por a kanë ndonjë kuptim gjithsesi? Duke folur sinqerisht, unë nuk jam i sigurt nëse ka ndonjë rezultat të mirë, ose ose të keq SEO pas të gjitha. Në fakt, koncepti i Search Engine Optimization është shumë substancial, me aq shumë aspekte të çdo strategjie praktike që kanë nevojë për një kuptim thjesht të qartë për të përzënë faqen tuaj të internetit rrugën për suksesin e vërtetë në renditjen në internet. E pra, duket sikur përgjigjja në pyetjen rreth matjes së rezultateve SEO bëhet pothuajse e parëndësishme. Në të vërtetë, nuk ka një pult të përbashkët të bërë nga motorët e kërkimit për të na krahasuar rezultatet e çdo faqeje interneti individuale me ato të tjera relevante për sektorin e industrisë, ose të paktën disa vende të ngjashme të tregut. Dhe nuk ka mjete pune ose platforma të unifikuara për të bërë një analizë të krahasueshme për të gjithë: lidhjet, sinjalet e tjera sociale, aspektet kryesore teknike të SEO, numri i gabimeve në faqe, shpejtësia e ngarkimit të faqeve, vetë cilësinë e përmbajtjes. Pra, çfarë lloj përgjigje mund të marrim? Le të përpiqemi të shohim se çfarë mund të bëjmë me rezultatin SEO për sigurt.

seo score

Ne mund të krahasojmë elementet thelbësore të SEO-it tënd të internetit me konkurrentët tuaj më të afërt.

Duke folur për bazat shumë, unë sugjeroj që të krahasoni performancën tuaj të tanishme të internetit kundër disa të dhënave më të mëdha të kundërshtarëve tuaj. Ne mund të studiojmë trafikun e tyre organik që vijnë nga fjalë kyçe të synuara brenda industrisë së njëjtë, si dhe audiencën e tregut duke përdorur këto fjali kryesore kur kërkojnë produktet ose shërbimet. Duke vepruar në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të paktën të shihni nëse jeni duke ecur në rrugën e duhur, ose ndoshta dëshironi të angazhoni ekspertët për një rregullim të shpejtë. Dua të them këtu se marrja e punëve të SEO-it që jepni ndonjëherë mund të jetë një formë e mirë, jo për të thënë vendimi i vetëm për të mbijetuar.

Mund të studiojmë përvojën më të mirë të kundërshtarëve tuaj dhe të ndjehemi të lirë për ta përdorur atë vetë.

Unë besoj se zbulimi i disa shreddeve të qarta të provave mbi përparimin e rangut të konkurrentit tuaj dhe aplikimi për praktikat e tij më të suksesshme është zakonisht një zgjidhje e shëndoshë dhe e qartë për të përmirësuar rezultatin tuaj SEO. Megjithatë, unë nuk dua të them këtu duke vepruar si një kopje. Vetëm duke u përqëndruar në gjërat më efikase dhe të filloni t'i sjellni në jetë në faqet tuaja të internetit. Imagjinoni, kundërshtari juaj më i fortë po fiton përfitime të mira nga disa media sociale popullore. Pra, pse të mos ndjekësh shembullin dhe të nxirrni rezultatin tuaj SEO me të njëjtat sende të provuara, të tilla si pëlqimet, përmendet dhe aksionet në Facebook, për shembull?

seo

Ne mund të zbulojmë atë që kundërshtarët tuaj po bëjnë në mënyrë të gabuar.

Ashtu si të përfshirë në ndonjë luftë tjetër konkurruese, ajo mund të jetë një ide vërtet e mirë për të fituar ndeshjen duke kuptuar dobësitë e armikut tuaj. Dhe kjo skemë ka kuptim edhe për më shumë kur përdoret për të përsosur rezultatin tuaj aktual të SEO. Pra, mos hezitoni të përdorni të drejtën e ndonjë sendi të humbur nga kundërshtarët tuaj - a duhet të jetë strategjia e tyre e përmbajtjes ose ndonjë aspekt tjetër i Search Engine Optimization ata janë ende duke përdorur jo në mënyrë të plotë Source .

December 22, 2017