Back to Question Center
0

Sa duhet të shpenzoj për shërbimet e paguara SEO?

1 answers:

Ka dy pyetje më të shpeshta "Sa kushton shërbimi i paguar i SEO-ve?" Dhe "Sa kohë duhet për të vëzhguar rezultatet e para SEO?" Nëse njerëzit mendojnë për këtë, kjo nuk është pa arsye të mirë. Nuk është një detyrë e lehtë për të vlerësuar optimizimin e motorëve të kërkimit, si një kosto përfundimtare për shërbimet e paguara SEO varet nga numri i arsyeve. Kostoja e SEO është gjithashtu e lidhur drejtpërdrejt me shpërblimet e mundshme, dhe industrinë ku dëshironi të promovoni biznesin tuaj. Një çmim për shërbimet e paguara SEO mund gjithashtu të ndryshojnë për shkak të madhësisë së optimizimit (globale, shteti, vendi, qyteti, qyteti ose mikro-zona). Ky faktor, natyrisht, do të ndikojë në çmimin e SEO për situatën tuaj unike.

paid seo service

Sot, do të doja të shihja përfitimet e kërkimit organik nëpërmjet optimizimit të motorëve të kërkimit për të dhënë një shpjegim të qartë për çështjen "Sa kushton shërbimet e paguara SEO?" Nëse jeni duke udhëhequr një ndërmarrje të madhe ose biznes lokal, ky udhëzues do t'ju ndihmojë të përcaktoni se çfarë duhet të kërkoni investimi juaj në kërkim organik.

Cilat faktorë mund të përcaktojnë koston e shërbimeve të paguara SEO?

Ekzistojnë tre variabla kryesore që duhet të marrin në konsideratë duke përcaktuar vlerën tuaj SEO. Para së gjithash, është një situatë (ku jeni bazuar në gjeografikisht), objektivat (cilat janë qëllimet tuaja të biznesit?) Dhe afatet kohore (sa shpejt doni të përmirësoni?). Të gjitha agjencitë SEO marrin parasysh këta faktorë, ndërsa llogarisin sa shumë shërbime të paguara SEO duhet të kushtojnë për biznesin tuaj. Kjo do të thotë që duke analizuar situatën aktuale të klientit, duke kuptuar objektivat e biznesit dhe duke përcaktuar afatet kohore të kërkuara, një kompani e optimizimit të motorëve të kërkimit mund të llogarisë një çmim. Për më tepër, kamari juaj i tregut do të përcaktojë një kosto të shërbimeve SEO të paguara. Nëse fitoni më shumë se 200 dollarë nga një marrëveshje me udhëheqjen e re, mund të prisni të paguani më pak se në qoftë se klienti juaj i ardhshëm është me vlerë 1000 dollarë. Ndërsa ekspertët SEO mendojnë mbi kthimin e investimeve, kamari juaj i tregut mund të rregullojë një çmim në të njëjtën masë. Çmimi mund të jetë më i lartë nëse një agjenci SEO do të përshtatej strategjinë e optimizimit me situatën unike dhe qëllimet e veçanta të biznesit.

Shpenzimet tipike për shërbimet e paguara SEO

Për t'ju ndihmuar të planifikoni buxhetimin tuaj, duhet të dini se sa do t'ju duhet të shpenzoni në shërbimet e optimizimit. Këtu është një studim i gamës së kostove sipas tre modeleve bazë të pagesave (mujore / kontratë / projekt).

Shërbimet e mbajtjes mujore kushtojnë përafërsisht $ 750 - $ 5,000 në muaj

  • . Këtu kostot për shërbimet e optimizimit mund të varen nga madhësia e nevojave të biznesit dhe shtrirja e shërbimeve të ofruara nga agjencia SEO. Kompanitë e vogla SEO që ofrojnë një sasi të kufizuar të shërbimeve të optimizimit kanë çmime më të volitshme sesa agjencitë dixhitale të plotë. Shumica e bizneseve paguajnë mes $ 2,000 dhe $ 5,000 për shërbimet mujore SEO.

    • Kontratë paguar shërbimin e shërbimeve SEO

    Një çmim për kontratë paguar shërbimet SEO është i ndryshueshëm. Uebfaqet e lançuara kohët e fundit dhe të sapoardhurit në sferën e marketingut dixhital zgjedhin shërbimet e kontratës SEO si një pikë hyrjeje. Ky lloj shërbimi ofron pronarët e faqeve të internetit me të gjitha teknikat bazë të optimizimit, analitikën dhe mbështetjen e vazhdueshme. Shërbimet e kontratës SEO mund të ndahen në shërbimet e marketingut të përmbajtjes (deri në $ 0,50 për fjalë), shërbimet e auditimit (nga $ 500 në $ 8,000 për një projekt), auditimi i profilit të lidhjes (nga $ 500 deri në $ 7,500 për projekt), dhe shërbimet SMM ($ 500- $ 3,500).

Çmimi i këtij lloji të SEO varet nga kompleksiteti i projekti dhe situata aktuale e internetit. Nëse një projekt i caktuar kërkon përvojë të veçantë dhe softuer optimizues, një indeks çmimi për shërbimet e paguara SEO rritet të paktën në 15%. Shumica e projekteve kushtojnë nga $ 1,000 në $ 30,000.

  • Konsultimi orë orë

Shërbimet e konsulencës orar SEO kushtojë nga $ 50 në $ 300 në orë Source .

December 22, 2017