Back to Question Center
0

Çfarë mund të më tregoni për një SEO për një kompani të menaxhimit të pronës?

1 answers:

Këto ditë, SEO është vendimtare për të gjitha llojet e bizneseve online dhe një agjenci online për menaxhimin e pronave nuk është një përjashtim. Nëse doni të rriteni kompaninë tuaj të menaxhimit të pronës, atëherë rekomandohet që të përfshini SEO në strategjinë tuaj të marketingut dixhital.

Në Semalt, ne jemi gjithmonë duke punuar në ide më të mira të marketingut për bizneset e menaxhimit të pronës. Sot, ne do të ndajmë teknikat më efektive për rritjen e SEO tuaj. Këto rekomandime do t'ju ndihmojnë t'i ktheni vizitorët e faqes suaj në drejtime të forta. Gjëja e parë për të cilën duam të flasim është faqja juaj e faqeve të para ose me fjalë të tjera artikujt e menysë tuaj të faqes së internetit

seo management company

. Mos harroni, ata duhet të jenë të pastër, të qartë dhe konciz. Mënyra më e mirë për të organizuar paraqitjen e faqeve të faqeve të para është ndarja e saj në katër elementë kryesorë të menusë. Specialistet e semalteve sugjerojne vendosjen e atyre qe vijojne ne ate faqe te pare:

  • Pronaret;
  • Qiramarrësit;
  • REALTOR Referime;
  • Shërbimet e Menaxhimit të Pronës.

Qëllimi kryesor këtu është rritja e trafikut tënd duke ulur ritmin e fryrjes dhe duke rritur kohën e kaluar në faqen tuaj. Ju duhet të kuptoni se ka dhjetra njerëz që vizitojnë faqen tuaj çdo ditë. Të gjithë ata duan që ajo të jetë tërheqëse dhe e lehtë për t'u naviguar. Kjo është arsyeja pse është jetësore t'u sigurojmë përdoruesve udhëzime të lehta. Mos harroni, nëse kanalizoni secilin përdorues në zonën e nevojshme të faqes, ka një probabilitet më të lartë se ata do të kalojnë më shumë kohë atje në vend që të lënë burimin tuaj.

Nëse dëshironi të përfshini elementë të tjerë të menusë, siç janë marrëdhëniet me mediat, kjo është në rregull. E vetmja gjë për të kujtuar: përpiquni t'i mbani ato artikuj në nën-menytë e tjera brenda faqes tuaj të internetit. Siç kemi përmendur më lart, faqja juaj e parë duhet të jetë aq e pastër dhe e lehtë për t'u naviguar, sa të jetë e mundur.

Struktura e URL Struktura

Zhvillimi i një strukture URL strategjike për të gjitha faqet e internetit është gjithmonë një vendim i madh. URL-të tuaj duhet të jenë të përmbledhura dhe përshkruese. Mbani në mend se kur URL-et tuaja kanë kuptim dhe reflektojnë vlerën e kompanisë suaj, motorët e kërkimit mund t'ju gjejnë më shpejt dhe merrni një nxitje të lehtë të SEO.

Fokusimi në faqen tuaj të uljes

Vlen të përmendet se shumica e mundësive tuaja të biznesit rrjedhin direkt nga kjo faqe. Prandaj, ju duhet ta bëni atë të shkëlqyer. Ekspertët e SEO përcaktojnë tre artikuj që duhet të keni në këtë faqe për ta bërë kompaninë tuaj të pronësisë të dalë nga turma. Këtu janë ato:

Titujt e optimizuar

Edhe pse kjo mund të duket e dukshme, do të habiteni sa faqe të uljes nuk kanë tituj, gjë që është e gabuar. Le të supozojmë se je një kompani e menaxhimit të pronës në Florida, atëherë titulli i optimizuar me SEO për faqen tënde të uljes duhet të jetë diçka si Agjencia e Menaxhimit të Pronave Florida.

Klientët tuaj të ardhshëm duhet të jenë në gjendje t'ju arrijnë menjëherë, prandaj sigurohuni që numri i telefonit të jetë i i dukshëm. Mos e fshihni atë, në vend që ta vendosni atë drejt nën titullin tuaj, në mënyrë që njerëzit të jenë në gjendje të lidhen me ju për pak sekonda.

Është e rëndësishme t'i jepni përdoruesve ndonjë mënyrë tjetër përveç telefonit që ata mund të lidhen me ju. Konsideroni formularin e kontaktit me 4-5 fusha. Pyesni vizitorët për informacionin bazë, kështu që është e lehtë për ta që të japin informacionin e tyre.

Ju mund të filloni të zgjeroni faqen e internetit të kompanisë suaj të menaxhimit të pronës tani me këto tre këshilla SEO. Pasi të jeni bërë me ta, mund të shkoni më tej duke shtuar dëshmi dhe duke futur agjencinë tuaj në video shpjeguese Source .

December 22, 2017