Back to Question Center
0

Si mund të përfitoj nga shërbimet e optimizimit të faqes?

1 answers:

SEO (search engine optimization) është një metodë efikase për të bërë një faqe interneti të dukshme në një SERP. Ky kompleks i procedurave optimizuese jashtë dhe në vend mundëson që pronarët e faqes të rangohen më lart në Google, Bing, Yahoo dhe motorë kërkimi të tjerë të popullarizuar. Sa më i lartë të renditet, aq më shumë trafik do të merrni. Trafiku i cilësisë do të thotë konvertim i lartë dhe shitje. Përfituesi më i mirë i përvojës merr punën me faqen tënde, aq më shumë shanse që ky përdorues do të konvertojë në ju që paguan konsumatorin. Pra, duke bërë optimizimin e motorëve të kërkimit të faqes, ju i jepni vlerë klientëve tuaj dhe ata në afatin e tyre japin vlerë për ju. Një optimizim i faqes së internetit përfshin hulumtuesit e tregut, auditimet online, përzgjedhjen e cilësisë së fjalëve, zhvillimin e strategjive të përmbajtjes dhe fitimin e lidhjes së lëngjeve. Të gjitha këto teknika janë bërë për të bërë klientët potencial të gjejnë burimin tuaj të internetit në mesin e miliona faqet e internetit të lidhura me vendndodhjen. Sipas të dhënave statistikore, rreth 90% e përdoruesve klikojnë lidhjet në faqen e parë të SERP-it pasi që ata mendojnë se këto fusha janë më relevante për pyetjet e tyre dhe kanë nivel të lartë të autoritetit. Dhe ata kanë të drejtë. Sipas algoritmave të Google, vetëm faqet e internetit me vlerë të lartë dhe me reputacion meritojnë të jenë në pozitën e parë në faqen e rezultateve. Pra, le të diskutojmë se cilat shërbime optimizimi mund të përmirësojnë prezencën në internet të faqes tonë dhe të marrin faqet tona në vendet e larta të Google.

website optimization services

Shërbime optimization Website

  • Analiza Konkurruese
Për të ndërtuar një fushatë SEO fitues , ju duhet të dini se si konkurrentët tuaj rriten biznesin e tyre në internet. Ju duhet të dini se cilat kompani në tregun tuaj të ngrohtë synojnë të njëjtat fjalë kyçe dhe të arrijnë klientët tuaj potencialë. Për më tepër, ju duhet të dini se çfarë taktikash optimizuese përdorin për të përmirësuar renditjen e tyre. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për ju të theksoni disa truket e dobishme për fushatën tuaj promocionale. Ju duhet të analizoni pikat e dobëta dhe të forta të konkurrentëve tuaj për të ditur se si të konkurrojnë me ta.

Një tjetër shërbim i rëndësishëm i optimizimit të faqes është kërkimi për fjalen. Është një element i fushatës suaj optimizuese që udhëzon të gjitha hapat e mëvonshëm. Për të ndërtuar një fushatë SEO fitimprurëse dhe për të synuar klientët tuaj potencialë, ju duhet të identifikoni fjalë kyçe relevante që përdoruesit mund të përdorin kur kërkojnë produktet ose shërbimet tuaja. Nëse kryeni një hulumtim cilësor të fjalëve, do të jeni në gjendje të gjeneroni një kthim të lartë të investimit. Sigurohuni që fjalë kyçe juaj nuk janë shumë konkurruese dhe bisht të gjatë për të qenë në gjendje të konkurrojnë me lojtarë afatgjatë SEO.

Ndërtimi Link është një pjesë thelbësore e optimization off-site

  • . Numri i burimeve që tregojnë faqen tuaj përcakton autoritetin dhe reputacionin e tij. Ju duhet të tërheqni lidhje cilësore për të përmirësuar renditjen tuaj të internetit. Sigurohuni që të vendosni lidhjet tuaja në fushat relevante dhe të lidhura me fushat tuaja të veçanta. Për më tepër, duhet të përfshini lidhje në përmbajtjen unike dhe të angazhuar për të nxitur përdoruesit të ndjekin faqen tuaj për më shumë informacion. Cilësia e ndërtimit dhe lidhjet përkatëse nga faqet e internetit të tjera është një proces i konsumueshëm dhe i ndërlikuar që kërkon përpjekje dhe durim Source .

December 22, 2017