Back to Question Center
0

Si të menaxhoni zhvillimin e Web dhe SEO në mënyrën më të mirë?

1 answers:

Kur promovimi online i faqes suaj është bast më shumë mbi trafikun organik si fuqia e lokomotivave, duhet të konsideroni diskutimin e mëposhtëm të shkurtër. Unë besoj se çdo fushatë nxitëse e rangimit në internet duhet gjithmonë të mbështetet në zhvillimin e duhur të Web dhe SEO, si në dorën e ngushtë. Le të përballen me atë - Search Engine Optimization është më shumë në lidhje me kërkimin fjalen, mbështetur me një strategji të duhur të marketingut përmbajtje - 1 mbps unmetered dedicated. Por ende ekzistojnë shumë aspekte teknike që vijnë shpesh pas skenës. Por veçanërisht ato çështje teknike po përcaktojnë çdo renditje në faqen e internetit në listën e SERP-ve. Unë do të thotë që kur bëni SEO tuaj, ju gjithmonë duhet të konsideroni procesin e duhur të kodimit për çdo faqe web tuaj, që nga fillimi.

Gjëja e parë që duhet bërë për të dy faqet e internetit, dhe zhvillimin SEO, është që të sigurohet çdo seksion i faqes suaj të internetit është së paku i qasshëm për indeksim, dua të them asgjë për të bllokuar robotët zvarritës nga "leximi" i çdo pjese të të dhënave të përmbajtjes suaj. Duke vepruar në këtë mënyrë, unë rekomandoj përdorimin e komandës "Fetch" në seksionin Zvarritje të Google Search Console për të kontrolluar pamjen fillestare të faqes suaj, nga këndvështrimi i motorëve të kërkimit. Këtu ekziston vetëm një sugjerim kryesor - përpiquni të mbani gjithçka në formatin HTML, thjesht mos përdorni Flash ose Silverlight për faqet tuaja të internetit me rëndësi thelbësore. Nëse gjithçka duket e drejtë dhe faqja juaj është e paktë e indeksueshme, më poshtë do të shihni disa këshilla të shkurtra për një përvojë më të mirë të përdoruesit, si dhe një renditje potencialisht më të lartë që do të jepet nga motorët e kërkimit.

URL-të e faqes suaj janë elementë të rëndësisë thelbësore, si në lidhje me zhvillimin e Web dhe SEO, dhe për një përvojë më të mirë të përdoruesit. Bëni URL-të tuaj aq të lehtë sa të jetë e mundur që të "kuptohen" nga robotët e kërkimit, si dhe të lexohen nga përdoruesit e vërtetë. Zbrisni të gjitha të dhënat e panevojshme të URL-ve, të cilat mund të sjellin konfuzion ose te vetë Google ose tek njerëzit që vizitojnë faqet tuaja të uebit. Nga njëra anë, që nuk ka optimizim për URL-të tuaja, do t'i bëjë njerëzit më pak gjasa të klikojnë, për të mos thënë të ndajnë atë. Në të njëjtën kohë, motorët e kërkimit mund të duken të përballen me vështirësi të caktuara kur "kuptojnë" rëndësinë e saj ndaj një fjalen të veçantë. Duke marrë parasysh një faqe interneti të duhur dhe zhvillim SEO, merrni URL-të tuaj të optimizuara nga parametrat e mëposhtëm:

  • Çdo web URL faqe duhet të jetë sa më e shkurtër dhe informative sa të jetë e mundur. Unë rekomandoj që URL-të tuaj të futni vetëm me fjalë kyçe ose fraza të duhura dhe të përshtatshme, për t'u përshtatur në mënyrë ideale me temën e faqes suaj.
  • Asnjëherë mos i keni URL-të tuaja të mbingarkuara me fjalë kyçe, mbajeni rrugën e indeksimit sa më qartë që është e mundur. Duke bërë kështu, mos harroni të përjashtoni fjalët e ndalura me çdo kusht (të tilla si ato më të shpeshta: "a", "", "", "", "etj. )
  • Gjithmonë përdorni vizatime për të ndarë sekuencën e formulimit në URL-të tuaja. Harrojeni për nënvizime, pasi motorët e kërkimit vështirë se i njohin ato. Kjo natyrisht sjell disa vështirësi të mprehta potenciale për zvarritje dhe indeksim.
  • Mbajeni rendin e djathtë të frazës kyçe duke vendosur fjalë kyçe me rëndësi thelbësore më afër fillimit të çdo URL. Mos harroni, se sipas logjikës së tyre, botët e motorëve të kërkimit po vënë theksin më të madh tek ato fjalë që do të jenë çelësat e nisjes.

Nga rruga, do të kishte një arsye tjetër për ju që të mbani URL-të tuaj sa më të shkurtër të jetë e mundur, i. e. , duke ruajtur dhe rritur peshën totale të fjalë kyçe tuaj në URL. Në të njëjtën kohë, megjithatë riformatoni URL-të tuaja natyrisht, sikur të ishin pjesë e shkrimit të përmbajtjes suaj. Duke bërë kështu, ju do të merrni ndonjë spam ose probleme me cilësi të ulët të përmbajtjes reduktohen në minimum.

December 22, 2017