Back to Question Center
0

Pse duhet ta mbështes optimizimin e kërkimit të faqes sime me video marketing SEO?

1 answers:

Shumë shpesh kërkon shumë kohë dhe punë për të parë edhe shenjat e hershme të SEO që jep rezultatet e para. Si të krijoni një rritje më të fortë? Ju duhet të mbushni strategjinë tuaj të optimizimit të kërkimit në këmbë me disa plane veprimi për të tërhequr vëmendjen tek audienca e vërtetë dhe nga crawlers kërkimi. Pra, pse të mos provoni disa skema të marketingut SEO video? Duket sikur një kombinim perfekt për t'u adresuar më shumë klientëve potencial, duke mbajtur dhe zhvilluar dishepujt ose lexuesit ekzistues tuaj, apo jo? Gjithsesi, unë besoj se deklaratat e mëposhtme në lidhje me përdorimin e SEO dhe video marketingut do të jenë të dobishme për një konsideratë të arsyeshme. Çuditërisht, por tani YouTUbe është bërë motori më i popullarizuar i kërkimit në botë, duke ndjekur Google, dhe kështu duke lënë shumë prapa përpjekjeve të përbashkëta të Bing dhe Yahoo. Çfarë do të thotë? Asgjë në të gjitha, përveç faktit që njerëzit thjesht pëlqejnë shikimin e videove. Pra, pse nuk duhet të jetë një ide e shkëlqyer për të futur faqet e tua në uebfaqe me disa përmbajtje video të dobishme apo të këndshme? Jo vetëm për një përvojë të shëndoshë të përdoruesit, por për konvertim më të madh. Sipas vlerësimit më të fundit të hulumtimit, trajtimi i një fushate të duhur email, të mbështetur me video marketing SEO mund të rrisë audiencën tuaj potenciale që vjen përmes abonimit të email-it prej 51%. Njerëzit thonë se përfshirja e faqes tuaj të uljes me një video cilësore duket edhe më premtuese, duke pasur një rritje gati dyfish në konvertim. Siç është përmendur tashmë, objektivi kryesor i vetë Search Engine Optimization është që të vazhdojë të pompojë më shumë konvertime, duke marrë drejtime cilësore. Kjo është arsyeja pse unë ndihem i lirë të aplikoj për të paktën mjetet parësore të SEO marketingut tashmë për dy vjet, dhe definitivisht nuk pendohem kurrë të bëj. Një nga qëllimet më të rëndësishme afatgjata të SEO është ruajtja dhe forcimi i autoritetit të markës tuaj, si dhe vetëdijesimi i klientit për biznesin tuaj në lidhje me internet. Në këtë mënyrë, që kanë të bëjnë me SEO marketing video mund të ndihmojë për të përforcuar pozicionet tuaja aktuale për më shumë. Duke pasur një përmbajtje të mrekullueshme videoje tërheqëse për audiencën e synuar do të thotë që faqja juaj e internetit të bëhet një lider në tregun e ngrohtë tuaj, duke ofruar më shumë informacione të dobishme dhe gjithmonë relevante, si dhe duke iu përgjigjur pyetjeve më të shpeshta të përdoruesve. E gjithë kjo do t'i kthejë vizitorët tuaj të rastit, të paktën në ndjekës të devotshëm, për të mos thënë klientët e vërtetë.

Lini kundërshtarët tuaj prapa, ngasin faqen tuaj me SEO video marketing

Konkursi modern online zakonisht është i ngushtë, si shumë të ndryshme pronarët e bizneseve po luftojnë për të njëjtat niches ose audiencat e synuara, kështu bast në shumë të ngjashme, për të mos thënë fjalë kyçe të ngjashme dhe fjali kryesore. Por tani ndikimi në rritje i përmbajtjes video e bën atë të shfaqet në krye të SERP-ve, dorë më dorë me përmbajtjen e tekstit origjinal. Kjo është arsyeja pse mos humbisni këtë mundësi të shkëlqyeshme për të mundur kundërshtarët tuaj, të paktën ata që ende marrin pa SEO video marketing. Vetëm të paguani pak kohë dhe përpjekje për një përmbajtje video emocionuese dhe të vlefshme, jo për atë blog ose infografik që do ta jepni këtë javë, për shembull Source .

December 22, 2017