Back to Question Center
0

Sa e dobishme është Search Engine Optimization për biznesin, veçanërisht në aspektin e projektit të vogël të anijeve në rënie?

1 answers:

Sot, gjithnjë e më shumë njerëz po bëjnë blerjet e tyre duke përdorur fuqinë dhe komoditetin e madh të internetit. Kjo është arsyeja pse dropshippers janë bërë vendet më të njohura për të bërë një marrëveshje në internet dhe për të marrë pothuajse çdo send që kërkoni. Dhe tani shumica e blerjeve të tilla bëhen edhe më të thjeshta, pasi njerëzit po përdorin motorët e kërkimit për të hyrë në një pyetje fjalësh, dhe më në fund, të gjejnë atë që ata kanë nevojë. Dhe këtu vjen sfera e SEO! Por si t'i shfrytëzoni ato mundësi pothuajse të pafundme të Search Engine Optimization për biznesin që po konkurroni në një mënyrë të anulimit të rënies? Unë rekomandoj që të shikoni shkurtimisht këto sugjerime themelore më poshtë. Unë shpresoj se ata do të ndihmojnë shumë projekte rënie të anijeve për të mbijetuar në botën e konkurrencës së dhunshme të tregut që nga fillimi. Këtu ata janë!

Para së gjithash, duke bërë Search Engine Optimization për biznesin, ju jeni rekomanduar për të kryer kërkimin e duhur fjalen fjalen. Dua të them këtu që do të duhet të mendoni për disa fjalë dhe fraza të cilat janë më të përshtatshme për biznesin tuaj, si dhe ka shumë të ngjarë që përdoruesit të përdorin një pyetje kërkimi kur kërkojnë produktet ose shërbimet. Qëllimi është të gjejë ekuilibrin më të shëndoshë midis popullaritetit dhe vetë konkurrencës në vend. Unë do të thotë që mund të ketë një numër të kërkesave të kërkimit si "macbook pro 13", por dukshëm më pak ato si "çmimi më i mirë për ekranin e zi macbook pro 13". Vetëm mbani në mend kur zgjedhni fjalë kyçe të bishtit të gjatë për përmbajtjen e faqes suaj të internetit.

Keni një përmbajtje të ngurta për efekt kumulativ

Mos harroni - përmbajtja juaj është mbreti. Asnjëherë mos skill kohën tuaj në përpjekjet për të krijuar një përmbajtje me cilësi të lartë, të pasura me fjalë kyçe të gjatë bisht. Ideja është mjaft e thjeshtë - vetëm duhet të keni përmbajtjen tuaj si informative (të lexuar - të dobishme) për vizitorët që të jetë e mundur. Të vepruarit në këtë mënyrë, mos ngurroni të futni përmbajtjen tuaj të uebfaqes me veçori të ndryshme multimediale të përdorshme si videot YouTube. Kjo do t'ju japë vizitorëve një pjesë të këshillës së mirë, tutorial, ose përshkrimin e produktit dhe udhëzimet, duke çuar në rezultatet më të larta komerciale. Në të njëjtën kohë, mbani në ndjekje atraktivitetin e përmbajtjes tuaj, veçanërisht nga këndvështrimi i motorëve të kërkimit. Duke bërë kështu, mos harroni se do t'ju duhet që të vlerësoheni nga crawlers e kërkimit, të merrni më të mirë të indeksuar prej tyre, dhe kështu të renditeni më i lartë në rezultatet e kërkimit të Google. Kjo është rruga e drejtë për biznesin e anijeve në internet, që ndodhen kudo në botë. Një nga aspektet më të rëndësishme të Search Engine Optimization për biznesin është një proces i ndërtimit të lidhjes

Punët e duhur për ndërtimin e lidhjes .

Kjo do të thotë që ju duhet të keni një sërë lidhjesh cilësore që lidhin faqen tuaj me burimet e tjera në internet për të fituar më shumë vizita, duke rritur kështu trafikun tuaj, duke ngritur pozicionin tuaj të tanishëm në rezultatet e kërkimit të Google dhe duke dhënë një rrjedhë më të madhe të klientëve të pazhvilluar. konvertuar në ato reale. Mos i krekosni përpjekjet për të bërë postime në forume, video të ngarkuara kohët e fundit në YouTube dhe lidhje të ndryshme të mediave sociale. Ata mund të bëhen një mjet definitivisht efikas nëse përdoren me mençuri. Sa për mua, unë rekomandoj punësimin e ekspertëve për të bërë këto vepra për ju të paktën nëpër fazat më të hershme të zhvillimit të biznesit tuaj. Cilado qoftë detyra juaj, ju nuk do të zhgenjeheni, unë jam i sigurt.

Në fund të fundit, përfitimet reale të Search Engine Optimization për biznes nuk mund të përshtaten në vetëm dy ose tre paragrafë Source . Por unë shpresoj se udhëzimet e mia të shkurtra do të ndihmojnë disa rishtar dropshippers të mjaftueshme, kështu që unë do të them lamtumirë këtu!

December 22, 2017