Back to Question Center
0

Cila është mendimi i përsosur për ndërtimin e një fushate marketingu në internet?

1 answers:

Çdo herë që do të dëshironit të promovoni biznesin tuaj në internet ju duhet të bëni një fushatë fitimprurëse në internet. Nuk ka kuptim nëse doni të promovoni një projekt të nisur kohët e fundit ose të përmirësoni dukshmërinë online të një sistemi të qëndrueshëm, në të dy rastet ju duhet të filloni me fushatën tuaj të marketingut në internet. Është mënyra e përkryer për të tërhequr klientë të rinj dhe për të marrë një rrjedhje të vazhdueshme të trafikut në domenin tuaj. Marketingu përbrenda është një teknik efektiv promovues që i referohet krijimit të përmbajtjes së internetit cilësore që do të tërheqë vëmendjen e përdoruesve dhe do t'i tërheqë ato me informacionin që mund të ndihmojë në zgjidhjen e çështjeve të tyre. Punon shumë më mirë se thirrja e ftohtë dhe llojet e tjera të promovimit në linjë dhe ndërveprimit me audiencën e synuar. Për të pasur sukses në botën online dhe për ta bërë biznesin tuaj të begatë, duhet të përdorni të gjitha kanalet tuaja digjitale, të tilla si faqja e internetit, blogja, llogaritë e mediave sociale ose lista e-mail. Të gjitha këto kanale do t'ju ndihmojnë të targetoni klientët tuaj të mundshëm dhe t'i ktheni ato në ato të rregullta.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa këshilla thelbësore se si të zhvillojmë një strategji efektive të marketingut përbrenda për të bërë biznesin tuaj online të begatë dhe të dyfishoni të ardhurat tuaja.

Udhëzime për të krijuar një fushatë efektive të marketingut në Internet

Ju duhet të filloni të zhvilloni fushatën tuaj të marketingut online me vendosjen e qëllimeve të zgjuara. Ekzistojnë pesë objektiva kryesore për secilën biznes - specifike, të matshme, të arritshme, realiste dhe të lidhura me kohë.

Është e rëndësishme të njihni qëllime realiste dhe të arritshme për biznesin tuaj në internet përpara se të filloni të ndërtoni një plan marketingu. Nëse keni ide jorealiste ose të paqarta, ata kurrë nuk do të vijnë e vërtetë dhe do të jeni të zhgënjyer dhe nuk mund të përqendroheni në përfitimet që keni marrë tashmë.

Kjo është arsyeja pse qëllimet tuaja duhet të mbështeten në të dhënat aktuale analitike të internetit. Metrics juaj e internetit do t'ju ndihmojë të përcaktoni aspektet praktike të qëllimit tuaj përfundimtar.

Si rregull, jo të gjithë klientët krijohen të barabartë

  • . Ju duhet të përqëndroheni tek ata që do të gjejnë vlerë në produktet ose shërbimet tuaja dhe me shumë gjasa do të bëheni kryesorë. Mos e humbni kohën tuaj në klientët një herë që vijnë në burimin tuaj të internetit herë pas here. Për të ndërtuar një fushatë fitimprurëse të marketingut në internet, ju duhet të synoni vetëm një lloj të caktuar klientësh. Për të kuptuar se cilët janë klientët tuaj potencialë, ju duhet të specifikoni të dhëna për to. Për shembull, sfondin e tyre, demografinë dhe identifikues të tjerë të veçantë. Vendosni të gjitha këto detaje për të parë pamjen e përgjithshme të audiencës suaj të synuar. Duke bërë këtë, ju do të kuptoni problemet dhe nevojat e tyre.

Kështu që ju keni identifikuar klientët tuaj të mundshëm janë dhe çfarë problemesh kanë, tani është koha për t'i pajisur ata me një ofertë të synuar për t'i tërhequr ato. Ju duhet të krijoni një përmbajtje relevante për përmbajtjen tuaj të mundshme të konsumatorëve për të zgjidhur problemet e tyre dhe t'i bëjë ata besnikë markës suaj. Duke krijuar një përmbajtje cilësore, ju udhëzoni vizitorët tuaj të internetit në fazën e ardhshme të gypave të shitjeve. Ju mund të ofroni një video si-për ose udhëzues hap-pas-hapi për të më tej ata në udhëtimin e blerësit të tyre Source .

December 22, 2017