Back to Question Center
0

Përgjigje të shpejta për pyetjet tuaja më të shpeshta SEO

1 answers:

Për të bërë faqen tuaj të dukshme në SERP, ju duhet të dini pak më shumë se vetëm një përkufizim termi optimization engine search dhe se si ajo mund të ndikojë në renditjen tuaj. Për të ndërtuar një fushatë fitimprurëse fitimprurëse ose për të monitoruar punën e ekspertëve tuaj SEO, ju duhet të merrni njohuri më të thella për parimet dhe teknikat e optimizimit të faqes së internetit. Pra, le të flasim për gjërat thelbësore SEO shumë fillestar kanë pyetje në lidhje me rrugën e zhvillimit të internetit, por nuk e di se kush të kërkojë sqarime.

  • Çfarë është dallimi në mes të kërkimit organik dhe të paguar?

Rezultatet e kërkimit Pais ose inorganik janë ato që shfaqen në faqen e TOP të SERP dhe kanë shenjën "Reklama. "Në disa raste, këto rezultate mund të shfaqen edhe në anën e faqes SERP. Këto janë fushat që reklamuesit paguajnë për të dalë në krye të motorëve të kërkimit të ndryshëm për pyetjet relevante të përdoruesit. Për të shkuar në kërkim me pagesë, nuk duhet të kryesh një fushatë optimizimi. Çdo gjë që ju nevojitet është të paguani për klikimin e secilit përdorues në reklamën tuaj. Ky lloj i paguar i reklamës quhet pay-per-click reklamat dhe përdoret për të tërhequr vizitorë të rinj nga kërkimi dhe për të rritur normën e klikimeve.

Kërkimi organik ose jo i pagueshëm i referohet rezultateve organike që shfaqen në motorët e kërkimit përmes optimizimit të faqes së internetit. Një burim i uebit që vendoset në krye të kërkimit organik mund të dallohet nga relevanca, cilësia dhe SEO-mirëdashësi. Një faqe interneti me renditje të lartë duhet të zhvillohet sipas të gjitha standardeve të motorëve të kërkimit. Duke udhëhequr në kërkimin organik, rritni shanset tuaj për të përmirësuar vetëdijen tuaj të markës dhe për të tërhequr trafik cilësor që do të shndërrohet në shitje.

  • Sa duhet të paguaj për shërbimet SEO?

    Shërbimet e optimizimit të shërbimit të kërkimit mund të ndryshojnë në mënyrë dramatike në varësi të llojit të biznesit tuaj, vendndodhjes suaj të tregut dhe madhësisë së optimizimit (vendas, vend, global). Për më tepër, një çmim varet nga autoriteti dhe reputacioni i ofruesve të shërbimeve të optimizimit. Nëse është një agjenci e marketingut dixhital e njohur në botë, atëherë ndoshta një kosto e shërbimeve të tyre do të jetë më e lartë se çmimi mesatar i tregut. Sidoqoftë, të gjitha investimet tuaja do të paguhen me shpatë. Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet të jeni skeptik në lidhje me çmimin e fushatës së optimizimit të cilësisë.

    Mos bien për kompanitë që ofrojnë SEO me çmime shumë të volitshme. Në shumicën e rasteve, ka një qasje joprofesionale dhe mashtrime prapa saj. Zakonisht, këto kompani përdorin teknika SEO të zezë për të arritur një rezultat të shpejtë. Megjithatë, kjo mund të çojë në uljen e ndëshkimeve dhe renditjeve të Google. Sapo të filloj SEO, sa duhet të pres që të kontrolloj rezultatet e para pozitive?

SEO është një procedurë që kërkon kohë dhe kërkon kohë dhe përpjekje. Nuk mund të zbatohet brenda natës. Duhen 6-9 javë për të zbatuar të gjitha strategjitë thelbësore SEO dhe disa muaj pasi të gjitha ndryshimet janë të dedikuara për përditësimet e marketingut. Crawlers motor kërkimi duhet disa kohë për të analizuar dhe indeksuar ndryshimet tuaja në faqen e internetit për të marrë faqen tuaj në pozicionin më të lartë në SERP. Në varësi të vendndodhjes suaj të tregut, madhësisë së faqes dhe cilësinë e optimizimit, ajo zgjat nga 6 deri në 9 muaj për të filluar të vëzhgojë rezultatet e para pozitive të SEO Source .

December 22, 2017