Back to Question Center
0

Janë shërbime SEO me kosto të ulët për biznesin e vogël të sigurt?

1 answers:

Ndërsa "çmimi i ulët SEO = rrezik" është më tepër një mit se një deklaratë e vërtetë, rastet e SEO keq për një çmim të lirë nuk është e pazakontë. Bizneset e vogla mund të lidhen veçanërisht me këtë problem, pasi shumë agjenci SEO me kosto të ulët zakonisht i drejtojnë ato dhe ndërmarrjet lokale dhe shumë nga ofertat e tyre janë shumë tërheqëse për dyqanet elektronike dhe faqet që përpiqen të promovojnë në hapa shumë konkurrues. low cost seo services for small business

Pas këtyre SEO çmim të ulët ofron verbërisht mund të çojë në këto pasoja:

  • Dënimi për shkak të Black Hat SEO. Shumë agjenci SEO që me vetëdije thyejnë udhëzimet e Google me fjalë kyçe, spekulime, tekste të fshehura, porta dhe praktika të tjera të këqija zakonisht ofrojnë çmime të ulëta për shërbimet e tyre. Kjo është pjesë e kurthit të tyre: ata premtojnë një nxitje të fuqishme me një kosto atraktive dhe sigurojnë nxitjen e premtuar. Një politikë e tillë i sjell ata shumë pronarë të vendeve të papërvojë që nuk janë në dijeni se rritja e renditjes së fituar përmes Black Hat SEO është e përkohshme dhe rënia e madhe është e pashmangshme.
  • Stagnimi. Ndonjëherë, ju gjeni shërbime SEO me kosto të ulët për bizneset e vogla apo kompanitë e mëdha që nuk janë Black Hat. Në vend të kësaj, ato janë të kufizuara në opsionet e promovimit dhe të gjitha hapat kryhen nga një ekip i papërvojë. Prandaj, pasi të keni arritur një pikë të caktuar, fushata juaj vetëm ngrihet atje kur kuratorët tuaj SEO nuk dinë ku të shkojnë nga këtu. Gjithashtu ata thjesht nuk mund të kenë mjetet për të avancuar, si çmim i ulët = paga e ulët.
  • Cilësia e ulët e përmbajtjes. Përmbajtja luan një rol kryesor në optimizimin e fjalë kyçe, ndërtimin e lidhjeve dhe rritjen e shkallës së konvertimit. Megjithatë, nëse përmbajtja juaj nuk është relevante, unike apo interesante për t'u lexuar, futja e fjalë kyçe dhe lidhjeve nuk do të rrisë renditjen tuaj. Për fat të keq, copywriting përfshirë në shërbimet me kosto të ulët SEO për biznesin rrallë nënkupton kërkime dhe redaktime pasi që një ekip i tillë zakonisht nuk ka shkrimtarë me përvojë. Prandaj, mos prisni rezultate të mëdha nga përmbajtja që keni paguar 10 $.

Ky informacion nuk do të thotë që ju duhet të shmangni "të përballueshme" dhe "të lirë" SEO me çdo kusht. Çfarë duhet të bëni është që të jeni të vetëdijshëm për rreziqet e përfshira kur kërkoni shërbime SEO me kosto të ulët për biznesin tuaj të vogël. Të përballueshme nuk është gjithmonë e barabartë të lirë, dhe politika e shëndoshë e çmimeve nuk është sinonim i scam. Ndërsa ka agjenci të këqija, të cilat shkatërrojnë reputacionin e firmave SEO, ne do t'ju ndihmojmë të gjeni dallimet.

low cost seo for small business

Cheap vs përballueshme: çfarë është ndryshimi?

Është e mundur për të gjetur SEO të mirë për një çmim adekuat nga një mori të agjencive me cilësi të ulët. Ju nuk duhet të jeni një mësues feje SEO ose të keni një detektor gënjeshtër në dorë. Një hulumtim i plotë është më se i mjaftueshëm.

  • Hartoni një listë të agjencive SEO, të cilat ofrojnë ndihmë profesionale me çmim të ulët për bizneset e vogla online;
  • Krahasoni kostot e tyre dhe gamën e shërbimeve që ato ofrojnë për atë çmim;
  • Shikoni mënyrën se si e promovojnë veten: nëse premtojnë rezultate të shpejta dhe mbivlerësojnë, premtimet e tyre mund të jenë të mira për asgjë;
  • Shih nëse të gjitha agjencitë kanë një portofol. Kaloni kompanitë pa një. Pastaj studioni projektet që firmat kanë punuar për të vlerësuar ekspertizën e tyre. Ju gjithashtu mund të vizitoni faqet që agjencitë e kanë bërë SEO për të parë se sa mirë ata bëjnë kundrejt konkurrentëve të tyre.
  • Kontaktoni ekspertët e secilës agjenci dhe shikoni se çfarë lloj përshtypjeje ata bëjnë, pavarësisht nëse janë të bindur dhe miqësorë apo të fshehtë, të paqartë dhe me ngut për t'i bërë të bleni produktet e tyre. U kërkoni atyre pyetje që do të zbulonin njohuritë e tyre për udhëzimet e Google, procesin e promovimit dhe teknikat SEO. A janë ata të shpejtë t'ju premtojnë rezultatet edhe pa kërkuar më shumë për faqen tuaj? A theksojnë ato për sasinë dhe rezultatet afatshkurtra?
  • Studioni sfondin dhe bio të kompanisë. Ndërsa agjencitë me 5 vjet përvojë janë të preferueshme, mos u ngut për të hedhur firmat 1-3 vjeçare larg. Shumë kompani të reja janë themeluar nga ekspertët që kanë qenë në biznes për 10 vjet. Kjo pikë duhet gjithashtu të përmendet në bio dhe blogun e kompanisë nëse ka një.
  • Kontrolloni komente. Zakonisht, të gjitha kompanitë e besueshme vendosin shqyrtimet e tyre në faqen e tyre ose kanë një llogari në faqet e internetit të rishikimit për t'i lejuar përdoruesit të lënë komentet dhe t'u përgjigjen asaj. Nëse një agjenci, e cila ofron shërbime SEO me kosto të ulët për biznesin e vogël në internet, shmang bashkëveprimin me komentet, ndoshta nuk është e sigurt për t'u marrë me to.

Në ditët e sotme, kompanitë SEO vijnë në një larmi të madhe dhe i qasen politikave të tyre të çmimeve ndryshe. Prandaj, në vend që të largohesh menjëherë nga skuadrat SEO, të cilat ju ofrojnë zgjidhje të lira, bëni hulumtimin tuaj dhe shihni ekuilibrin e vërtetë të çmimit dhe cilësisë Source . Të tjera rrugë që ju mund të humbni disa marrëveshje amazing!

December 22, 2017