Back to Question Center
0

Si të kombinoni dizajnin e faqes dhe Search Engine Optimization?

1 answers:

Më së shpeshti, kur nisni një kornizë të re për praktikisht çdo biznes në internet, pjesa më e madhe e konsideratës shpesh përcaktohet në hartimin e faqes dhe Search Engine Optimization (SEO). Le të ballafaqohemi me atë - të kesh një dizajn tërheqës, miqësor dhe profesional të uebit janë çështjet kyçe kur është fjala për sigurimin e qasjes së lehtë dhe të dobishëm të vizitorëve. Por, çka nëse them se të gjitha këto punë të vështira në hartimin e faqes mund të humbasin vetëm pas të gjitha? Çka nëse përdoruesit e internetit nuk do të respektojnë kurrë një faqe të tillë të shfaqur në listën e lartë të SERPs nga Google? Kjo është arsyeja pse më poshtë do të diskutoj rëndësinë parësore të bashkëpunimit më të ngushtë për veprat tuaja në hartimin e faqes së internetit me Search Engine Optimization gjithmonë që vijnë dorë më dorë. Çdo website design search engine optimization fillon me vënien e të gjithë përmbajtjen tuaj vizuale në përputhje me algoritme kërkimi

website design search engine optimization .

Unë do të thotë marrjen alt tags për çdo imazh që ju jeni duke vendosur në faqet tuaja web. Gjë është se shumica e motorëve të kërkimit (si dhe vetë Google) nuk janë në gjendje të "lexojnë" përmbajtjen vizuale përveç nëse çdo foto është ngulitur me përshkrimin e nevojshëm me shkrim. Për më tepër, duke pasur faqen tuaj te internetit të mbingarkuar me imazhe shumë të mëdha, patjetër do të ngadalësoni shpejtësinë tuaj të përgjithshme të ngarkimit, duke bërë kështu keq për renditjen tuaj më të lartë në SERP. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që të zvogëlohet përmbajtja vizuale duke kujtuar udhëzimet kryesore të SEO kur zgjedhni emrat për imazhet dhe përfshirjen e tyre me fjalëkalimet e duhura që klientët tuaj potencialë kanë më shumë gjasa të përfshijë në pyetjen e kërkimit.

Në ditët e sotme, pajisjet portative përdoren për shfletimin e Internetit gjithnjë e më shpesh. Duke pasur parasysh se numri gjithnjë e më i madh i blerësve potencialë po kërkon produktet ose shërbimet që u nevojiten nëpërmjet smartfonëve dhe tabletave, dizenjimi i uebit miqësor për celularin i është dhënë tani renditjes më të lartë në SERP. Pra, Google ka filluar të penalizojë ato faqe që funksionojnë pa një grup të përshtatshëm të funksioneve të përshtatura për përvojën më të mirë të shfletimit nëpërmjet pajisjeve portative. Kjo është arsyeja pse është një ide e arsyeshme që gjithmonë të mbani dizajnin tuaj të përgjegjshëm të uebfaqes duke ruajtur Search Engine Optimization në të njëjtën kohë. Duke vepruar kështu, mos harroni të siguroheni se përmbajtja juaj është gjithashtu e përgjegjshme ndaj kërkesave zanore. Përveç kësaj, rekomandohet nga ekspertët që të kenë disa seksione të mirë optimizuar FAQ të inkorporuara në çdo faqe web të juaja. Mbani mend, këto shërbime tashmë janë bërë DUHET të plotësojnë nevojat e kërkesave aktuale për kërkimin e zërit. Puna në URL tuaj

Këtu vjen një opsion shtesë për të sjellë një përmirësim më të madh në hartimin e faqes tënde dhe Search Engine Optimization

. Unë do të thotë që ju duhet të paguani një vëmendje të saktë kur zgjedh emrin e domain. Duke pasur parasysh që tashmë keni një, ju këshillojmë të aplikoni për emra miqësorë të Google për çdo faqe të faqes suaj. Keni çdo URL dhe titull faqe të riformuar për të mbajtur përshkrimin përkatës të pasur me fjalë kyçe dhe fraza të synuara. Duke bërë kështu, do të arrini një përmirësim të shkëlqyeshëm për përdoruesit për hartimin e faqes suaj, me Search Engine Optimization që të shërbejë për të qenë më tërheqës për një indeksim më të mirë nga bots zvarritëse të Google Source .

December 22, 2017