Back to Question Center
0

4 Taktika bindëse për marketing dixhital për të rritur performancën tuaj - Shqetësimet e ekspertëve

1 answers:

Marketingu dixhital përfshin reklamimin e postës elektronike, SEO, reklamimin online, mediat socialedhe dizajnin e internetit. Kjo paraqet një sfidë për pronarët e bizneseve lokale që vetëm duan të tërheqin më shumë shikime në faqet e tyre. Në mënyrë tipike, këtosipërmarrësit janë shumë të zënë për të studiuar për mënyrat më të mira të marketingut për bizneset e tyre.

Në këtë drejtim, Nik Chaykovskiy, menaxheri i suksesshëm i suksesit të klientëve të Semalt ,përpunon strategjitë e rëndësishme të marketingut digjital që çdo biznes mund të miratojë në vitin 2017 - wayfarer preto e vermelho. Pronarët e bizneseve lokale si avokatët, dentistët,mjekët dhe restauruesit do të gjejnë strategjitë jashtëzakonisht të dobishme.

1. Mbani në mend, faqja juaj është një "mustang" e konvertueshme.

Çdo aspekt i marketingut dixhital duhet të nxisë trafikun e internetit SEO nëfaqen e internetit të biznesit. Kjo duhet të konsiderohet shumë e rëndësishme. Shumë uebfaqe u krijuan me një dizajn të papërgjegjshëm që do të thotë se ata janëduke sfiduar për të lundruar në pajisje të tilla si celular dhe duken të çuditshme. Hulumtimet tregojnë se mbi 43% të trafikut të klientëve dalin nga celularëtpajisjet me figurën e parashikuar për të rritur. Kështu, një vend biznesi duhet të jetë tërheqës me një lundrim të lehtë në pajisjet mobile. vizitorëtduhet të jetë në gjendje të klikojë në një adresë emaili ose një numër telefoni për të kontaktuar pronarin ose menaxhimin e biznesit. Përveç kësaj, nëse klientët kanëpër të shkruar kontaktin, atëherë një kompani ka të ngjarë të humbasë ato tek konkurrentët me faqet që janë të optimizuara në celular. Ideja, pra,është që të konvertohen vizitorët në një emaili, telefonatë ose në këmbë.

2. Ekzekutoni "përgjigje të pasura" në faqen e internetit.

Njerëzit tani po ndryshojnë se si përdorin Google. Vizitorët nuk duan mëshikoni për informacione, por preferoni Google të përgjigjet në pyetjet e tyre. Si një kompani, Google ka investuar në këtë mundësi duke prezantuar"përgjigje të pasura" në algoritmin e kërkimit dhe përmirësimin e përvojës SEO. Kjo siguron rezultate më të sakta. Në këtë drejtim, çdo biznes lokalpronari ka pyetje të zakonshme që shpesh u përgjigjen klientëve. Kështu, do të ishte e shkëlqyer për të zbatuar përgjigje të pasura në një faqe interneti të biznesittë tilla që ato të shfaqen së pari kur u bëhen pyetje nga Google.

3. Shfrytëzoni mediat sociale me maturi.

Me sa duket, shumica e bizneseve lokale mbërrijnë kur vendosin për kanalet socialepër të përdorur dhe si duhet të bëhet postimi. Një rregull i rëndësishëm është të kuptoni bazën tuaj të konsumatorëve. Mediat sociale nuk janë një koncept i ri. Për të akorduarklientët tuaj, filloni me ekspertë të tjerë të medias sociale. Për më tepër, vendosja në mediat sociale thjesht është duke krijuar një zë për biznesinpërveç komunikimit me klientët besnikë. Kështu, një sipërmarrës duhet të jetë i kujdesshëm për të shmangur mbingarkimin e faqes me promovime dhe specialitete.

4. Mbeten të fokusuar në marketingun e emailit.

Disa vjet mbrapa, marketingu i email-it ishte lënë mënjanë për të hapur rrugën për shoqërimedia marketing. Megjithatë, për shumicën e bizneseve lokale, marketingu i postës elektronike është një teknikë e lirë dhe e madhe e komunikimit me klientët. Instagramdhe Facebook tregojnë post në vetëm një pjesë të pasuesve. Ata kërkojnë që një të paguajë për të arritur më shumë njerëz. Një sipërmarrës mund të dërgojë sende të reja të menusë,informacion për ngjarjet dhe ofertat pa kosto duke përdorur email. Përdorimi i MailChimp lejon një pronari biznesi të dërgojë mesazhe në 2,000 kontakte që janënjë platformë efektive e marketingut.

Në përfundim, pronarët e bizneseve vendore duhet të shohin vazhdimisht biznesin e tyrefaqet e internetit për t'u siguruar që informacionet e kontaktit janë funksionale. Strategjitë e tjera të marketingut dixhital pastaj mund të zbatohen për të përzënë trafikun nëfaqe interneti.

November 27, 2017